smasher Objavljeno Avgust 25, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2023 pred 2 urami, dr.looney pravi: Brihtni ste ku pet penzlnov.... En namig .... žena mora biti redno in kvalitetno servisirana. Pa naute mel problemov Jaz bi jo servisirau kot da je alfa... najmanj vsaki dan 🤣 (ona pravi da rabi servis kot mercedes 220d 😭) dr.looney in RobiRoberto 2
Zivnorc Objavljeno Avgust 25, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2023 pred 2 urami, dr.looney pravi: .... žena mora biti redno in kvalitetno servisirana. Pa naute mel problemov ... a to na "uradnem" servisu... al pr kakem drugem v "domači delavnici" ? Buschi, pik1, dr.looney in 1 other 4
Buschi Objavljeno Avgust 25, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2023 pred 3 urami, dr.looney pravi: ... žena mora biti redno in kvalitetno servisirana. Pa naute mel problemov Glede na to, da so tebe poslal nazaj u tovarno od koder si prišla, so te mogl fejst "stjunat", tak pooblaščeni kot nepooblaščeni serviserji! Vprašanje tudi, kakšne rezervne delo so vgrajevali vate: so ustrezali premeru tvojega cilindra, ali so bili bati preveliki, blajerce predolge in je znucalo celinder ter prebilo karter! smasher, dr.looney in RobiRoberto 3
smasher Objavljeno Avgust 25, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2023 Vsako leto honano za širši bat.. 🤣 🤣 🤣 🤣 Buschi in GoBobi 2
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2023 pred eno uro, Buschi pravi: Glede na to, da so tebe poslal nazaj u tovarno od koder si prišla, so te mogl fejst "stjunat", tak pooblaščeni kot nepooblaščeni serviserji! Vprašanje tudi, kakšne rezervne delo so vgrajevali vate: so ustrezali premeru tvojega cilindra, ali so bili bati preveliki, blajerce predolge in je znucalo celinder ter prebilo karter! Mene niso nikamor pošiljal, kua spet blodiš. Teb še brezalkoholna brozga škodi. Jaz sem redno in kvalitetno servisirana na uradnem servisu. V kako drugo delavnco sploh ne stopim. Tako da dečko malo oladi s svojim lažnivim jezikom, da ti ga ne skrajšam. bajkr88, Buschi in 3nity 2 1
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2023 pred 1 uro, Zivnorc pravi: ... a to na "uradnem" servisu... al pr kakem drugem v "domači delavnici" ? Ja ne vem kok maš ti to pošlihtano, sam glede na to kolk jamraš..... ..... mam občutek da tam v tvojih koncih bol švoh servisna mreža... Kaldu in pik1 2
Buschi Objavljeno Avgust 26, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2023 pikaPolonca, mal smo te hotl nasmejat...veš da bi zate ledvico dal. Dober, slaba volja: sobota, ura je neki čez dvanajst, lih sem se tadrugič okol obrnu...ko začne majster s hiltijem u zgornem štuku neki razbivat. Pa da mu jebem mater! dr.looney 1
pik1 Objavljeno Avgust 26, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2023 . ... fantički, najebal ste ga ...
dr.looney Objavljeno Avgust 26, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2023 (popravljeno) pred 48 minutami, Buschi pravi: pikaPolonca, mal smo te hotl nasmejat...veš da bi zate ledvico dal .... Kero? Uno k ti bo slab dela.... Sej razumem hec , sam tebe je je fejst odnesl.... pred 48 minutami, Buschi pravi: .... Dober, slaba volja: sobota, ura je neki čez dvanajst, lih sem se tadrugič okol obrnu...ko začne majster s hiltijem u zgornem štuku neki razbivat. Pa da mu jebem mater! Karma. Popravljeno Avgust 26, 2023. Popravil dr.looney
DAMI34 Objavljeno Avgust 29, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2023 ni danes, ampak jučeri, sem pa danes šele škodo pregledal Razbit kolektor od sončne, naluknjan avto, drug avto pa razbita šajba. k sreči so jo strešna okna nad dnevno dobro odnesla. pik1, GoBobi, dr.looney in 8 others 9 2
