Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Koronca?

Objavljeno (popravljeno)
pred 5 urami, Nja pravi:

Da sem kot izžeta cunja slabega počutja. Tudi rahel sprehod je napor.

A's ga fasala?:O

..covid...mislm...

Popravljeno . Popravil Zivnorc
Objavljeno
pred 17 urami, Zivnorc pravi:

A's ga fasala?:O

..covid...mislm...

Nope. Nič virusnega ni. 

Objavljeno

A's pol fasala...kako mortadelo...da je premikanje nogic napor...

• Haha 3
Objavljeno
pred eno uro, Nja pravi:

Nope. Nič virusnega ni. 

pol si fasala neki nevirusnega :? 

Objavljeno
pred eno uro, maus pravi:

pol si fasala neki nevirusnega :? 

Dobrga ziher ni fasala ?

• Haha 2
Objavljeno (popravljeno)

https://racunalniske-novice.com/po-turisticnih-zdaj-se-digitalni-boni/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Tedenske+e-novice+02.01.2022

To seveda pomeni, da se bo cena že tako fejst podraženim komponentam in računalnikim še zvišala !

Banda šalabajzerska !

Popravljeno . Popravil Buschi
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

Lastniki novejših avtov, ki prav gotovo niso prebrali vsaj osnovnih stvari v priročniku za uporabo, ker: 

- ne vejo, da imajo na stikalu za luči funkcijo AVT, ki samo prižiga/ ugaša luči glede na svetlobo okolice.

- prižgejo dnevne luči, ne  vejo pa, da zadaj ponavadi ne gori nič....

In oboji se skoraj nevidljivo prebijajo skozi meglo...?

Objavljeno

seveda pa obstajajo tudi "varni" ki nabijejo slepeče meglenke rdeče barve, najraje v temi, da res popolnoma vse oslepijo v megli.

Tisitm bi pa glavo odšraufau.

Objavljeno

Enako tistim ki trenirajo stegenske mišice s pritiskanjem na zavorni pedal v vsakem križišču, zastoju, ...

• Všeč mi je 3
Objavljeno

___   :blush:   ___

vreme.jpg.3c49629e1d292127c3ea7d00f0edddf0.jpg

Objavljeno
pred 1 uro, schwantz pravi:

Enako tistim ki trenirajo stegenske mišice s pritiskanjem na zavorni pedal v vsakem križišču, zastoju, ...

ne, tistih pa ne smeš v isti koš metat. Oni samo ogrevajo zavore, da so prpraulene za huda zaviranja :P

ps. jebem majku tut takim :P

pred eno uro, RobiRoberto pravi:

___   :blush:   ___

vreme.jpg.3c49629e1d292127c3ea7d00f0edddf0.jpg

mi smo v nižini, sneha ne bo :P

pri tebi pa bo. Sam nisi v nižini :D

Objavljeno

SB Jesenice v 14 dneh ni sporočil niti termina za pregled po poslani napotnici. In še po telefonu jim je težko kaj povedat. Mar bi se res v SG naročila in se 2 uri tja vozila... jaz rabim pa do 2.2. vedet pri čem sem. 

Objavljeno
pred 52 minutami, Nja pravi:

SB Jesenice v 14 dneh ni sporočil niti termina za pregled po poslani napotnici. In še po telefonu jim je težko kaj povedat. Mar bi se res v SG naročila in se 2 uri tja vozila... jaz rabim pa do 2.2. vedet pri čem sem. 

Nikjer ni nič bolje. V SG sem dobil odgovor:"Če mi poveste, kdaj bo konec Corone, vam mi povemo datum...."

Objavljeno

Ja,  jaz sem tista kategorija, ki ima zdaj normalno obravnavo :P  Pretirana skrb z moje strani verjetno, sem poklicala prijazno teto in je ravno danes šla pošta s terminom, ki je čez 10 dni.  

Je pa res, da vse kar ni življensko ogrožajoče ali nosečnice, zdej izzvisi. In na dolgi rok je to zelo, zelo slabo. Koliko srčno žilnih bolezni, sladkorne, rakavih obolenj se bo zaradi tega prepozno odkrilo? Pa da ne bi o zobeh in vnetjih in zobobolih.

• Žalosten 1
Objavljeno
pred 43 minutami, Nja pravi:

Koliko srčno žilnih bolezni, sladkorne, rakavih obolenj se bo zaradi tega prepozno odkrilo?

Vse to gre v isto kvoto, kar mora pocrkat zarad korone in zarad česar je bila korona nareta.

Objavljeno
pred 19 urami, MARE 65 pravi:

Idiot, ki se pred mano proti semaforju vleče 30 km/h, potem pa na polno v rdečo...:angryrant1:

Ti pa za njim ?

Objavljeno
pred 4 urami, Bmflar pravi:

Ti pa za njim ?

Ne zemo...sebe skromno smatram v neidiote...:whistle:

Objavljeno
pred 10 urami, MARE 65 pravi:

Ne zemo...sebe skromno smatram v neidiote...:whistle:

Mene je zadnjič tkole ena sprovocirala pri Leclercu.... Pol pa taplavi za mano ?

Objavljeno
pred 10 urami, Bmflar pravi:

Mene je zadnjič tkole ena sprovocirala pri Leclercu.... Pol pa taplavi za mano ?

A temu se zdaj reče, da te je "sprovocirala"...:whistle:

Objavljeno

to,da so mi iz nedelje na ponedeljek ukradli katalizator iz avta,mater cigansko da jim jebem banda...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!