Frenk 67 Objavljeno Januar 8 Opozori Objavljeno Januar 8 pred eno uro, Buschi pravi: https://siol.net/sportal/nogomet/umrl-je-legendarni-nogometas-franz-beckenbauer-623945 Car, pred nekaj leti nam je dal svoje družinske karte (bil je sosed od ženine tete in poročna priča njenega moža), da smo šli gledat tekmo Bayerna. Na sredinski črti, druga tretja vrsta. Skor na igrišču, res je bil užitek gledat. Tedybear, Kawasaki_rider in Buschi 3
tomaz69 Objavljeno Januar 9 Opozori Objavljeno Januar 9 pred 1 uro, DAMI34 pravi: jebemti burjo dej @DAMI34dej...lih d dhne.... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Januar 9 Opozori Objavljeno Januar 9 pred 42 minutami, tomaz69 pravi: dej @DAMI34dej...lih d dhne.... imam plastična okna, ki dihtajo na vsaj 6ih koncih, pa še jih zvije da zacvilijo Da ne govorim o zračnikih, kopalnica, kuhinja napa, kamin...uboga centralna
tomaz69 Objavljeno Januar 9 Opozori Objavljeno Januar 9 pred 11 minutami, DAMI34 pravi: imam plastična okna, ki dihtajo na vsaj 6ih koncih, pa še jih zvije da zacvilijo Da ne govorim o zračnikih, kopalnica, kuhinja napa, kamin...uboga centralna pa vsaj vlage ni u bajti.... Alla, DAMI34 in Mavti 3
DAMI34 Objavljeno Januar 9 Opozori Objavljeno Januar 9 pred 2 urami, tomaz69 pravi: pa vsaj vlage ni u bajti.... ne vlage, ne toplote
Tedybear Objavljeno Januar 9 Opozori Objavljeno Januar 9 (popravljeno) pred 10 urami, DAMI34 pravi: jebemti burjo Upam, da dela povezava. Če ne, briši, admine.... https://fb.watch/ptrO5ATqQl/ Popravljeno Januar 9. Popravil Tedybear tomaz69, C eagle, Kaldu in 2 others 1 4
Buschi Objavljeno Januar 11 Opozori Objavljeno Januar 11 Včasih se vprašam, kdo je tu nor ? Naročil sem si knjigo prek amazona, nevede iz Amerike. Znesek pošiljke 16,8€. Zdej se je carina vpiknala vanjo, pa pošta hoče bit nek posrednik vmes. A ni blo včasih da pod 25€ ni carine? Se komu sanja, kolko bo stroškov?
Gricko Objavljeno Januar 11 Opozori Objavljeno Januar 11 učas, učas..... to je bilo učas, zdaj je pa že nekaj časa vse, cca 2 leti je že tko. Zato pa "vsi" kitajci pošiljajo čez madžarsko (EU), pol gre pa pri nas čez brez dodatnih stroškov, ker pride iz EU🙄 dodatno ti bodo usekali (glede na ceno in če boš vzorno sodeloval😄 - torej da jim ti pošlješ račun z ceno izdelka + poštnino, da ni treba njim iskati ) tisto njihovo "najmanjšo" tarifo..... to ti pa piše na tistem linku, ki si ga dobil zraven, je pa ranga 5 - 10€, to so stroški preverbe, carine pa ni, ker je premali znesek. no, vsaj bilo je tako nazadnje, to je cca 1 leto nazaj, od takrat dalje 99% dobim čez madžarsko in ni stroškov
Kaldu Objavljeno Januar 12 Opozori Objavljeno Januar 12 pred 7 urami, Buschi pravi: Včasih se vprašam, kdo je tu nor ? Naročil sem si knjigo prek amazona, nevede iz Amerike. Znesek pošiljke 16,8€. Zdej se je carina vpiknala vanjo, pa pošta hoče bit nek posrednik vmes. A ni blo včasih da pod 25€ ni carine? Se komu sanja, kolko bo stroškov? Strošek bo vsaj 5€, lahko pa ti dodajo še DDV to je dodatnih 3,7 € pred 6 urami, Gricko pravi: Zato pa "vsi" kitajci pošiljajo čez madžarsko (EU), pol gre pa pri nas čez brez dodatnih stroškov, ker pride iz EU🙄 no, vsaj bilo je tako nazadnje, to je cca 1 leto nazaj, od takrat dalje 99% dobim čez madžarsko in ni stroškov Odvisno katera "špedicija" je.
