Zivnorc Objavljeno Januar 11, 2022 Opozori Objavljeno Januar 11, 2022 ... z bicikli se vozte... pa naute slabe volje... bosa 1
BlackDoc Objavljeno Januar 11, 2022 Opozori Objavljeno Januar 11, 2022 Kupim bicikel s tremi isofixi Zok, Mavti, Kawasaki_rider in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno Januar 11, 2022 Opozori Objavljeno Januar 11, 2022 ...pa se enga lahko vmes stlačiš.... BlackDoc in DAMI34 1 1
BlackDoc Objavljeno Januar 11, 2022 Opozori Objavljeno Januar 11, 2022 Imam prikolico za enega, dva sem že stlačil not, 3 pa nisem probal Zivnorc 1
Alla Objavljeno Januar 12, 2022 Opozori Objavljeno Januar 12, 2022 K en folk ne najde teme "Avtobilizem"... smasher, mladench in DAMI34 1 1 1
DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2022 Opozori Objavljeno Januar 12, 2022 ker punce res ne smemo jezit, da ne pade v slabo voljo, je predrkavanje o dizl vs benz odšlo sem:
smasher Objavljeno Januar 12, 2022 Opozori Objavljeno Januar 12, 2022 (popravljeno) No da nadalnujem temo v pravilnem slogu... Ti nivi sodelavci, najpomembnejši del dneva je pavza... Vleče se kot megla... Ampak malco in pavzo izkoristi do zadnje sekunde "ker mu pripada". Očitno skrb da je čim več narejeno mu ne "pripada". Pa ja ugotovil sem da sem star... Osebno ne ampak družbeno, zadnjič sem razlagal sodelavcu kaj je to modem pa prenosni CD plejer, če mu rečem da imam na gramofonu strgan jermen me bo sigurno vprašal "kakšen skuter je to"... Ps: za bedake kot sem jaz ki gremo tudi prehlajeni delat, če sam sebi dobro lažeš je šumeča tableta v topli vodi čaj. Popravljeno Januar 12, 2022. Popravil smasher GregorM 1
Mavti Objavljeno Januar 12, 2022 Opozori Objavljeno Januar 12, 2022 Toti pubeci, ki ceste solijo, da nav poledice pr mej duš ,da niso čist gladki v glavi tuk soli nasujejo, pa niti o ,od kake zime ni pa ko eden posuje cesto tadrugi za vsak slučaj še na vrh posutega posuje maxxa, GoBobi, Akito in 2 others 5
Bmflar Objavljeno Januar 13, 2022 Opozori Objavljeno Januar 13, 2022 Kupu nov comp, pa neki zajebava... i9, 12ta generacija Kawasaki_rider, Mavti, Scarabeo 500 in 6 others 9
maus Objavljeno Januar 14, 2022 Opozori Objavljeno Januar 14, 2022 Tele upravnike je treba tožit in jim zaprt dejavnost .. barabe pokvarjene https://www.24ur.com/novice/slovenija/energenti_2.html
maus Objavljeno Januar 14, 2022 Opozori Objavljeno Januar 14, 2022 (popravljeno) pred 7 minutami, Alla pravi: OK, Maus, kdaj me boš tožil? Da ne boš sam pri besedah ostal. Al spet kar tako mal pizdiš, ker je en pač rekel, da so upravniki krivi? ti nisi noben upravnik ampak samo uslužbenka pri kakšnem upravniku .. verjetno. Moram preverit, ali plačujemo kot gospodarski subjekt ali gospodinjski .. potem se bom odločil ... nedopustno je, da samovoljno in brez obvestila stanovanjskim enotam prodajajo kot gospodarsko dejavnost. Zadnje mesece dobivamo račune, na katere sploh nismo bili naročeni ... ker moja starša več ne spremljata vsega kar je na položnicah, sem se jaz malo poglobil v to ... razna dvojna življenjska zavarovanja, razne tele podtaknjene v položnicah in še kaj ... ne morem verjeti, kako nategujejo upokojence .... p.s. do sedaj mi ni bilo treba, ker so se vsi na moje dopise odzvali in uredili, ker vedo, da so delali napačno Popravljeno Januar 14, 2022. Popravil maus
Alla Objavljeno Januar 14, 2022 Opozori Objavljeno Januar 14, 2022 To, da so pa energente od lanskega marca pa do danes podražili za 100 % (malo po malo, pa smo tukaj), bomo pa zlahka spregledali? Pa, da so zdaj leta in leta plačevali ugodnejšo ceno, ker so bili na gospodarskem odjemu? Dragi moj, dokler bo država sprejemala tako bedaste zakone in pisala pravila, ki so pisana na roko največjim dobaviteljem in distributerjem energije....se lahko vsi upravniki pretrgamo, da ne bomo spremenili zadev. Bučinel natrosi nekaj neumnosti, ampak saj jih ne prvič. Služi mastne denarje kot "posrednik" med nezadovoljnimi etažnimi lastniki in upravniki, tako da se mu splača drek mešat Bi si pa tisti, ki bi si izmislil pravično plačevanje stroškov - predvsem toplote - v večstanovanjskih stavbah, zaslužil vsaj državno odlikovanje, če ne že krepke denarne nagrade.
