metuljcica46 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Klimbra in mačka27...dj pa tko bedno se mi je vmešavat...ampak tole vajino prerekanje pomoje ne bo obrodilo sadov...poznam oba osebno in sta fejst človeka...vsak ma svoje prednosti in slabosti... mislm da sta oba dost pametna da al nekak najdeta skupno besedo če pa le-to ne gre pa pač vsak naj gleda v svojo stran in prezre poste drugega...mislm da to ni samo moje mnenje,ampak mnenje marsikaterega motosvetovca...pa brez zamere prou..sm hotla samo na lep način izrazit svoje mnenje .)
margo Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 ti si se vsaj obleku :cry: grem stavt za palačinke, da uganem kera štacuna je to :lol1: . a si šu kupovat novo opremo :OK: :lol: Drgač pa...danes sem super volje ;) sploh ker sem imela najboljše kosilo :blush: ....me prav zanima....zgleda, da nisem osamljen primer, sem jim pa en mail spesnu, da vidim odziv vodstva... :evilgrin: hm....palačinke... a si sploh pripravljena na vnos tok kalorij :xx: , nove opreme pa ne rabim, razen čelade :P
ShadoW88 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Saj bo bolje :friend1: Ti že veš :rolleyes:
hrčo Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 :headbang: ampak se tolažim, da je bla sam še dons tok kruta :whistle:
cation Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 izpit sem cepno.... jebiga se bo treba malo več učit :rolleyes:
metuljcica46 Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 izpit sem cepno.... jebiga se bo treba malo več učit :rolleyes: naj te potolažm, nisi edini :closedeyes:
gorskaroza Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 ...da sem ravno domov prisla iz Linza in da grem v ponedeljek ze na Dunaj. Ma naj gre v rit vse skupaj....
cvili Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 pišemo mato v tork :unsure: jz bi se pa vozu okrog...
zverko Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 de sn včer praznoval 2 nedeljo v mescu...dns pa skurjen kt pr norcih :headbang: :headbang:
snoopy Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 (popravljeno) Isto kt že učer, predučerišnem...1 tedn nazaj...fakiča Popravljeno Februar 11, 2008. Popravil snoopy
SharpNinja Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 Brezdelna golazn iz mlake :headbang: :headbang: .
Pervy Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 sestrično proba simobil oz coface izterjat za nekaj kar je že davno zastaralo in imajo tako bolane fore da bo zgleda šele grožnja odvetinika zalegla. gospodarska zbornica mi je poslala opomin za članarino iz 06 in 07 čeprav nisem član od sekunde dalje ko ni več bilo obvezno. jebemti amaterje kak probavajo. vre,e je u K___u pa še kaj se bi našlo :headbang:
ZaLLaR Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 (popravljeno) MIčkn mi je šlo na K k je blo mrzl. Drgač pa vse ql. Popravljeno Februar 15, 2008. Popravil aljazz26
MATjuska Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 zima zima bela ... :evilgrin: :headbang:
SharpNinja Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Nč še....ampak dan je še mlad, zihr se bo kj našl do večera :krneki: .
minca Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 ropot :trance_33_sleep: :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se