pik1 Objavljeno Avgust 4, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2023 . ... ta jeben dež in te jebene poplave RobiRoberto 1
Frenk 67 Objavljeno Avgust 5, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2023 Ob 4. 8. 2023 ob 14:54, pik1 pravi: . ... ta jeben dež in te jebene poplave Naša bajta je morda najviše ležeča ali pa skoraj v vasi, ampak upam, da tudi ostali v vasi niso imeli večjih problemov v teh nesrečnih časih. 😳
dr.looney Objavljeno Avgust 6, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2023 pred 18 minutami, Buschi pravi: WTF ! Človeška neumnost je res brezmejna. Za kozlat. MiNa in DAMI34 1 1
Mavti Objavljeno Avgust 6, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2023 Kako so sedaj vsi pametni, da če bi spraznili tam pod mojo hišo desettisoč plus kubikov v Savinjo naloženega šudra,ki se je leta nabiral od prej( pa bog obvaruj ,da bi ga kakolopato kam nesel) bi imela Savinja veliko več prostora za vodo ob zdajšni poplavi. Ja po toči zvoniti je brez veze. sedaj je luknja za pol miljona kubikov+,gospodje odločevalci del pridite osebno pogledat in ne samo filmčke gledat pa še katero na gobec damo za povrh banda zmešana C eagle in dr.looney 2
Buschi Objavljeno Avgust 7, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2023 Mavti, zaradi blodenj tazelenih vsi najebemo ! Veš kdaj sem že jaz trdil, da je treba savski šuder ven kopat, da je gladina nižja ! pik1 1
zupi13 Objavljeno Avgust 7, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2023 Pa mi smo imeli še srečo da je zalilo samo gospodarske objekte in kurilnico.... dr.looney in Zivnorc 1 1
Darko3g Objavljeno Avgust 7, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2023 Ko sem ugotovil, da za Južno Afriko Slovenci potrebujemo vizo, za razliko od npr. Albanije, Belorusije, Romunije, Bolgarije, Slovaške in mnogih drugih. Očitno se je nekdo zelo zameril Mandeli.
pik1 Objavljeno Avgust 7, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2023 (popravljeno) pred 3 urami, Buschi pravi: Mavti, zaradi blodenj tazelenih vsi najebemo ! Veš kdaj sem že jaz trdil, da je treba savski šuder ven kopat, da je gladina nižja ! . ... tazelene pa kar pr miru pust Popravljeno Avgust 7, 2023. Popravil pik1 dr.looney, Buschi in DAMI34 1 1 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 7, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2023 Obvestilo Komunala Idrija: Ukrep prekuhavanja je še vedno obvezen za uporabnike, ki se s pitno vodo oskrbujejo iz vodooskrbnih sistemov Idrija, Mokraška vas, Spodnja Idrija, Vojsko, Ledine in Mandžurija.
VS800 Objavljeno Avgust 7, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2023 Pravkar, RobiRoberto pravi: Obvestilo Komunala Idrija: Ukrep prekuhavanja je še vedno obvezen za uporabnike, ki se s pitno vodo oskrbujejo iz vodooskrbnih sistemov Idrija, Mokraška vas, Spodnja Idrija, Vojsko, Ledine in Mandžurija. Robi ti sam pridno prekuhavi, pr ns jo že od petka zjutri ni.............. Zivnorc in pik1 1 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 7, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2023 Vem da obvestilo ni "slabonamerno", jezi me le to, da je vodo res treba prekuhavati. Upam, da se v "kafetjeri" voda dovolj prekuha, ker se mora "upariti". Kugelschreiber, VS800, pik1 in 1 other 4
Buschi Objavljeno Avgust 7, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2023 pred 14 minutami, RobiRoberto pravi: ... jezi me le to, da je vodo res treba prekuhavati... Da, vodo je potrebno prekuhavati, ker je vodnjake zalila deroča voda iz rek, kaj je vse v njih niti ne vemo, zajetja je pa ''zamuljilo'' in jih v osnovi ni potrebno prekuhavati, počakati je potrebno, da se mulj usede. Zivnorc 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 7, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2023 al pa piješ pivo. Ko kuhaš se voda "prekuha" Zivnorc 1
Frenk 67 Objavljeno Avgust 7, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2023 Pa sej se ne da base skuhat, če voda ne zavre. Zivnorc in dr.looney 2
ftp Objavljeno Avgust 7, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2023 pred 19 urami, Mavti pravi: Kako so sedaj vsi pametni, da če bi spraznili tam pod mojo hišo desettisoč plus kubikov v Savinjo naloženega šudra,ki se je leta nabiral od prej( pa bog obvaruj ,da bi ga kakolopato kam nesel) bi imela Savinja veliko več prostora za vodo ob zdajšni poplavi. Ja po toči zvoniti je brez veze. sedaj je luknja za pol miljona kubikov+,gospodje odločevalci del pridite osebno pogledat in ne samo filmčke gledat pa še katero na gobec damo za povrh banda zmešana Saj gospoda odločevalci tudi kaj uredijo. Primer: Lani je bilo na obali grozo pomanjkanje vode in so obljubili da bodo nekaj uredili. In res, letos nimamo težav s pomanjkanjem vode Zivnorc 1
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 7, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2023 2 hours ago, RobiRoberto said: Vem da obvestilo ni "slabonamerno", jezi me le to, da je vodo res treba prekuhavati. Upam, da se v "kafetjeri" voda dovolj prekuha, ker se mora "upariti". V kafetjeri se voda ne upari, zavre pa. Ampak vre le kakih 20sec. Takoj ko zavre, jo nadtlak pare že pahne/stisne skozi cedilo s kavo, v tekočem stanju. Ko dobim tako obvestilo, iz paranoje kavo kuham s flaširano vodo. Zivnorc 1
Darko3g Objavljeno Avgust 7, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2023 Večji problem je z viskijem, ker je treba tudi kocke ledu pred uporabo prekuhati. Zivnorc, Frenk 67, smasher in 3 others 5 1
Alla Objavljeno Avgust 8, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2023 18 hours ago, RobiRoberto said: Vem da obvestilo ni "slabonamerno", jezi me le to, da je vodo res treba prekuhavati. Upam, da se v "kafetjeri" voda dovolj prekuha, ker se mora "upariti". Kolikor sem slišala v medijih je priporočilo NIJZ, da prekuhavanje vode pomeni, da le ta vre vsaj 3-4 minute. Kuhanje v kafetjeri tako žal ni dovolj. GoBobi 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 9, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2023 to velja za nova zavarovanja, obstoječa lahko obnoviš..logično mar ne?
franc Objavljeno Avgust 9, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2023 Stara novica. So jo že preklicali. Kakor vem, pa je že prej veljalo, da na poplavnih področjih, ne smejo zavarovati proti poplavam. lp Alla 1
Frenk 67 Objavljeno Avgust 10, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2023 pred 15 urami, franc pravi: Stara novica. So jo že preklicali. Kakor vem, pa je že prej veljalo, da na poplavnih področjih, ne smejo zavarovati proti poplavam. lp So, ker je prišlo ven.
Darko3g Objavljeno Avgust 10, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2023 Meni je logično, da ne zavarujejo tega, kar je preveč rizično ali pa prilagodijo premijo glede na pogostost in višino škode.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se