Buschi Objavljeno Marec 3 Opozori Objavljeno Marec 3 Ti pa dam prav, voda ki se pretaka po večini slovenskega državnega vodovoda, ni več živa in kot takšna povsem drugačna od domačih vodovodov. Moj zmaj opazi to razliko, jaz je ne. Imamo pa v Sloveniji to srečo, da je noter samo klor. Kaj vse mešajo američani noter.
Buschi Objavljeno Marec 4 Opozori Objavljeno Marec 4 Eden redkih, ki razmišlja s svojo glavo: Kawasaki_rider in Marko P. 2
Tedybear Objavljeno Marec 4 Opozori Objavljeno Marec 4 pred 1 uro, Frenk 67 pravi: Deset ur vožnje v Titograd po dežju. ☹️ V Podgorici bi bil kako uro prej...😀 dr.looney, pik1, Zivnorc in 1 other 3 1
dr.looney Objavljeno Marec 11 Opozori Objavljeno Marec 11 Tolele Zivnorc, Mavti, DAMI34 in 2 others 4 1
DAMI34 Objavljeno Marec 11 Opozori Objavljeno Marec 11 pred eno uro, dr.looney pravi: Tolele bodi srečna da ni tole: VS800, Tedybear, tomaz69 in 4 others 6 1
dr.looney Objavljeno Marec 11 Opozori Objavljeno Marec 11 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: bodi srečna da ni tole: Pri mojih letih bi to bil že čudež. 🤣🤣🤣 Zivnorc, DAMI34 in VS800 2 1
Zivnorc Objavljeno Marec 11 Opozori Objavljeno Marec 11 pred 9 minutami, dr.looney pravi: Pri mojih letih bi to bil že čudež. 🤣🤣🤣 ... pa sej si videt še čist apetitlih.. RobiRoberto, VS800, dr.looney in 2 others 5
dr.looney Objavljeno Marec 11 Opozori Objavljeno Marec 11 pred 27 minutami, Zivnorc pravi: ... pa sej si videt še čist apetitlih.. Itak, da ..... sam EMŠO me izda. Letos mi pred vrati stoji Abraham. VS800, RobiRoberto in Zivnorc 1 1 1
VS800 Objavljeno Marec 11 Opozori Objavljeno Marec 11 pred 33 minutami, dr.looney pravi: Letos mi pred vrati stoji Abraham. U rt ga sun kaizer, dr.looney, Zivnorc in 2 others 5
Tedybear Objavljeno Marec 11 Opozori Objavljeno Marec 11 Podražitev zavarovanja. Za svojo 4 leta staro štirikolesno kiblo, ki je daaaleč od kakšnega srednjega razreda, sem dal natančno 22,78% več kot lani. Kljub 20% popustu na Drajv, paket "Triglavku.acpa.ac"., sem že na jurja ojrov. 😡 Kugelschreiber, kaizer, Akito in 1 other 2 1 1
schwantz Objavljeno Marec 12 Opozori Objavljeno Marec 12 Ob 11. 3. 2024 ob 18:12, Tedybear pravi: Podražitev zavarovanja. Za svojo 4 leta staro štirikolesno kiblo, ki je daaaleč od kakšnega srednjega razreda, sem dal natančno 22,78% več kot lani. Kljub 20% popustu na Drajv, paket "Triglavku.acpa.ac"., sem že na jurja ojrov. 😡 Isto jaz v petek na Grawe... Izpolnim včeraj anketo, dam eno zvezdico in takoj zazvoni telefon. Me vpraša , s čim sem tako nezadovoljen? Tedybear in Alla 1 1
MARE 65 Objavljeno Marec 12 Opozori Objavljeno Marec 12 Evo zakaj, ko to berem , jebejo nas po dolgem in počez vsi po vrsti s temi podražitvami, k pa jaz rečem kdaj bo šla plača gor pa....quaaaaaaa
