thumper Objavljeno December 10, 2020 Opozori Objavljeno December 10, 2020 pred 5 urami, Mavti pravi: Ampak jaz sem trenutno še zmeraj slabe volje privošči si nekaj majhnega in poceni da ti odpošljem danes pa da vidimo to zg.savinjsko
Buschi Objavljeno December 10, 2020 Opozori Objavljeno December 10, 2020 Zdej ne vem, a sem jaz tako nestrpen, ali so drugi tako smotani. Sej razumem, da Kura pač postaja dežela počasnih penzičev, ampak kar je preveč je pa preveč. Čakam na križišču, mam že zeleno, ko mi seka pot ''bakica'' v i10, torej je šla konkretno v rdečo. Se peljem za njo, več ko 60 ni šlo. Pridema v mesto, una 30. Pridema v 30 cono, una 20. Pa p...a, kup si kolo, če se ne zmoreš furat z avtom! Ninč., Alla, Mavti in 2 others 2 3
Spasku Objavljeno December 10, 2020 Opozori Objavljeno December 10, 2020 4 minutes ago, Buschi said: Zdej ne vem, a sem jaz tako nestrpen, ali so drugi tako smotani. Sej razumem, da Kura pač postaja dežela počasnih penzičev, ampak kar je preveč je pa preveč. Čakam na križišču, mam že zeleno, ko mi seka pot ''bakica'' v i10, torej je šla konkretno v rdečo. Se peljem za njo, več ko 60 ni šlo. Pridema v mesto, una 30. Pridema v 30 cono, una 20. Pa p...a, kup si kolo, če se ne zmoreš furat z avtom! Standar kadaj naredim isto pot v 10 min kdaj pa v 25 min pa niso samo bakice i bakici tu tud mlajši k ne vem kako so nardili izpit omejitev 90 oni 35-40 obvezno spustit gas v vsakem ovinku in prtisnit na zavor za popizdit prehitet pa ne moreš polne črte avti nasproti tako da ne skrbet nisi nestrpen udaj se usodo in drugič lepo v drugo in piči umirjeno
thumper Objavljeno December 10, 2020 Opozori Objavljeno December 10, 2020 pred 7 urami, Buschi pravi: Zdej ne vem, a sem jaz tako nestrpen, ali so drugi tako smotani. Sej razumem, da Kura pač postaja dežela počasnih penzičev, ampak kar je preveč je pa preveč. Čakam na križišču, mam že zeleno, ko mi seka pot ''bakica'' v i10, torej je šla konkretno v rdečo. Se peljem za njo, več ko 60 ni šlo. Pridema v mesto, una 30. Pridema v 30 cono, una 20. Pa p...a, kup si kolo, če se ne zmoreš furat z avtom! bicikl ji kup pa jo presel u temo o biciklistih..
Mavti Objavljeno December 11, 2020 Opozori Objavljeno December 11, 2020 Ob 10. 12. 2020 ob 6:54, thumper pravi: privošči si nekaj majhnega in poceni da ti odpošljem danes pa da vidimo to zg.savinjsko Naročena roba končno doma. Dostava plačanih pošilk pošti lavfa tako kot je trebadostava drugih reči kjer moram kaj podpisat ali pa plačat e to jim pa ne lavfa pa da ga jebeš pa samo h konkurenčni službi GLS recimo bi lahko pogledali No danes moj foter ni dobil lokalnega časopisa Savinjskih novic(tedenski časopis ,ki izhaja ob petkih), ker ga poštar pač ni prinesel -mogoče v ponedeljek In to ga je močno spravilo v slabo voljo , ker že tako nikamor ne gre pol še pa to za povrh Biznis in ob prvi priložnosti Spasku, bajkr88, smasher in 1 other 4
Ninč. Objavljeno December 12, 2020 Opozori Objavljeno December 12, 2020 Se mi zdi, da sem v zacaranem krogu in nikakor ne vidim izhoda ?? thumper, VS800 in RobiRoberto 1 1 1
vandrovec Objavljeno December 12, 2020 Opozori Objavljeno December 12, 2020 pred 12 minutami, Ninč. pravi: Se mi zdi, da sem v zacaranem krogu in nikakor ne vidim izhoda ?? Jaz ti ne morem pomagat, čeprav bi ti želel...so občinske meje vmes ? bajkr88 in Ninč. 1 1
Ninč. Objavljeno December 12, 2020 Opozori Objavljeno December 12, 2020 pred 1 minuto, vandrovec pravi: Jaz ti ne morem pomagat, čeprav bi ti želel...so občinske meje vmes ? V bistvu delam na vsej tej situaciji, ampak kokr da ne dovolj dobro in premalo. Al drugace.... Sej sama ne vem thumper, vandrovec in VS800 1 2
vandrovec Objavljeno December 12, 2020 Opozori Objavljeno December 12, 2020 Pravijo, da je potrebno vse želje odmislit...ko ne rabiš ničesar več pride pa sreča. ? Ninč. in bajkr88 2
thumper Objavljeno December 12, 2020 Opozori Objavljeno December 12, 2020 pred 3 urami, Ninč. pravi: Se mi zdi, da sem v zacaranem krogu in nikakor ne vidim izhoda ?? navodila za zamenjavo baterij so na strani proizvajalca dildotov.. sej je samo lučka na koncu predora ..ampak za 14 ključnih dni bo.. Grut, bajkr88 in VS800 2 1
Ninč. Objavljeno December 13, 2020 Opozori Objavljeno December 13, 2020 pred 13 urami, thumper pravi: navodila za zamenjavo baterij so na strani proizvajalca dildotov.. sej je samo lučka na koncu predora ..ampak za 14 ključnih dni bo.. Moj je pač brez Grut in Frenk 67 1 1
Buschi Objavljeno December 13, 2020 Opozori Objavljeno December 13, 2020 A ob nedeljah res noben ne kuha nedeljske južne...ljubljeno makadamsko cesto ob Savinji so povsem okupirali ''nedeljski športniki'', vse v Nike, Adidas in UnderArmor cotah...gospodarska kriza zaradi korona...pa ja de... Človk se še z enduro ne more več normalno peljat... Spasku, notranc, Mavti in 2 others 1 4
Frenk 67 Objavljeno December 13, 2020 Opozori Objavljeno December 13, 2020 pred 18 urami, Ninč. pravi: Se mi zdi, da sem v zacaranem krogu in nikakor ne vidim izhoda ?? Pa se ja nisi spet v kakšnem krožišču zataknla? ?
