dr.looney Objavljeno Februar 6, 2019 Opozori Objavljeno Februar 6, 2019 pred 2 minutami, maus pravi: k js splinim, so vsi okol slabe volje .... a pol s zmaj... k mu plin uhaja.... Grut, Ninč., bobi1001 in 1 other 3 1
maus Objavljeno Februar 6, 2019 Opozori Objavljeno Februar 6, 2019 Pravkar, dr.looney pravi: .... a pol s zmaj... k mu plin uhaja.... bolj plin, ki mu zmaj uhaja dr.looney, Grut, Ninč. in 1 other 4
dr.looney Objavljeno Februar 6, 2019 Opozori Objavljeno Februar 6, 2019 pred 2 minutami, maus pravi: bolj plin, ki mu zmaj uhaja .... bl zmajcek ku zmaj..... maus, bobi1001, Grut in 1 other 4
Grut Objavljeno Februar 6, 2019 Opozori Objavljeno Februar 6, 2019 pred 3 urami, maus pravi: čist preprosto ... jeklenko je goutnla isto, kot da bi vprašu, kje ma pasja bombica pok .. u trebušćku valda mausi...tis moj najbolš prjatu...use ljubezni vredn ... dr.looney, maus in Ninč. 2 1
Wakasaki Objavljeno Februar 7, 2019 Opozori Objavljeno Februar 7, 2019 Ob 5. 2. 2019 ob 21:25, Arzen pravi: Ti si me v slabo voljo spravil. Ko sem jaz napisal za 2 vinjeti, so se spravili name ko ata na mamo, tebi pa niko ništa. Kaj si godfather tu al kak? Kaj nej dva avta pr bajt oba Lj Kranj Lj službe, če bi se mi dal po tastari j....nebi rabu 2 kupu. Vsakič k grem po tastari je od celovške do odcepa za škofjo loko max speed 60km/h....tud tam kjer je 90. Pol bi loh 2x na dan pisal v to temo .... 1
.... Objavljeno Februar 7, 2019 Opozori Objavljeno Februar 7, 2019 pred 27 minutami, Wakasaki pravi: Kaj nej dva avta pr bajt oba Lj Kranj Lj službe, če bi se mi dal po tastari j....nebi rabu 2 kupu. Vsakič k grem po tastari je od celovške do odcepa za škofjo loko max speed 60km/h....tud tam kjer je 90. Pol bi loh 2x na dan pisal v to temo Jaz sem se en čas vozil Šenčur - Voklo - Trboje - Smlednik - Vikrče - LJ. Dosti hitreje prišel v LJ. Pa pozimi je bila veselica, ker niso tak hitro plužili po teh cestah. Celovška preko Medna pa bi tudi mene v slabo voljo spravljala ja Wakasaki 1
jskrablin Objavljeno Februar 7, 2019 Opozori Objavljeno Februar 7, 2019 Jutri prvi resen organiziran off road dogodek letos. Jaz pa na pol invalid zarad kurčevega išiasa lih takrat, ko je to najmanj treba Zivnorc in Quest 1 1
sesir Objavljeno Februar 7, 2019 Opozori Objavljeno Februar 7, 2019 pred 4 minutami, jskrablin pravi: Jutri prvi resen organiziran off road dogodek letos. Jaz pa na pol invalid zarad kurčevega išiasa lih takrat, ko je to najmanj treba Alkohol je kurba... Zivnorc in notranc 1 1
jskrablin Objavljeno Februar 7, 2019 Opozori Objavljeno Februar 7, 2019 pred 26 minutami, sesir pravi: Alkohol je kurba... https://sl.wikipedia.org/wiki/Bolečina_v_križu Stara športna poškodba pa res. Še iz časov kot sem kot študent treniral borilne veščine. V kombinaciji s premalo redne fizične aktivnosti, ker zima in tema in tako dalje. Alko, pajade. sesir in Zivnorc 1 1
Zivnorc Objavljeno Februar 7, 2019 Opozori Objavljeno Februar 7, 2019 pred 20 minutami, jskrablin pravi: https://sl.wikipedia.org/wiki/Bolečina_v_križu Stara športna poškodba pa res. Še iz časov kot sem kot študent treniral borilne veščine. V kombinaciji s premalo redne fizične aktivnosti, ker zima in tema in tako dalje. Alko, pajade. ...vežbaj...pi@#% ti ma##&@na! notranc, VS800, sesir in 3 others 1 5
.... Objavljeno Februar 7, 2019 Opozori Objavljeno Februar 7, 2019 pred 5 urami, jskrablin pravi: Jutri prvi resen organiziran off road dogodek letos. Jaz pa na pol invalid zarad kurčevega išiasa lih takrat, ko je to najmanj treba Pač nauš šel
