ShadoW88 Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 (popravljeno) Ena prfoksa :angry: :angry: :fight2: Popravljeno Februar 5, 2008. Popravil ShadoW88
ton Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 to sem dobil po mailu!!!!!!!! http://rlock.eu/warlock/coolio/ Blokiral računalnik. Sem firbcal kaj je Pervy dobil po e-mailu. Pa še tile trije p....ski strici... :angry:
gorskaroza Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 ... da sem doma samo en dan, potem pa dalje v Linz :(
Irencko Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 zarad...... :cry: :friend1: sj bo, boš vido... sam cajt j treba :?
Irencko Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 mišljenje, pol pa pogovor, pa smo tm...
zverko Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 (popravljeno) mišljenje, pol pa pogovor, pa smo tm... :friend2: Popravljeno Februar 5, 2008. Popravil bivol
margo Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 61 kil :blink: :wacko: in ne spravim več opreme nase :huh: :unsure: ...a je to kakšen virus :hmm: ...sm se tud komej obleku...
snoopy Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 :unsure: :unsure: :unsure: :friend1:
brubi46 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 I love my job, I love my job,... :headbang: :headbang: :headbang:
hrčo Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 6.05, 6.15, 06.25, 6.35 :headbang:
mačka27 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 2 zavrnitvi prošenj v poštnem nabiralniku + vse ostalo...
metuljcica46 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 naše zdravstvo :closedeyes: naše zdravstvo :closedeyes:
LUMPKA Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 2 zavrnitvi prošenj v poštnem nabiralniku + vse ostalo... Ti samo vstrajaj, veš koliko jih še bo. Jaz se že 4 mesece trudim najti job pa vem , da se mi vsak čas nasmehne sreča
mačka27 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Ti samo vstrajaj, veš koliko jih še bo. Jaz se že 4 mesece trudim najti job pa vem , da se mi vsak čas nasmehne sreča Ne moreš si predstavljat, kako sem potrebovala eno toplo besedo iz katerekoli smeri... Še posebej ker se dobesedno v zadnjih parih mesecih....karkoli se lotim, v karkoli pričnem verjeti in grem neomajno za tem, kljub vsem borbam....sesuje... na prijateljskem, ljubezenskem, poslovnem področju... edinokar sedaj še verjamem -medlo- je, da je vsaka stvar z razlogam.... ampak hvala ti :)
klimbra Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Ne moreš si predstavljat, kako sem potrebovala eno toplo besedo iz katerekoli smeri... Še posebej ker se dobesedno v zadnjih parih mesecih....karkoli se lotim, v karkoli pričnem verjeti in grem neomajno za tem, kljub vsem borbam....sesuje... na prijateljskem, ljubezenskem, poslovnem področju... edinokar sedaj še verjamem -medlo- je, da je vsaka stvar z razlogam.... ampak hvala ti :) Khmmmmmm... :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: ...... le zakaj neki.......si morda pomislila, da SAMA delaš kaj narobe?????? Ti samo vstrajaj, veš koliko jih še bo. Jaz se že 4 mesece trudim najti job pa vem , da se mi vsak čas nasmehne sreča ItaQ......te bom vzel za tajnico :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Irencko Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 :friend1: glavo pakonc, in idemo dalje... je že bolš, sm zele lubico oprala... pa sm happy :P ku j lepa :P
zverko Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 sn pogruntu...de sn kot noj....glavo tiščim v pesek...nočem videt resnice... :( :slap:
mačka27 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 (popravljeno) Khmmmmmm... :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: ...... le zakaj neki.......si morda pomislila, da SAMA delaš kaj narobe?????? pri sebi itak vsak vedno začne prvo spreminjat stvari, butelj (zdej ti loh to uradno rečem- zadnjič sem bla u frižideru) BTW Popravljeno Februar 6, 2008. Popravil mačka27
ton Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Kdo drug kot tečna baba. Bo treba v klub samskih motosvetovcev... :angry: :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se