Ninč. Objavljeno December 13, 2020 Opozori Objavljeno December 13, 2020 pred 19 minutami, Frenk 67 pravi: Pa se ja nisi spet v kakšnem krožišču zataknla? ? Večkrat ?
Mavti Objavljeno December 13, 2020 Opozori Objavljeno December 13, 2020 pred 51 minutami, Buschi pravi: Človk se še z enduro ne more več normalno peljat... Jaz še kuham Samo zato pa mator v garaži sameva
Mavti Objavljeno December 17, 2020 Opozori Objavljeno December 17, 2020 V nedeljo naročil tv po spletu pa do danes še štartal ni iz skladišća
DAMI34 Objavljeno December 17, 2020 Opozori Objavljeno December 17, 2020 crknu tv.. maus, Snečer in Mavti 2 1
izibajker Objavljeno December 17, 2020 Opozori Objavljeno December 17, 2020 pred 37 minutami, DAMI34 pravi: crknu tv.. DAMI34, C eagle, ligenjček in 2 others 1 4
Bmflar Objavljeno December 18, 2020 Opozori Objavljeno December 18, 2020 Usi me spraulajo v slabo voljo... JaJo, Kahl .... jebem ti politike, da jih ne mormo na en otok v Pacifiku izolirat Koji kurac se je blo treba borit 43ga, Merklca je super, vam pravim, Nemščino moraš pa tako znat, če hočeš kaj delat dons Tedybear, maus, kaizer in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno December 18, 2020 Opozori Objavljeno December 18, 2020 Ob 17. 12. 2020 ob 20:32, izibajker pravi: sicer je za dobro voljo. Crknu res tv, pa pravm kurc, bo šlo kakih 700€ spet. Niti 3 leta ni zdržal. Grem da kupim tv,nema ne moreš, zaprto, skoz mrežo strežejo strankam robo. Mal smešno se mi je zdelo, da rečem: en tv prosim. Pa mal posrfam za servisi, kličem tipa v lj, pravi že vem, kaj je narobe, pripelji. (cca 100 bo popravilo) Danes dostavim, pa pravi, če ne bo kosa boš moral počakat, da pride iz kitajske. Maš tv? Pravim nimam. In reče tip: na, tle vzemi..evo problem rešen izibajker, Mavti in Bmflar 3
Mavti Objavljeno December 18, 2020 Opozori Objavljeno December 18, 2020 Odvetniki , ko se gre za Sloveniojo katastrofa sramota, ko se pa gre za njihovo rit (poklic) takrat pa vsi zmagujejo in so glavni Bmflar in ligenjček 2
maus Objavljeno December 19, 2020 Opozori Objavljeno December 19, 2020 avto oprau v autopralnici na krtačah ... luxus Bmflar in Alla 2
smasher Objavljeno December 19, 2020 Opozori Objavljeno December 19, 2020 No bim še jaz didal, čeprav ni da me je spravlo v slabo voljo ki po 12urah službe v petek ni več volje, če bi šlo na slabše so ootem že kriminalna dejanja.... No v glavnem, petek 12ur dela, hičem it domov na večerno kosilo in v rondoju stonijo tile kreteni... ligenjček, bajkr88 in Bmflar 1 2
DAMI34 Objavljeno December 19, 2020 Opozori Objavljeno December 19, 2020 pred 2 urami, maus pravi: avto oprau v autopralnici na krtačah ... luxus brezveze, tok svinarije mate po cesti, da je po 5km enak bajkr88 1
thumper Objavljeno December 19, 2020 Opozori Objavljeno December 19, 2020 pred 2 urami, smasher pravi: No bim še jaz didal, čeprav ni da me je spravlo v slabo voljo ki po 12urah službe v petek ni več volje, če bi šlo na slabše so ootem že kriminalna dejanja.... No v glavnem, petek 12ur dela, hičem it domov na večerno kosilo in v rondoju stonijo tile kreteni... =a se hecaš? s fiatom ne morš mimo? pa v fiatu nobenega prepričevalca?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se