VS800 Objavljeno Oktober 17, 2022 Deli Objavljeno Oktober 17, 2022 pred 1 minuto, maus pravi: geslo za kriptovalute .. ta je tud doug in trdovraten A ga sploh še rabš? maus, Kawasaki_rider, DAMI34 in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 17, 2022 Deli Objavljeno Oktober 17, 2022 pred 12 minutami, franc pravi: Verjetno kakšna objemka. Vijak je naredil luknjo, "ostanek" pa je "zrihtal" plastiko... lp pojmanimam...ampak gumo bom dal novo, staro pa zvulkanizirat, bo že na 790ko sedla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 Vse in vsi ..... Zivnorc in RobiRoberto 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 pred 53 minutami, dr.looney pravi: Vse in vsi ..... ... jebi ga... sej je vsake 4 tedne tko.... bo že mimo... dr.looney, DAMI34, Akito in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 PMS k traja 28 dni... Doktorica za osamljene, a menjaš za mojo trenutno slabo voljo... Kar je pa še najhuj...tretino plače mu bom dal... dr.looney, RobiRoberto in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kawamoto Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 pred 2 urami, dr.looney pravi: Vse in vsi ..... Katera ni ponoči nataknena, je čez dan. 😛 GregorM, dr.looney in Zivnorc 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 pred eno uro, kawamoto pravi: Katera ni ponoči nataknena, je čez dan. 😛 ... se da rešit zadevo.... .... nataknt hudića babjega... pa magari sred belga dneva.... dr.looney, GregorM in Mavti 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 pred 4 urami, Zivnorc pravi: ... jebi ga... sej je vsake 4 tedne tko.... bo že mimo... Ni. pred 3 urami, Buschi pravi: PMS k traja 28 dni... Doktorica za osamljene, a menjaš za mojo trenutno slabo voljo... Kar je pa še najhuj...tretino plače mu bom dal... Ti se nauč tapru anglešk.... ker nism lonley ampak looney. Ni problema, se ne bojim zobozdravnikov. VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 pred 2 urami, kawamoto pravi: Katera ni ponoči nataknena, je čez dan. 😛 A bejž no. A to si se tolk brihtn rodil, al s za to kej u šolo hodu. pred 1 uro, Zivnorc pravi: ... se da rešit zadevo.... .... nataknt hudića babjega... pa magari sred belga dneva.... .... in ti sanjaš sred belga dneva. maus in Zivnorc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 pred 21 minutami, dr.looney pravi: Ti se nauč tapru anglešk.... ker nism lonley ampak looney. Scheissgemacht ! In Griže hatter wir deutsch. Ich spreche englisch zehr schlecht. Nein, nicht schlecht,aber nicht so gut wie deutsch oder serbo-croatisch. maus, Zivnorc, Mavti in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 Hatten, nicht hatter. Schreibfeler. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 pred 52 minutami, Buschi pravi: Scheissgemacht ! In Griže hatter wir deutsch. Ich spreche englisch zehr schlecht. Nein, nicht schlecht,aber nicht so gut wie deutsch oder serbo-croatisch. Ma nemoj. A looney tunes pa nis nikol gledu? maus in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 pred 4 minutami, dr.looney pravi: Ma nemoj. A looney tunes pa nis nikol gledu? sj pri njemu tudi ne veš al je grmoule ali trebušček @Buschi dr.looney in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 pred 16 minutami, maus pravi: sj pri njemu tudi ne veš al je grmoule ali trebušček @Buschi Mislim da kr oboje , potujoč grm z bušijem .... Zivnorc in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 pred 1 uro, dr.looney pravi: Ma nemoj. A looney tunes pa nis nikol gledu? Ko ste otroc u rovtah gledal zajca pa raco na Slovenija ena, smo normaln ldje gledal Knight Riderja na ORF Eins, pa Baywatch na Pro Sieben(preko Hirschmanove satelitske)... maus, Akito in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 pred 4 minutami, Buschi pravi: Ko ste otroc u rovtah gledal zajca pa raco na Slovenija ena, smo normaln ldje gledal Knight Riderja na ORF Eins, pa Baywatch na Pro Sieben(preko Hirschmanove satelitske)... Misek pisek .... ko je bil Knight Rider s ti še v pleničke kakal . Sm mal starejsa ud tebe. Akito, Zivnorc in maus 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 pred 1 uro, Buschi pravi: Ko ste otroc u rovtah gledal zajca pa raco na Slovenija ena, smo normaln ldje gledal Knight Riderja na ORF Eins, pa Baywatch na Pro Sieben(preko Hirschmanove satelitske)... O čem ti govoriš jaz sem gledal A-Team pa McGajvr, pa.... vse možno na italia 1, pa ken širo na La Sette. Pa nobene satelitske... 😛 Zivnorc, maus, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 pred eno uro, smasher pravi: O čem ti govoriš jaz sem gledal A-Team pa McGajvr, pa.... vse možno na italia 1, pa ken širo na La Sette. Pa nobene satelitske... 😛 Ne poslušat Bushija tam ku je on doma so šele leseno žlico odkril. Gugl pa itak ne najde tega kraja. Zivnorc, Akito, smasher in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 ... jest sem pa lohk sam Dudek pa Regico gledal.... ... če sm biu pa pridn... sem pa lohk ob sobotah še Sandokana pogledu... Frenk 67, Akito, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 pred 7 minutami, Zivnorc pravi: ... jest sem pa lohk sam Dudek pa Regico gledal.... ... če sm biu pa pridn... sem pa lohk ob sobotah še Sandokana pogledu... Mater pol s pa str ko Peca. Zivnorc in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 K smo mi na Ptujskem gradu z zlatimi vilcami in noži jedli odojke in mlado čebulo , ste drugje po Sloveniji v jamah živeli in se z domačimi živalmi grel in jedl neoluplen napou sirou krompir pred 9 minutami, Zivnorc pravi: ... jest sem pa lohk sam Dudek pa Regico gledal.... ... če sm biu pa pridn... sem pa lohk ob sobotah še Sandokana pogledu... k ste vi še sandokana gledal, sem jaz po disku hodu in plesu skupinske plese v Festivalni dvorani skor do polnoči smasher, dr.looney, Frenk 67 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 pred 1 minuto, maus pravi: K smo mi na Ptujskem gradu z zlatimi vilcami in noži jedli odojke in mlado čebulo , ste drugje po Sloveniji v jamah živeli in se z domačimi živalmi grel in jedl neoluplen napou sirou krompir k ste vi še sandokana gledal, sem jaz po disku hodu in plesu skupinske plese v Festivalni dvorani skor do polnoči Ti verjamem, ker star si tut tolk kot Ptujski grad .... Akito, bajkr88, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 pred 1 minuto, dr.looney pravi: Ti verjamem, ker star si tut tolk kot Ptujski grad .... ja no .. je že stau k sem se rodiu pik1, dr.looney, Frenk 67 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 pred 1 minuto, maus pravi: ja no .. je že stau k sem se rodiu Jp .... verjamem sej si še zdej v enaki dimenziji kot pri rojstvu. Akito, pik1, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 18, 2022 Deli Objavljeno Oktober 18, 2022 pred 7 minutami, maus pravi: ja no .. je že stau k sem se rodiu ...men tut... maus, hribuc, Akito in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se