Nja Objavljeno December 30, 2021 Opozori Objavljeno December 30, 2021 Da sem kot izžeta cunja slabega počutja. Tudi rahel sprehod je napor. Zivnorc, bajkr88, RobiRoberto in 2 others 3 2
Zivnorc Objavljeno December 30, 2021 Opozori Objavljeno December 30, 2021 (popravljeno) pred 5 urami, Nja pravi: Da sem kot izžeta cunja slabega počutja. Tudi rahel sprehod je napor. A's ga fasala? ..covid...mislm... Popravljeno December 30, 2021. Popravil Zivnorc maus 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 30, 2021 Opozori Objavljeno December 30, 2021 Mogoče kdo pozna našega stunt voznika. Aleš Rozman akrobatski voznik štirikolesnika. Znan po celi Evropi po svojih vragolijah v zraku a vedno se ne izide??? https://www.facebook.com/524111271020769/posts/4524890234276166/ C eagle, RobiRoberto, smasher in 1 other 2 2
Nja Objavljeno December 31, 2021 Opozori Objavljeno December 31, 2021 pred 17 urami, Zivnorc pravi: A's ga fasala? ..covid...mislm... Nope. Nič virusnega ni. Zivnorc 1
Buschi Objavljeno December 31, 2021 Opozori Objavljeno December 31, 2021 A's pol fasala...kako mortadelo...da je premikanje nogic napor... Zok, Zivnorc in Mavti 3
maus Objavljeno December 31, 2021 Opozori Objavljeno December 31, 2021 pred eno uro, Nja pravi: Nope. Nič virusnega ni. pol si fasala neki nevirusnega GregorM, Zok, Mavti in 1 other 4
Frenk 67 Objavljeno December 31, 2021 Opozori Objavljeno December 31, 2021 pred eno uro, maus pravi: pol si fasala neki nevirusnega Dobrga ziher ni fasala ? Zivnorc in Mavti 2
Buschi Objavljeno Januar 3, 2022 Opozori Objavljeno Januar 3, 2022 (popravljeno) https://racunalniske-novice.com/po-turisticnih-zdaj-se-digitalni-boni/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Tedenske+e-novice+02.01.2022 To seveda pomeni, da se bo cena že tako fejst podraženim komponentam in računalnikim še zvišala ! Banda šalabajzerska ! Popravljeno Januar 3, 2022. Popravil Buschi Zivnorc, Bmflar in Mavti 3
Popularna objava Buschi Objavljeno Januar 3, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 3, 2022 Ko naročiš otrokim, naj dajo gret smetanovo omako...in naj jo med gretjem mešajo: Mavti, Bmflar, GregorM in 8 others 11
Tedybear Objavljeno Januar 5, 2022 Opozori Objavljeno Januar 5, 2022 Lastniki novejših avtov, ki prav gotovo niso prebrali vsaj osnovnih stvari v priročniku za uporabo, ker: - ne vejo, da imajo na stikalu za luči funkcijo AVT, ki samo prižiga/ ugaša luči glede na svetlobo okolice. - prižgejo dnevne luči, ne vejo pa, da zadaj ponavadi ne gori nič.... In oboji se skoraj nevidljivo prebijajo skozi meglo...? Mavti, DAMI34, GoBobi in 2 others 4 1
DAMI34 Objavljeno Januar 5, 2022 Opozori Objavljeno Januar 5, 2022 seveda pa obstajajo tudi "varni" ki nabijejo slepeče meglenke rdeče barve, najraje v temi, da res popolnoma vse oslepijo v megli. Tisitm bi pa glavo odšraufau. MARE 65, Bmflar, Zok in 3 others 5 1
schwantz Objavljeno Januar 5, 2022 Opozori Objavljeno Januar 5, 2022 Enako tistim ki trenirajo stegenske mišice s pritiskanjem na zavorni pedal v vsakem križišču, zastoju, ... DAMI34, GoBobi in MARE 65 3
DAMI34 Objavljeno Januar 5, 2022 Opozori Objavljeno Januar 5, 2022 pred 1 uro, schwantz pravi: Enako tistim ki trenirajo stegenske mišice s pritiskanjem na zavorni pedal v vsakem križišču, zastoju, ... ne, tistih pa ne smeš v isti koš metat. Oni samo ogrevajo zavore, da so prpraulene za huda zaviranja ps. jebem majku tut takim pred eno uro, RobiRoberto pravi: ___ ___ mi smo v nižini, sneha ne bo pri tebi pa bo. Sam nisi v nižini kronik 1
Nja Objavljeno Januar 7, 2022 Opozori Objavljeno Januar 7, 2022 SB Jesenice v 14 dneh ni sporočil niti termina za pregled po poslani napotnici. In še po telefonu jim je težko kaj povedat. Mar bi se res v SG naročila in se 2 uri tja vozila... jaz rabim pa do 2.2. vedet pri čem sem.
