dr.looney Objavljeno Februar 4 Opozori Objavljeno Februar 4 pred 27 minutami, maus pravi: ab ti rada tekla in v joku tulila "naum več, num več" jaz še vsaj lohk tečem .... ...da ne bom offtopic ...Dons me še nč ni v slabo voljo spravl... Frenk 67, maus in DAMI34 3
Frenk 67 Objavljeno Februar 4 Opozori Objavljeno Februar 4 pred 54 minutami, dr.looney pravi: jaz še vsaj lohk tečem .... ...da ne bom offtopic ...Dons me še nč ni v slabo voljo spravl... Če bi tekla, kot ti jezik teče, neb mela več kot 50 kil. 😜 dr.looney, maxxa in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno Februar 4 Opozori Objavljeno Februar 4 pred 2 urami, dr.looney pravi: Starci... včasih so bli uni od 60 let res stari...ma danes se mi ne zdijo več 😛 pred 1 uro, Kugelschreiber pravi: Namest na motor, sm se odlocu zlezt na hrib. Tam ugotavljam da sm zajebal. Da bi moral motor na cesto pahnit. V izogib temu, sm s pomocjo frenda uspesno izvedel samosabotazo. Terasca, sonce, velika tocena. Plus pravljica o enem pivu… u bistvu…me je spravlo v dobro voljo. kak že gre..klin se sklinom izbija...danes ni padla temp pod 10C za zdrkat....u dobro volo. pred 1 uro, dr.looney pravi: jaz še vsaj lohk tečem .... ...da ne bom offtopic ...Dons me še nč ni v slabo voljo spravl... loh te hitro...ti sam počaki dr.looney 1
dr.looney Objavljeno Februar 4 Opozori Objavljeno Februar 4 pred 3 urami, Frenk 67 pravi: Če bi tekla, kot ti jezik teče, neb mela več kot 50 kil. 😜 Sej jih mam .... sam ne na Zemlji.... @Buschi pa itak prau da sem podhranjena Frenk 67 1
Kugelschreiber Objavljeno Februar 4 Opozori Objavljeno Februar 4 2 hours ago, DAMI34 said: kak že gre..klin se sklinom izbija...danes ni padla temp pod 10C za zdrkat....u dobro volo. Ni blo benga klina. Ce pijem pivo, ne dam motorja z garaze. Malo mi je zal, malo, ne prevec. DAMI34 1
Buschi Objavljeno Februar 4 Opozori Objavljeno Februar 4 pred 49 minutami, dr.looney pravi: @Buschi pa itak prau da sem podhranjena Itak. Kost pa koža. Itak si ritast tip ženske in da bi mela 120 kil bi mela rit ko diferencjal od Fapa...božansko...! Evo, neki takiga: pik1, RobiRoberto, Frenk 67 in 3 others 4 1 1
Popularna objava dr.looney Objavljeno Februar 4 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 4 pred 1 uro, Buschi pravi: Itak. Kost pa koža. Itak si ritast tip ženske in da bi mela 120 kil bi mela rit ko diferencjal od Fapa...božansko...! Evo, neki takiga: Lubi jezus.... sem čips kar z rok spustila.... skalar36, Tedybear, GoBobi in 8 others 11
Buschi Objavljeno Februar 5 Opozori Objavljeno Februar 5 Ti kr papi ! dr.looney, RobiRoberto, skalar36 in 2 others 5
Frenk 67 Objavljeno Februar 8 Opozori Objavljeno Februar 8 Tale moja ribičija no dolg trajala 😳 krucymucy, RobiRoberto, Mavti in 6 others 2 7
Buschi Objavljeno Februar 11 Opozori Objavljeno Februar 11 Baba čist neč ne grunta !!!!!!!! Akito, dr.looney, Zivnorc in 2 others 2 3
hajamoto Objavljeno Februar 11 Opozori Objavljeno Februar 11 Te prov ne mara, tko ti njega. Pa ni on-a kriv. 🤔
Kugelschreiber Objavljeno Februar 11 Opozori Objavljeno Februar 11 33 minutes ago, Buschi said: Baba čist neč ne grunta !!!!!!!! Oooo. Najs. Ko mal zraste bo za u temo njam njam? Mavti 1
Buschi Objavljeno Februar 11 Opozori Objavljeno Februar 11 pred 58 minutami, Buschi pravi: Baba čist neč ne grunta !!!!!!!! Lej, u bajti mamo dva mačka, dolgodlako nemko, 100 kozic in 50 rib ! Tegale res nisem rabil!