Buschi Objavljeno Marec 12 Opozori Objavljeno Marec 12 Ob 11. 3. 2024 ob 11:58, dr.looney pravi: Tolele Lej, eni pravijo da vse bolezni in vse sranje, ki doleti naš telešček izhaja iz tega, kaj pojemo. Jaz se strinjam z njimi, ker če bi ti jedla normalno hrano v normalnih količinah in bi mela kmečkih 100 kil, te nobena bolezen nebi niti povohala ! Tak si pa kost pa koža in tvoje telo nima maščob, da bi te branile pred bacili in bakterijami . Stari ljudje so vedno pravili: ko pride bolezen tasuh pocrkajo, tadebel pa shujšajo ! Zapomn si to ! dr.looney, Akito, Alla in 6 others 9
Kugelschreiber Objavljeno Marec 12 Opozori Objavljeno Marec 12 On 3/11/2024 at 6:12 PM, Tedybear said: Podražitev zavarovanja. Za svojo 4 leta staro štirikolesno kiblo, ki je daaaleč od kakšnega srednjega razreda, sem dal natančno 22,78% več kot lani. Kljub 20% popustu na Drajv, paket "Triglavku.acpa.ac"., sem že na jurja ojrov. 😡 Drive je samo na osnovno premijo, ne? In zakaj nimas 25%? ! Za navigacijo sem kupil rugged androida, pa se je z aplikacijo drive sam izplacal. Guspa vozi AC in mi nastepa %% za motor in avto. Pa se previdno sofira vsa ta cas. Win-win. Ampak, brez foruma bi bil mobi pol koristen. @snecer me je opremil se z lustno updatano iGo aplikacijo, in se mi zdi, da bo stvar letos super koristna.
Buschi Objavljeno Marec 12 Opozori Objavljeno Marec 12 Ob 11. 3. 2024 ob 13:31, dr.looney pravi: Pri mojih letih bi to bil že čudež. 🤣🤣🤣 https://en.wikipedia.org/wiki/Pregnancy_over_age_50
Tedybear Objavljeno Marec 12 Opozori Objavljeno Marec 12 3 minutes ago, Kugelschreiber said: Drive je samo na osnovno premijo, ne? In zakaj nimas 25%? ! Za navigacijo sem kupil rugged androida, pa se je z aplikacijo drive sam izplacal. Guspa vozi AC in mi nastepa %% za motor in avto. Pa se previdno sofira vsa ta cas. Win-win. Ampak, brez foruma bi bil mobi pol koristen. @snecer me je opremil se z lustno updatano iGo aplikacijo, in se mi zdi, da bo stvar letos super koristna. Nimam 25%, ker težko, res težko naredim mesecno 400 km po AC ali magistralkah. Tole svaljkanje okoli Bleda pa na Pokljuko...raje ne vklopim. Naša se vozi dnevno 10 km v eno smer . Samo 800metrov je omejitev 90, po klancu iz Bleda ( Betin) 70, ostalo pa 40 in 50. In pol bodi pedanten in vkljapljaj za tiste par minut?. Ahhhh Kugelschreiber 1
XTR Objavljeno Marec 12 Opozori Objavljeno Marec 12 Lahko nastaviš avtomatsko snemanje, v naslednjih 24-ih urah pa po potrebi zavrneš. https://vsebovredu.triglav.si/na-poti/avtomatsko-snemanje-voznje-z-aplikacijo-drajv Tedybear 1
dr.looney Objavljeno Marec 13 Opozori Objavljeno Marec 13 pred 22 urami, Buschi pravi: Lej, eni pravijo da vse bolezni in vse sranje, ki doleti naš telešček izhaja iz tega, kaj pojemo. Jaz se strinjam z njimi, ker če bi ti jedla normalno hrano v normalnih količinah in bi mela kmečkih 100 kil, te nobena bolezen nebi niti povohala ! Tak si pa kost pa koža in tvoje telo nima maščob, da bi te branile pred bacili in bakterijami . Stari ljudje so vedno pravili: ko pride bolezen tasuh pocrkajo, tadebel pa shujšajo ! Zapomn si to ! No pol bom js še mal shujšala. Ti pa boš mogu kr do okulista stopiti, ker če bi tvoja opažanja držala bi js mela tam okol 50 kil, tak jih mam pa še 30 zraven. Iz tega sklepam, da maš hude težave z vidom. pred 22 urami, Buschi pravi: https://en.wikipedia.org/wiki/Pregnancy_over_age_50 Tu gre za umetne oploditve, ne po naravni poti. 🙄