Andrejcer Objavljeno Februar 7, 2019 Opozori Objavljeno Februar 7, 2019 ZDA zlikovci: https://www.logicno.com/vijesti/kako-razbiti-propagandu-mainstream-medija-24-kratka-videa-o-kaosu-u-caracasu.html
Zivnorc Objavljeno Februar 9, 2019 Opozori Objavljeno Februar 9, 2019 ...tole... RobiRoberto, Frenk 67, Alla in 7 others 3 7
dr.looney Objavljeno Februar 9, 2019 Opozori Objavljeno Februar 9, 2019 pred 14 minutami, Zivnorc pravi: ...tole... .... kva s pa delu? ..... al maš putiko? .... Zivnorc, Ninč. in .... 1 2
.... Objavljeno Februar 9, 2019 Opozori Objavljeno Februar 9, 2019 pred 2 minutami, dr.looney pravi: .... kva s pa delu? ..... al maš putiko? .... Babe gledu pa si gleženj zvil Ninč., dr.looney in Zivnorc 1 2
Zivnorc Objavljeno Februar 9, 2019 Opozori Objavljeno Februar 9, 2019 ..prekleti plankton na Krvavcu... ...vozijo križem čez celo smučišče.... ...in sem žrtvoval koleno in kolk (verjetno vezi)...da se je mulc neovirano odpeljal naprej...skupaj s fotrom...ki mu je prej še govoril, da naj vozi od roba do roba... DAMI34, bajkr88, Bmflar in 4 others 1 2 4
DAMI34 Objavljeno Februar 10, 2019 Opozori Objavljeno Februar 10, 2019 pred 15 urami, Zivnorc pravi: ..prekleti plankton na Krvavcu... ...vozijo križem čez celo smučišče.... ...in sem žrtvoval koleno in kolk (verjetno vezi)...da se je mulc neovirano odpeljal naprej...skupaj s fotrom...ki mu je prej še govoril, da naj vozi od roba do roba... sm že večkrat napisal smučanje je nevarno. Najhuj je če se motorist poškoduje na smučanju, tist pol ni ne tč ne mš. Stari pocajti se sezona je pred vrati. Zivnorc, bajkr88 in Ninč. 2 1
.... Objavljeno Februar 10, 2019 Opozori Objavljeno Februar 10, 2019 pred 15 urami, Zivnorc pravi: ..prekleti plankton na Krvavcu... ...vozijo križem čez celo smučišče.... ...in sem žrtvoval koleno in kolk (verjetno vezi)...da se je mulc neovirano odpeljal naprej...skupaj s fotrom...ki mu je prej še govoril, da naj vozi od roba do roba... In kdaj zveš kakšen obseg poškodbe si fasal?
Zivnorc Objavljeno Februar 10, 2019 Opozori Objavljeno Februar 10, 2019 ..ko se zadeve umirijo...in je treba narediti MRI... .... 1
.... Objavljeno Februar 10, 2019 Opozori Objavljeno Februar 10, 2019 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ..ko se zadeve umirijo...in je treba narediti MRI... Dobro to je jasno, sam na sliki ni videt, da bi bilo kaj otečeno. Zivnorc 1
DAMI34 Objavljeno Februar 10, 2019 Opozori Objavljeno Februar 10, 2019 pred 21 minutami, Arzen pravi: Dobro to je jasno, sam na sliki ni videt, da bi bilo kaj otečeno. pri meni 2 meseca niso vedeli, da je bila poškodovana kost in natrgane vezi.. ...., Ninč., RobiRoberto in 2 others 1 2 2
Zivnorc Objavljeno Februar 10, 2019 Opozori Objavljeno Februar 10, 2019 pred 3 urami, Arzen pravi: Dobro to je jasno, sam na sliki ni videt, da bi bilo kaj otečeno. ...je otečeno...samo se ne vidi na mojem sexy kolenu...ki je bil prej full bolj eleganten.... ? ...., DAMI34, Akito in 3 others 6
Bmflar Objavljeno Februar 11, 2019 Opozori Objavljeno Februar 11, 2019 Ob 9. 2. 2019 ob 17:08, Zivnorc pravi: ...tole... Medved ..... S tisto tvojo tabolšo mažo namaži, ne pa s temi kamilcami Sm ti reku, da ne hod med diujake Zivnorc, maus in Ninč. 3
maus Objavljeno Februar 11, 2019 Opozori Objavljeno Februar 11, 2019 (popravljeno) resnica skazica kdo se najde v tem ja .. v slabo volo me je spraul .. clo zgražam se Popravljeno Februar 11, 2019. Popravil maus Ninč. in notranc 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se