franc Objavljeno Januar 12 Opozori Objavljeno Januar 12 Knjige so menda še "prosto" (brez davka) . Carina nima veze s tem. Naša vrla pošta ja našla tržno nišo za dodatni zaslužek (posredovanje, čeprav ni obvezno imajo pravico in jo obilno izkoriščajo) in kot rečeno, gre večina robe čez madžarsko. lp
dr.looney Objavljeno Januar 12 Opozori Objavljeno Januar 12 .... da so me spet zafrkava zdravje .... tokrat sem po 15- ih letih na antibiotikih.... RobiRoberto 1
Buschi Objavljeno Januar 19 Opozori Objavljeno Januar 19 Jeben emšo! Najprej to: Pol pa to: RobiRoberto 1
dr.looney Objavljeno Januar 19 Opozori Objavljeno Januar 19 pred 1 uro, Buschi pravi: Jeben emšo! Najprej to: Pol pa to: Trenirat je treba pa bo šlo brez tega. Akito 1
Zivnorc Objavljeno Januar 19 Opozori Objavljeno Januar 19 pred 2 minutami, dr.looney pravi: Trenirat je treba pa bo šlo brez tega. ... a ne vidiš, da je z eno roko ročaj od lopate ukrivu.... pa da je mogu pol tablete uzet, da mu mal moči pobere.... ...a si predstavljaš, da te za tvojo grintasto rit s to roko zagrabi... Kawasaki_rider, Mavti, Buschi in 1 other 4
dr.looney Objavljeno Januar 19 Opozori Objavljeno Januar 19 pred 3 urami, Zivnorc pravi: ...a si predstavljaš, da te za tvojo grintasto rit s to roko zagrabi... ... jo bo mel pol v gipsu.... pa modre oke ... Ročaj pa se je ukrivil od naslanjanja pr njegovi kilaži je to čist normaln.... Zivnorc 1
Luka66 Objavljeno Januar 19 Opozori Objavljeno Januar 19 pred 6 urami, Buschi pravi: Jeben emšo! Najprej to: Pol pa to: Ej nisi vzel prave barve....če bi vzel blago modre barve bi s štirimi po govoricah raztural par dni 👍 dr.looney in Zivnorc 2
dr.looney Objavljeno Januar 19 Opozori Objavljeno Januar 19 pred 8 minutami, Luka66 pravi: Ej nisi vzel prave barve....če bi vzel blago modre barve bi s štirimi po govoricah raztural par dni 👍 Bi ga že po prvi infakt ..... pik1 in Zivnorc 1 1
Buschi Objavljeno Januar 19 Opozori Objavljeno Januar 19 Drugače so to tablete za križ. In, ker sem žentelmen, žensk in moških ne šlatam za rit..mogoče mi bo Zafukovčanks septembra dovolila, ko ma praznik... Zivnorc, pik1 in dr.looney 1 1 1
dr.looney Objavljeno Januar 19 Opozori Objavljeno Januar 19 pred 2 minutami, Buschi pravi: Drugače so to tablete za križ. In, ker sem žentelmen, žensk in moških ne šlatam za rit..mogoče mi bo Zafukovčanks septembra dovolila, ko ma praznik... Pr teh letih te že križ boli....ccccc....trenerat bo treba.... Ostalo , no coment.
Kugelschreiber Objavljeno Januar 19 Opozori Objavljeno Januar 19 (popravljeno) 20 minutes ago, Buschi said: Drugače so to tablete za križ. In, ker sem žentelmen, žensk in moških ne šlatam za rit..mogoče mi bo Zafukovčanks septembra dovolila, ko ma praznik... A sele septembra pride kove? Jao… a kaj me je spravlo u slabo voljo? Zimska, mater ji jebem, idila. Popravljeno Januar 19. Popravil Kugelschreiber
Buschi Objavljeno Januar 19 Opozori Objavljeno Januar 19 pred 2 urami, Kugelschreiber pravi: A sele septembra pride kove? Jao… Kove...ameriška beseda za rumplkamro? Nevem kakšno vezo ma to z pikaPolonco. Prerok pride, prerok...
Tedybear Objavljeno Januar 19 Opozori Objavljeno Januar 19 pred 9 urami, dr.looney pravi: Trenirat je treba pa bo šlo brez tega. Ni vedno tako. Odkar vem, športam. Kolo, hribi, tedensko prehodim ( no, sem do junija) 40 do 50 km. V enem letu fasal tri take".izdarije" da me bodo spremljale do premika v žaro.
dr.looney Objavljeno Januar 19 Opozori Objavljeno Januar 19 pred 48 minutami, Tedybear pravi: Ni vedno tako. Odkar vem, športam. Kolo, hribi, tedensko prehodim ( no, sem do junija) 40 do 50 km. V enem letu fasal tri take".izdarije" da me bodo spremljale do premika v žaro. Bushija poznam , tebe pa ne . Verjemi, da zanj drži kar sem napisala.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se