Marko P. Objavljeno Marec 14 Opozori Objavljeno Marec 14 Ob 12. 3. 2024 ob 20:49, Kugelschreiber pravi: Drive je samo na osnovno premijo, ne? In zakaj nimas 25%? ! Za navigacijo sem kupil rugged androida, pa se je z aplikacijo drive sam izplacal. Guspa vozi AC in mi nastepa %% za motor in avto. Pa se previdno sofira vsa ta cas. Win-win. Ampak, brez foruma bi bil mobi pol koristen. @snecer me je opremil se z lustno updatano iGo aplikacijo, in se mi zdi, da bo stvar letos super koristna. Vsi drajvi, ki se štartajo 15.03 ali kasneje gredo samo še do 20%. Drajv: Analiza zavarovancev-uporabnikov aplikacije Drajv kaže, da je trenutni popust, ki ga namenimo DRAJV voznikom nekoliko višji kot bi bil upravičen z vidika rizika. Zato znižujemo zgornjo mejo popusta DRAJV in sicer s 25 % na 20 % za vozila iz PS01 in PS05 (avtodomi) ter popravek zapisa popusta za PS06 (motorna kolesa) s 25 % na 15 %. Nova pravila Drajv začnejo veljati za uporabnike, ki s 15. 3. 2024 pričnejo z novim zbiranjem voženj oz. popustov. Alla in Kugelschreiber 1 1
Kugelschreiber Objavljeno Marec 14 Opozori Objavljeno Marec 14 3 minutes ago, Marko P. said: PS06 (motorna kolesa) s 25 % na 15 %. Pizdaste pizde. K sareči je prav včeraj prišlo na 25i % in je za letos vse odvoženo. Ampak motorji tudi lani niso bili 25%, so bili nekaj manj.
Marko P. Objavljeno Marec 14 Opozori Objavljeno Marec 14 pred 7 minutami, Kugelschreiber pravi: Pizdaste pizde. K sareči je prav včeraj prišlo na 25i % in je za letos vse odvoženo. Ampak motorji tudi lani niso bili 25%, so bili nekaj manj. Kolikor je meni znano, so bili motorji, od kar za njih obstaja Drajv max 15%. Idioti, ki se trudijo nekaj podražiti brez podražitve so se malo ..... Kugelschreiber 1
Kugelschreiber Objavljeno Marec 14 Opozori Objavljeno Marec 14 1 hour ago, Marko P. said: Kolikor je meni znano, so bili motorji, od kar za njih obstaja Drajv max 15%. Idioti, ki se trudijo nekaj podražiti brez podražitve so se malo ..... ...mal zatipkali. Pravkar je priletel mail. Pri nagrajevanju s popusti bodo z 18. 3. 2024 začele veljati spremembe. Po novem bo z varno vožnjo za avtomobilsko zavarovanje, zavarovanje avtodoma in zavarovanje Mladi voznik mogoče doseči do 20 % popusta. Ob tem bo najvišji možen popust za motoriste še vedno ostal 15 %. Marko P. 1
Mavti Objavljeno Marec 24 Opozori Objavljeno Marec 24 (popravljeno) Tisti fant, ki ga omenjajo v nesreči v Paklenici na hrvaškem je doma tukaj iz naših krajev Ožbej, samo šesnajst let je imel Popravljeno Marec 24. Popravil Mavti RobiRoberto, Tedybear, DAMI34 in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se