maus Objavljeno Januar 14, 2022 Opozori Objavljeno Januar 14, 2022 pred 5 minutami, Alla pravi: To, da so pa energente od lanskega marca pa do danes podražili za 100 % (malo po malo, pa smo tukaj), bomo pa zlahka spregledali? Pa, da so zdaj leta in leta plačevali ugodnejšo ceno, ker so bili na gospodarskem odjemu? Dragi moj, dokler bo država sprejemala tako bedaste zakone in pisala pravila, ki so pisana na roko največjim dobaviteljem in distributerjem energije....se lahko vsi upravniki pretrgamo, da ne bomo spremenili zadev. Bučinel natrosi nekaj neumnosti, ampak saj jih ne prvič. Služi mastne denarje kot "posrednik" med nezadovoljnimi etažnimi lastniki in upravniki, tako da se mu splača drek mešat Bi si pa tisti, ki bi si izmislil pravično plačevanje stroškov - predvsem toplote - v večstanovanjskih stavbah, zaslužil vsaj državno odlikovanje, če ne že krepke denarne nagrade. draga moja .. če meni odgovarjaš me prosim citiraj, da bom vsaj obveščen če bi jaz reagiral na vsako kritiko, ki se tiče mojega delodajalca, bi samo o tem pisal ... ne jemlji osebno ... šele ko si odgovorila, sem se spomnil, da si delala ( očitno še delaš) pri nekem upravniku. upravniki niso nobene dobrodelne organizacije in delajo za svoj zaslužek. cene so bile prej tam tam, zato ni nihče kompliciral, čeprav bi moralo že prej biti ločeno... če opravljaš v stanovanju gospodarsko dejavnost, bi moral tako tudi plačevati in ne za cel blok enako ... kaj pa , ko imajo v pritličjih trgovine ... to bi moralo biti ločeno.... saj vemo, da si imeli prijavljene doma s.p. in potem pocen elektriko... včasih si moral to prijaviti in potem si bil upravičen ne pa kr avtomatično. Upravniki so sklepali pogodbe za svoj račun in prodajali naprej uporabnikom ... seveda ne zastojn Da so se pa nekateri energenti podražili nenormalno, še posebi elektrika in ne znajo razložit zakaj, saj je oskrba v Sloveniji skoraj 80 % in bi komot pokrivali, tako jo pa barabe raje prodajajo v tujino precej dražje in potem od tam kupijo za naše porabnike .... kriminal.
Darko3g Objavljeno Januar 14, 2022 Opozori Objavljeno Januar 14, 2022 Zakaj pa je cena sploh različna? Ali so različne dajatve ali osnovna cena ali pa preprosto nateg.
maxxa Objavljeno Januar 14, 2022 Opozori Objavljeno Januar 14, 2022 pred 2 urami, Darko3g pravi: ali pa preprosto nateg. Kaj pa pri nas ni nateg? Tedybear in C eagle 1 1
DAMI34 Objavljeno Januar 15, 2022 Opozori Objavljeno Januar 15, 2022 Salonitke v starih bajtah, sploh pri wcju...pol pa mene najdejo, da štemam
Buschi Objavljeno Januar 24, 2022 Opozori Objavljeno Januar 24, 2022 (popravljeno) @Mavti: mislim da si mal zgrešu smisel tote slike, ko si stisnu Tolk me stane poln tank mojga Fičaka. Banda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kar je pa še slabše: moj Fičak ima uradno 80 literski tank! Enkrat sem že na Petolu spravil noter 83 litrov, tole je nov rekord. Banda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Popravljeno Januar 24, 2022. Popravil Buschi
maus Objavljeno Januar 24, 2022 Opozori Objavljeno Januar 24, 2022 (popravljeno) pred 4 minutami, Buschi pravi: Banda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tako se pri nas odpira trg in sprošča cene, saj bo konkurenca uravnavala tr.g ... bla bla bla.. in te izjave so me lani nasmejale, zdaj me pa spravlja v žalost.... dva ponudnika in evo konkurenca Popravljeno Januar 24, 2022. Popravil maus Mavti, Alla, ftp in 2 others 3 2
vandrovec Objavljeno Januar 24, 2022 Opozori Objavljeno Januar 24, 2022 Na Petrolu imajo slab dizel...samo v sili. ? Zok 1
Buschi Objavljeno Januar 24, 2022 Opozori Objavljeno Januar 24, 2022 pred 16 minutami, smasher pravi: @Buschikaj maš to kombi? Ne, enoprostorca.
Mavti Objavljeno Januar 24, 2022 Opozori Objavljeno Januar 24, 2022 pred 10 urami, Buschi pravi: @Mavti: mislim da si mal zgrešu smisel tote slike, ko si stisnu Dva dni prej sem tankal točno za šestinosemdeset centov več kot vi gospod tako, da mi je slika znana se je pa res v par mesecih moj zalogovnik za gorivo konkretno povečal pa sem mislil da se bo glede na zimski čas skrčil a konkurenca da je, ja pa ja de
Zok Objavljeno Januar 24, 2022 Opozori Objavljeno Januar 24, 2022 3 hours ago, vandrovec said: Na Petrolu imajo slab dizel...samo v sili. ? ta slab dizel se vedno leti 260+... ...po nemciji...
maus Objavljeno Januar 25, 2022 Opozori Objavljeno Januar 25, 2022 pred 13 urami, vandrovec pravi: Na Petrolu imajo slab dizel...samo v sili. ? vsi v Sloveniji prodajajo iz enega vodnjaka pejdi malo v Koper in so v vrsti vse vrste cisterne DAMI34 in GoBobi 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se