Zivnorc Objavljeno Februar 11 Opozori Objavljeno Februar 11 pred 3 urami, Buschi pravi: Baba čist neč ne grunta !!!!!!!! ...zmaj posvojil cucka?
Buschi Objavljeno Februar 25 Opozori Objavljeno Februar 25 Da je trg rabljenih avtov ponorel: https://www.autoscout24.com/offers/nissan-skyline-r34-gt-r-m-spec-nuer-gasoline-gold-de9ecf66-5cd4-4dc7-8488-922668da53c4?sort=price&desc=0&lastSeenGuidPresent=true&cldtidx=54&position=54&search_id=2f48agh8b2v&source_otp=t10&ap_tier=t10&source=listpage_search-results&order_bucket=unknown Kugelschreiber in skalar36 1 1
skalar36 Objavljeno Februar 25 Opozori Objavljeno Februar 25 Ja sam res. Tud jest sm opazu, da je volan na napačni strani. Norci! maxxa, Buschi, Kugelschreiber in 2 others 4 1
Kugelschreiber Objavljeno Februar 25 Opozori Objavljeno Februar 25 1 hour ago, Buschi said: Da je trg rabljenih avtov ponorel: https://www.autoscout24.com/offers/nissan-skyline-r34-gt-r-m-spec-nuer-gasoline-gold-de9ecf66-5cd4-4dc7-8488-922668da53c4?sort=price&desc=0&lastSeenGuidPresent=true&cldtidx=54&position=54&search_id=2f48agh8b2v&source_otp=t10&ap_tier=t10&source=listpage_search-results&order_bucket=unknown Uf. R34. Ni delc od realnega. cez 300 so bli ze pred korono. To je ko les paul ‘59 . Kr na lepem se za pol miljona niti pod razno ne dobi vec nikjer, nikoli, nobene. niso sam rabljeni avti. Vse se je poremetilo.
Buschi Objavljeno Februar 25 Opozori Objavljeno Februar 25 Za 300.000€ se je prodal tist, katerega lastnik je bil pokojni Paul. GTT-eji so bli 15-20 jurjev, GTR okoli 50. Zdej je pa to adijo pamet.
Tedybear Objavljeno Februar 26 Opozori Objavljeno Februar 26 (popravljeno) 10K €? Ok, razumem, da so Katrce kar iskane in dosegajo 5 do 6K €. Ampak mal pod 10? Popravljeno Februar 26. Popravil Tedybear
franc Objavljeno Februar 26 Opozori Objavljeno Februar 26 Če najdeš idiota, ki je to pripravljen plačati... Kawasaki_rider 1
dr.looney Objavljeno Marec 2 Opozori Objavljeno Marec 2 ...da pitna voda smrdi po kloru kot sam hudič in bo treba nabaviti filtre, da bo spet taka kot prej.😡 RobiRoberto 1
Buschi Objavljeno Marec 2 Opozori Objavljeno Marec 2 Čekiram če se kaj napačnega dogaja ! Drgač ti pa filter klora ne bo ven spravu. In, glede na to, da ste zadnja štiri leta pili "kakav", je tole definitivno boljše. dr.looney 1
dr.looney Objavljeno Marec 2 Opozori Objavljeno Marec 2 pred 45 minutami, Buschi pravi: Čekiram če se kaj napačnega dogaja ! Drgač ti pa filter klora ne bo ven spravu. In, glede na to, da ste zadnja štiri leta pili "kakav", je tole definitivno boljše. Mi smo pili veliko boljšo in bolj zdravo vodo, kot je sedaj. Mam hladilnik z vodo, ki je filtrirana. Ugani kaj, ne smrdi in nima okusa.
Buschi Objavljeno Marec 3 Opozori Objavljeno Marec 3 Ob 2. 3. 2024 ob 17:24, dr.looney pravi: Mi smo pili veliko boljšo in bolj zdravo vodo, kot je sedaj. Lej, s tabo se ne bom prepiral, ker te imam fullllllllllllllllll rad. Vem pa, kako je bilo prej in kako je sedaj ! Aja, pozen odgovor: klor za objekt Zabukovica-Vas je na minimumu, ker je noter tudi UV žarnica.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se