Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Se opravičujem če je že bilo napisano ampak zdaj res nimam časa vse prebirat :( Do kdaj je v soboto odprta trgovina? ker bi to soboto šou malo pogledat ko že rem ravno v lj...

Objavljeno

Tale TC Motoshop si dela dobro reklamo. Pravijo, da je tudi slaba reklama boljša od nobene reklame. Vsi vemo, kako funkcionirajo, pa se še zmeraj najdejo hudi zagovorniki, ki te hitijo prepričevati v nasprotno. Pisali mi dobro ali slabo, svet se bo vrtel naprej in kupci v TC-ju tudi. Je pa dobra fora, takole odpreti temo sam o sebi in potem po malem prilivati olje na ogenj. Ni neumno.

Temo je odprl Tadej...

Se opravičujem če je že bilo napisano ampak zdaj res nimam časa vse prebirat :( Do kdaj je v soboto odprta trgovina? ker bi to soboto šou malo pogledat ko že rem ravno v lj...

Ok, internet očitno imaš. Tipkat tudi znaš.

V brskalnik vtipkaj http://www.tc-motoshop.si/. Potem klikni na Kontakt. Tam piše njihova telefonska, na kateri lahko preveriš odpiralni čas. Če pa si bolj len, pogledaš par vrstic nižje, kjer piše, kako so odprti v soboto.

Wow!

Objavljeno

:hmm:

Vprašanje-danes sem po pošti dobil 2 voščilnico ki šteje kot bon za25%popusta.Enega takega sem že dobil

prejšnji teden.Se lahko to sešteje?50%??

Objavljeno

:hmm:

Vprašanje-danes sem po pošti dobil 2 voščilnico ki šteje kot bon za25%popusta.Enega takega sem že dobil

prejšnji teden.Se lahko to sešteje?50%??

če jih zbereš 8, ti še plačajo znesek, kolikor je skupaj vredna oprema, katero si "kupil". :headbang:

Objavljeno

brum brum ti povsod sam kritizeraš in se sekeraš al kaj??

In napačno si razumel moje vprašanje.Vem da se popusti naj nebi seštevali in me samo zanima zakaj sem dobil 2 kupona???Kapiš??

Če pa se slučajno zgodi to kar si ti rekel potem bom njihv denar zavrnil-naj ga pošljejo tebi :yes:

Objavljeno

Ok, internet očitno imaš. Tipkat tudi znaš.

V brskalnik vtipkaj http://www.tc-motoshop.si/. Potem klikni na Kontakt. Tam piše njihova telefonska, na kateri lahko preveriš odpiralni čas. Če pa si bolj len, pogledaš par vrstic nižje, kjer piše, kako so odprti v soboto.

Wow!

Pardon sem še bil zaspan zjutraj :blush:

Objavljeno

brum brum ti povsod sam kritizeraš in se sekeraš al kaj??

In napačno si razumel moje vprašanje.Vem da se popusti naj nebi seštevali in me samo zanima zakaj sem dobil 2 kupona???Kapiš??

Če pa se slučajno zgodi to kar si ti rekel potem bom njihv denar zavrnil-naj ga pošljejo tebi :yes:

kadar "čudno" sprašuješ, dobiš čudne odgovore...

to pa seveda še ne pomeni, da ne smeš "čudno" spraševati naprej...

Vidiš, v drugem tvojem odgovoru si že postavil vprašanje nekoliko drugače, oziroma si pojasnil kaj te je prav zaprav zanimalo!

lp

Objavljeno

Prosim, da medsebojne zdrahe 'zdravite' v drugih temah, naj tole ostane karseda objektivna tema o dotični trgovini.

Objavljeno

Če si kdo želi ta kupon za 25-odstotni popust, pa ga ni dobil, naj mi pošlje PM z naslovom, pa mu ga pošljem. Mislim, da imam dva (enega prispeva Nagaya).

Lep pozdrav,

TC-Božiček

Objavljeno

Če si kdo želi ta kupon za 25-odstotni popust, pa ga ni dobil, naj mi pošlje PM z naslovom, pa mu ga pošljem. Mislim, da imam dva (enega prispeva Nagaya).

Lep pozdrav,

TC-Božiček

daj ti meni pošlji Nagayo kupon pa Ti obdrži :P

Objavljeno (popravljeno)

daj ti meni pošlji Nagayo kupon pa Ti obdrži :P

dobiš kupon. daj naslov.

priložim ti lahko tudi kupon za 18 odstoten popust pri nakupu Merino anatomskih vzglavnikov pri podjetju Slovenska postelja, če te je jeseni na mopedu preveč prepihalo in te boli vrat.

Popravljeno . Popravil Nagaya
Objavljeno

dobiš kupon. daj naslov.

priložim ti lahko tudi kupon za 18 odstoten popust pri nakupu Merino anatomskih vzglavnikov pri podjetju Slovenska postelja, če te je jeseni na mopedu preveč prepihalo in te boli vrat.

Merino bi mogoče prišel prav :grim

ampak oni prvi pa ne :grrr

Objavljeno

Prosim, da medsebojne zdrahe 'zdravite' v drugih temah, naj tole ostane karseda objektivna tema o dotični trgovini.