bajkr88 Objavljeno Avgust 31, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2023 Kupu soncna ocala... Drug dan pogruntam da mi niso ok... U jezi kupim še ena druga k so mi kao res ok... No doma spet pogruntam da ni to to... Ma u kurac Kupu soncna ocala... Drug dan pogruntam da mi niso ok... U jezi kupim še ena druga k so mi kao res ok... No doma spet pogruntam da ni to to... Ma u kurac Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno September 1, 2023 Opozori Objavljeno September 1, 2023 pred 8 urami, bajkr88 pravi: Kupu soncna ocala... Drug dan pogruntam da mi niso ok... U jezi kupim še ena druga k so mi kao res ok... No doma spet pogruntam da ni to to... Ma u kurac Kupu soncna ocala... Drug dan pogruntam da mi niso ok... U jezi kupim še ena druga k so mi kao res ok... No doma spet pogruntam da ni to to... Ma u kurac ... a vsako stvar dvakrat zajebeš... VS800, Frenk 67, DAMI34 in 3 others 6
Frenk 67 Objavljeno September 1, 2023 Opozori Objavljeno September 1, 2023 pred 2 urami, Zivnorc pravi: ... a vsako stvar dvakrat zajebeš... Štirkrat 😂 Zivnorc, VS800 in pik1 3
bajkr88 Objavljeno September 1, 2023 Opozori Objavljeno September 1, 2023 To da dvakat napisan je motosvet zajebu 😂 Zivnorc 1
Buschi Objavljeno September 2, 2023 Opozori Objavljeno September 2, 2023 Na morju sm se zredu ko prašič...sm se dons komi u moto hlače spravu. Jebote! bajkr88, Frenk 67, Zivnorc in 1 other 3 1
C eagle Objavljeno September 3, 2023 Opozori Objavljeno September 3, 2023 On 9/2/2023 at 4:10 PM, Buschi said: Na morju sm se zredu ko prašič...sm se dons komi u moto hlače spravu. Jebote! Seveda, vsak dan po 2x pol kozarca nutele.... Si šou še dobro skozi... DAMI34, dr.looney in Zivnorc 3
Darko3g Objavljeno September 3, 2023 Opozori Objavljeno September 3, 2023 pred 6 minutami, C eagle pravi: Seveda, vsak dan po 2x pol kozarca nutele.... Si šou še dobro skozi... Ja ampak vsak dan po 2x pol nutele je pa za v dobro voljo (in to 2x na dan). dr.looney, Zivnorc in C eagle 1 2
Buschi Objavljeno September 3, 2023 Opozori Objavljeno September 3, 2023 Sej sm pa plavu...5min na dan...pa ful sem hodu...od avta do oštarije...in nazaj C eagle, RobiRoberto, Zivnorc in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno September 3, 2023 Opozori Objavljeno September 3, 2023 pred 3 urami, Buschi pravi: Sej sm pa plavu...5min na dan...pa ful sem hodu...od avta do oštarije...in nazaj .. jest se ponavad iz oštarije skotalim domov.. VS800, dr.looney in RobiRoberto 3
Frenk 67 Objavljeno September 5, 2023 Opozori Objavljeno September 5, 2023 Ob 2. 9. 2023 ob 16:10, Buschi pravi: Na morju sm se zredu ko prašič...sm se dons komi u moto hlače spravu. Jebote! Jaz vsak let na morju opustim keto dijeto, da lahko pir spijem, zdej k sem nabavu apartma sem pa vsako malo na morju in je šlo z 92 na 110. Zdej se bo pa treba mal v roke vzet, ne morem več nič oblečt, sem si nabavu neke elastične hlače. ☹️ Na motorju pa z odpetimi hlačami. 🙄 DAMI34, dr.looney, Zivnorc in 3 others 5 1
Darko3g Objavljeno September 5, 2023 Opozori Objavljeno September 5, 2023 pred 2 urami, Frenk 67 pravi: Jaz vsak let na morju opustim keto dijeto, da lahko pir spijem, zdej k sem nabavu apartma sem pa vsako malo na morju in je šlo z 92 na 110. Zdej se bo pa treba mal v roke vzet, ne morem več nič oblečt, sem si nabavu neke elastične hlače. ☹️ Na motorju pa z odpetimi hlačami. 🙄 Temu se reče: hlače na V izrez Kugelschreiber, GoBobi, dr.looney in 2 others 5
dr.looney Objavljeno September 5, 2023 Opozori Objavljeno September 5, 2023 Ob 3. 9. 2023 ob 20:57, Zivnorc pravi: .. jest se ponavad iz oštarije skotalim domov.. Pa to ziher ni zarad hrane .... Alla in Zivnorc 2
pik1 Objavljeno September 5, 2023 Opozori Objavljeno September 5, 2023 . ... "pohvala za posameznike" ... v rubriki hitrostni dosežki ... iz Hrvatije ... avionsko priporočeno ... v vsebini se omenja tud ena denarna nagrada ... baje tomaz69 in DAMI34 1 1
Kugelschreiber Objavljeno September 5, 2023 Opozori Objavljeno September 5, 2023 1 hour ago, dr.looney said: Pa to ziher ni zarad hrane .... od cesa pa drugega? Ce gres u brtijo pit, se domol zlijes, ce jes, se lepo okroglo kotalis…jasno ko beli dan. GoBobi 1
DAMI34 Objavljeno September 5, 2023 Opozori Objavljeno September 5, 2023 pred 2 urami, pik1 pravi: . ... "pohvala za posameznike" ... v rubriki hitrostni dosežki ... iz Hrvatije ... avionsko priporočeno ... v vsebini se omenja tud ena denarna nagrada ... baje delikvent pik1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se