Frenk 67 Objavljeno Oktober 13, 2022 Deli Objavljeno Oktober 13, 2022 pred 22 urami, dr.looney pravi: .... da moram jutr u Žabarijo na karierni sejm.... A morš predstavit poklic domine? 😂 RobiRoberto, GoBobi, C eagle in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 13, 2022 Deli Objavljeno Oktober 13, 2022 pred 17 minutami, Frenk 67 pravi: A morš predstavit poklic domine? 😂 Kok si vedu. Sam si pa zamudil. Frenk 67 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 13, 2022 Deli Objavljeno Oktober 13, 2022 pred 23 urami, dr.looney pravi: .... da moram jutr u Žabarijo na karierni sejm.... Ne rabis…..bolje ostati v domacin krajih. Pa samo gneco bos delala v Metropoli….ne hodit dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 13, 2022 Deli Objavljeno Oktober 13, 2022 pred 14 minutami, Roger G. Jagger pravi: Ne rabis…..bolje ostati v domacin krajih. Pa samo gneco bos delala v Metropoli….ne hodit Ni blo gužve .... Roger G. Jagger 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 13, 2022 Deli Objavljeno Oktober 13, 2022 pred 13 minutami, dr.looney pravi: Ni blo gužve .... tebi ne……..jaz sem pa stal v koloni za v Zeleno jamo. Butterfly effect pa te fore 😈😎 dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 13, 2022 Deli Objavljeno Oktober 13, 2022 pred 13 minutami, Roger G. Jagger pravi: tebi ne……..jaz sem pa stal v koloni za v Zeleno jamo. Butterfly effect pa te fore 😈😎 Js sem se prpeljala z busom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Oktober 13, 2022 Deli Objavljeno Oktober 13, 2022 pred eno uro, dr.looney pravi: Js sem se prpeljala z busom. Iz doline? A ti je spet Opelica crknala? dr.looney in Zivnorc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 13, 2022 Deli Objavljeno Oktober 13, 2022 pred 10 minutami, Buschi pravi: Iz doline? A ti je spet Opelica crknala? Ne ne. Tigrica prede tak ko je treba. Od cajta do cajta se v Žabatown rada peljem z busom. 🙃 RobiRoberto in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Oktober 14, 2022 Deli Objavljeno Oktober 14, 2022 pred 13 urami, dr.looney pravi: Od cajta do cajta se v Žabatown rada peljem z busom. 🙃 Ti's čist preveč čudna ! Celo za moj okus! Pa pravjo sodelavci, da bol čudnga od mene še niso srečal. Zivnorc in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 14, 2022 Deli Objavljeno Oktober 14, 2022 pred 6 minutami, Buschi pravi: Ti's čist preveč čudna ! Celo za moj okus! Pa pravjo sodelavci, da bol čudnga od mene še niso srečal. ... važn, da maš dober okus.... dr.looney in GregorM 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 14, 2022 Deli Objavljeno Oktober 14, 2022 pred 58 minutami, Buschi pravi: Ti's čist preveč čudna ! Celo za moj okus! Pa pravjo sodelavci, da bol čudnga od mene še niso srečal. Nisem. Jaz sem izvenserjiska. Unikat, neprecenljive vrednosti. 😜 pik1, Frenk 67, VS800 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Oktober 15, 2022 Deli Objavljeno Oktober 15, 2022 ja ja.... tudi Zastava je imela precej "izvenserijske" proizvodjne... porozni bloki, malce "izvenserijske" špranje med vrati in karoserijo, izvenserijska nepomična okna... dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 15, 2022 Deli Objavljeno Oktober 15, 2022 pred 14 minutami, smasher pravi: ja ja.... tudi Zastava je imela precej "izvenserijske" proizvodjne... porozni bloki, malce "izvenserijske" špranje med vrati in karoserijo, izvenserijska nepomična okna... Boš ti imel izvenserijsko nepremično čeljust, če boš takele pisal .... RobiRoberto in smasher 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Oktober 15, 2022 Deli Objavljeno Oktober 15, 2022 Ob 14. 10. 2022 ob 12:23, dr.looney pravi: Nisem. Jaz sem izvenserjiska. Unikat, neprecenljive vrednosti. 