Saj bolj kot ne je. O TC Motoshop so fantje povedali, kar so mislili. Menim, da imajo mnogo previsok odstotek nezadovoljnih kupcev, da se prodajalci obnašajo kot cesarji, da so naduti in da je vse ostalo pri njih na ta način ustrojeno. Ker pa je najprej šef tisti, ki mora dopuščati tak odnos do strank in ignorira tudi vse pripombe na forumu, se seveda nič ne spremeni. Do takrat, ko bo "uletel" kak "tujec" in jih s svojo prodajo pojedel. In to je to.

Objavljeno

Saj bolj kot ne je. O TC Motoshop so fantje povedali, kar so mislili. Menim, da imajo mnogo previsok odstotek nezadovoljnih kupcev, da se prodajalci obnašajo kot cesarji, da so naduti in da je vse ostalo pri njih na ta način ustrojeno. Ker pa je najprej šef tisti, ki mora dopuščati tak odnos do strank in ignorira tudi vse pripombe na forumu, se seveda nič ne spremeni. Do takrat, ko bo "uletel" kak "tujec" in jih s svojo prodajo pojedel. In to je to.

Mene prodajalci ne motijo, oz. nisem imel z njimi, nikoli, nobenih komplikacij.

Me je pa Berik in Oxtar razočaral, ki ju pač v Tc-ju prodajajo.

Objavljeno

Do takrat, ko bo "uletel" kak "tujec" in jih s svojo prodajo pojedel. In to je to.

Tujci se kar tepejo, kdo bo prvi vstopil na slovenski trg... Sploh, ker Slovenci tako radi hodijo na izlete čez mejo...

Objavljeno

Tujci se kar tepejo, kdo bo prvi vstopil na slovenski trg... Sploh, ker Slovenci tako radi hodijo na izlete čez mejo...

Heeee´s baaack :D

Objavljeno

se pa v kratkem odpira ena motoristična trgovina v bližini LJ :grim

glede na sedanje reference ki jih imajo :OK:

zna kaka dosedanja motoštacuna zapreti vrata po sili razmer :OK: :OK: :OK:

več pa ne povem :P

Objavljeno

se pa v kratkem odpira ena motoristična trgovina v bližini LJ :grim

glede na sedanje reference ki jih imajo :OK:

zna kaka dosedanja motoštacuna zapreti vrata po sili razmer :OK: :OK: :OK:

več pa ne povem :P

eMBe, potem boš pa za znance&family rihtal po nabavni ceni + 2% marže, kajne? :? :grim

Objavljeno

eMBe, potem boš pa za znance&family rihtal po nabavni ceni + 2% marže, kajne? :? :grim

:grrr ne rabimo :grrr

Objavljeno

Zanima me če v TC-ju prodajajo Alpinestars rokavice, zanima me model sp3. Zanima me če imajo navoljo vsaj kakšno drugo znamko rokavic razen First-a.

Dobu kuponček je treba ponucat :P

Objavljeno

Ti a ne bi bilo najbolj enostavno tja poklicat, ali naj to raje storim jaz in ti potem tukaj napišem :hmm:

Zdaj ne vem ali se res nič ne znajdeš ali bi se rad le pohvalil da boš kupil nove rokavice.

Objavljeno

Ti a ne bi bilo najbolj enostavno tja poklicat, ali naj to raje storim jaz in ti potem tukaj napišem :hmm:

Zdaj ne vem ali se res nič ne znajdeš ali bi se rad le pohvalil da boš kupil nove rokavice.

Jaz nikoli ne kličem v trgovino da bi vprašal za artikel če ga majo ali nimajo. Zato obstoja spletna trgovina, na kateri majo sam first glede rokavic.

Vprašal sem na forumu zato da mogoče, še kdo pove če se mi splača poleg alpinestars-a pogledat kej drugega...

Zgleda da se v tejle temi res sam kregate in ste neki offtopic

Ja leteči hvalim se da bom kupil rokavice mmmm kak car sem, zato pa ti mali kakec aka. leteči beži da te ne pohodim. Leteči če nimaš koristnega nasveta STFU

Objavljeno

Jaz nikoli ne kličem v trgovino da bi vprašal za artikel če ga majo ali nimajo. Zato obstoja spletna trgovina, na kateri majo sam first glede rokavic.

Vprašal sem na forumu zato da mogoče, še kdo pove če se mi splača poleg alpinestars-a pogledat kej drugega...

Zgleda da se v tejle temi res sam kregate in ste neki offtopic

Ja leteči hvalim se da bom kupil rokavice mmmm kak car sem, zato pa ti mali kakec aka. leteči beži da te ne pohodim. Leteči če nimaš koristnega nasveta STFU

Ne, ne samo v tej temi. Ampak na celotnem forumu. Postavi preprosto vprašanje in na koncu te bodo popljuvali, ker je "npr." tvoja že tridest let pokojna babica kurila črn, ne rjav premog. Ali, ker boš nekomu povedal, da 1000% razlika v ceni čelade, zagotovo pomeni nekaj tudi v kvaliteti. Saj ne boš dobil pametnih odgovorov. Zato se...ali navadi...ali se odjavi s foruma. Če ne verjameš, poiskusi. Lp

Objavljeno

Zanima me če v TC-ju prodajajo Alpinestars rokavice, zanima me model sp3. Zanima me če imajo navoljo vsaj kakšno drugo znamko rokavic razen First-a.

Dobu kuponček je treba ponucat :P

Ne prodajajo Alpinestarsa.

Lp

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!