ShadoW88 Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 Dober "joke " ! :P Priznanje je plemenito dejanje ! :grim :huh: Nimam lih fetiša na psice :rolleyes:
semamiz Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 :huh: Nimam lih fetiša na psice :rolleyes: :slap: Ops !
Lobo Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Mislim, da se moja goni :hmm: Mislim, da moj tudi. Nonštop stoji.
JAZBEC Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 lepo vreme....res...morm počivat...v hribih pa lepo vreme in dost snega...jeba...lepo je če je lepo vreme - ma sm jezen... :(
ShadoW88 Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 Prekelti uredniki od časopisa so objavili članek pod napačnimi imeni :angry: :headbang: :slap:
Sparx Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 Prekelti uredniki od časopisa so objavili članek pod napačnimi imeni :angry: :headbang: :slap: Saj bo bolje! :yes:
Sam dePihlja Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 Pi**a, zdaj pa res vem kaj to pomeni "smrdi ko crknjena mačka" :grim . Cel teden mi je nekaj štinkalo iz avta, se odločim oprat mašino in podvozje, da temu naredim konec in kaj najdem?! Najmanj 1 teden crknjeno mačko, u 3 piiiiiiiiiiiiiiiiiii...................... pol avta sem moral razšraufat, da je ven padla :SS :headbang: Pa proklete kurbe japonske požrešne ki šparajo na vseh možnih in nemožnih varjantah, da so njihovi motorji zarad tega kante sem vedel ampak da grejo šparat pri plastiki na podvozju avtomobila :eek: No...uboga muca :cry: Vprašam se, kdo je danes BAKSUZ* dneva :? (*slovenščina ne premore tak kvalitetnega opisa :grrr )
ShadoW88 Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 Saj bo bolje! :yes: Ko bo krava lajala in prašiči leteli :rolleyes: :doze:
Brdaus Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 Ko bo krava lajala in prašiči leteli :rolleyes: :doze: Have faith .)
Dr_Jakob Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 K ne vem a bo ta vikend primeren za motor al ne pa si glavo razbijam ze ojojoj casa. Klicem na meteoroloski zavod pa je un kekec bolj neodlocen k kaka devica. "Mogoce bo... ampak ne znam glih tocno povedat... mogoce ne bo... nisem siguren... zna bit ce..." PA SM MU POSTAVIL ENO SAMO SIMPL VPRASANJE! "A BO SNEG V NIZINAH CEZ VIKEND?"
Provokator Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 Da na mejnem prehodu Zavrč ni delal CIS. = (po moje) carinski informacijski sistem Sem čakal tričetr ure, da sem naredil en kur.ev ATA Karnet. V torek pa sem moral iti na drugi mejni prehod, ker oni niso imeli elktrike. fak ej.....
bandy Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 Mislim, da se moja goni :hmm: mam jz enga lepga peska za tvojo.....
Broj Jedan Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 To, da so zaklenili neko temo, ys sem imew pa tako lep presenečenj pown odgovor za enga butla ... :evilgrin:
Vanga Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 v nočno grem :cry: ,pa petek je :cry: :cry:
ShadoW88 Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 mam jz enga lepga peska za tvojo..... Samo če je čistokrven :D
vapotek Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 SMS od bivšega prijatelja! :angry: No ja, če bo hotel, da sem si še naprej dober z njim, že ve kaj mu je storiti....... :grim Litrski piri so zakon! :P
bandy Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 Samo če je čistokrven :D ima,ima čisto kri sej mu jo vsak dan spiram s šnopčkom :lol1:
dvabatta Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 AAAAA..............PI**A M******A, nalepke za nalepit na motor sem nekam zafural,pa jih ne najdem,AAAAAAAAAAAAAAAAA................ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
soncy Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 je ni stvari k bi me lahko danes spravla v slabo voljo :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se