raza Objavljeno Januar 7, 2022 Opozori Objavljeno Januar 7, 2022 pred 52 minutami, Nja pravi: SB Jesenice v 14 dneh ni sporočil niti termina za pregled po poslani napotnici. In še po telefonu jim je težko kaj povedat. Mar bi se res v SG naročila in se 2 uri tja vozila... jaz rabim pa do 2.2. vedet pri čem sem. Nikjer ni nič bolje. V SG sem dobil odgovor:"Če mi poveste, kdaj bo konec Corone, vam mi povemo datum...."
Nja Objavljeno Januar 7, 2022 Opozori Objavljeno Januar 7, 2022 Ja, jaz sem tista kategorija, ki ima zdaj normalno obravnavo Pretirana skrb z moje strani verjetno, sem poklicala prijazno teto in je ravno danes šla pošta s terminom, ki je čez 10 dni. Je pa res, da vse kar ni življensko ogrožajoče ali nosečnice, zdej izzvisi. In na dolgi rok je to zelo, zelo slabo. Koliko srčno žilnih bolezni, sladkorne, rakavih obolenj se bo zaradi tega prepozno odkrilo? Pa da ne bi o zobeh in vnetjih in zobobolih. RobiRoberto 1
Buschi Objavljeno Januar 7, 2022 Opozori Objavljeno Januar 7, 2022 pred 43 minutami, Nja pravi: Koliko srčno žilnih bolezni, sladkorne, rakavih obolenj se bo zaradi tega prepozno odkrilo? Vse to gre v isto kvoto, kar mora pocrkat zarad korone in zarad česar je bila korona nareta.
MARE 65 Objavljeno Januar 7, 2022 Opozori Objavljeno Januar 7, 2022 Idiot, ki se pred mano proti semaforju vleče 30 km/h, potem pa na polno v rdečo... Kawasaki_rider, GoBobi, Buschi in 2 others 1 1 3
Bmflar Objavljeno Januar 8, 2022 Opozori Objavljeno Januar 8, 2022 pred 19 urami, MARE 65 pravi: Idiot, ki se pred mano proti semaforju vleče 30 km/h, potem pa na polno v rdečo... Ti pa za njim ?
MARE 65 Objavljeno Januar 8, 2022 Opozori Objavljeno Januar 8, 2022 pred 4 urami, Bmflar pravi: Ti pa za njim ? Ne zemo...sebe skromno smatram v neidiote... Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Januar 9, 2022 Opozori Objavljeno Januar 9, 2022 pred 10 urami, MARE 65 pravi: Ne zemo...sebe skromno smatram v neidiote... Mene je zadnjič tkole ena sprovocirala pri Leclercu.... Pol pa taplavi za mano ?
MARE 65 Objavljeno Januar 9, 2022 Opozori Objavljeno Januar 9, 2022 pred 10 urami, Bmflar pravi: Mene je zadnjič tkole ena sprovocirala pri Leclercu.... Pol pa taplavi za mano ? A temu se zdaj reče, da te je "sprovocirala"... Bmflar 1
Grut Objavljeno Januar 11, 2022 Opozori Objavljeno Januar 11, 2022 to,da so mi iz nedelje na ponedeljek ukradli katalizator iz avta,mater cigansko da jim jebem banda... smasher, Buschi, Tedybear in 3 others 1 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se