😜 Verjamem, takih ne delajo več.. hvalabogu 😁 GregorM, dr.looney, Frenk 67 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 15, 2022 Deli Objavljeno Oktober 15, 2022 pred 12 minutami, bajkr88 pravi: Verjamem, takih ne delajo več.. hvalabogu 😁 Res je, hvalabogu. Svet ni dovolj velik za dve taki kot sm js. GregorM in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Oktober 16, 2022 Deli Objavljeno Oktober 16, 2022 pred 20 urami, dr.looney pravi: Res je, hvalabogu. Svet ni dovolj velik za dve taki kot sm js. Mislim, da bi morala it na kavo z mojo Gospo . Mam občutek da sta precej enaka zmaja... Tedybear in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 16, 2022 Deli Objavljeno Oktober 16, 2022 pred 1 uro, Buschi pravi: Mislim, da bi morala it na kavo z mojo Gospo . Mam občutek da sta precej enaka zmaja... Si pa pogumn, dva strašna zmaja skupi. A te ni strah, da jo kej nouga naučim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Oktober 16, 2022 Deli Objavljeno Oktober 16, 2022 pred 49 minutami, dr.looney pravi: A te ni strah, da jo kej nouga naučim. Še kak drug položaj kot položaj zvezde bi blo super ! dr.looney, GoBobi, Mavti in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 16, 2022 Deli Objavljeno Oktober 16, 2022 pred 5 minutami, Buschi pravi: Še kak drug položaj kot položaj zvezde bi blo super ! To se boš pa že sam mal potrudu, a ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2022 Deli Objavljeno Oktober 16, 2022 Pre Včerajšnja pizdarija s prepušano gumo. Pismo pa sem čutil da me je nekaj udarilo po nogi. Danes snamem gumo, itak da je skoraj nova za v smeti. Zraven še razbit blatnik...pfuj Quest, Kawasaki_rider, pik1 in 3 others 2 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribuc Objavljeno Oktober 17, 2022 Deli Objavljeno Oktober 17, 2022 Ja pa kaj si ujel v gumo,če ni skrivnost. (kakor je razbit je mogla bit "cimpermanska" klamfa ) Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 17, 2022 Deli Objavljeno Oktober 17, 2022 pajsar? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 17, 2022 Deli Objavljeno Oktober 17, 2022 pred 2 urami, hribuc pravi: Ja pa kaj si ujel v gumo,če ni skrivnost. (kakor je razbit je mogla bit "cimpermanska" klamfa ) ma najbrž je bla: bla bla... Sem napisu, čoknem direk iz Vipave, eno meglo v avtu, čez bele črtke (tisti otoki takoj po krožišču), je kr dobro počilo, tako kot poči dobesedno gumo, sam optimist v meni je reku, pa valda ni guma. Bom že testiral...odpeljem 500m mal levo mal desno...ok, vse ok...pulim dalje. Grem skozi Podnanos in odprem gasaaa v Rebernice, ko me nekaj udari po nogi. Takoj ustavim, gledam verigo, valda je nisem ftrgal, valda ni snelo prvega verižnika...lufti v mejah normale...sam seb se čudim (na gumo sem že pozabil, guma ni na tleh kot pri SS mopedih , valda trda karkasa) Odjaham naprej, že po 100m gorijo že vse možne lučke TC , ABS. ITD obvestila na armaturki, moped pa odnaša zadaj,... Hm,,,sem si kar oddahnil "samo guma je", to rešim prec. Odvijem nazaj v dolino do prvega parkinga, vzamem kompresor in napumpam...napumpam moj kurac, nč se ne zgodi Obrnem gumo in zagledam, ne cvek, ne luknjo, ampak jamo Kaj sem povozil? Mulder bi rekel: the truth is out there...sem včeraj gledal, nič ni ob cesti. Verjetno nekaj, k se je zapičilo, pa udarjalo po plastiki, nato pa odletelo...njabrž, če ni blo vesoljcev vmes...cena 150 guma + blatnik pred 2 urami, Zivnorc pravi: pajsar? deviški pas...nerabljen Zivnorc in hribuc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 17, 2022 Deli Objavljeno Oktober 17, 2022 pred 3 urami, Zivnorc pravi: pajsar? geslo za kriptovalute .. ta je tud doug in trdovraten Akito, DAMI34, VS800 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Oktober 17, 2022 Deli Objavljeno Oktober 17, 2022 Verjetno kakšna objemka. Vijak je naredil luknjo, "ostanek" pa je "zrihtal" plastiko... lp DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se