Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Saj ne boš dobil pametnih odgovorov. Zato se...ali navadi...ali se odjavi s foruma. Če ne verjameš, poiskusi. Lp

Na neumno vprašanje lahko človek dobi le neumen odgovor.

Velikokrat iskal informacije po forumu in v večini primerov dobil kar sem iskal, pa naj se je šlo za nastavitev ventilov, nabavo fotoaparata ali karkoli drugega.

Objavljeno

...če nimaš koristnega nasveta STFU

No, jaz ga mogoče imam. Koristen nasvet namreč:

info@tc-motoshop.si

Lahko se pa tudi motim in bom pokasiral svoj STFU. So pač taki časi... :doze:

Objavljeno

V TC ne prodajajo alpinestars-a. Prodajajo ga pa v TSC Labi.

AVE!!!

Objavljeno

AVE!!!

A se ne napiše Eva :hmm:

Aja bi pa odgovoril zagretežu (nekaj strani nazaj). Houdre ni žalitev. Jaz imam rezerviran ta nadimek za ljubljene osebe. Neznanci, kateri mi grejo naživce, so pa budale, kreteni, idioti....

Objavljeno (popravljeno)

Jaz nikoli ne kličem v trgovino da bi vprašal za artikel če ga majo ali nimajo. Zato obstoja spletna trgovina, na kateri majo sam first glede rokavic.

v tcju majo še berik in arlen ness rokavice.

Popravljeno . Popravil Original-One
Objavljeno

Mene prodajalci ne motijo, oz. nisem imel z njimi, nikoli, nobenih komplikacij.

Me je pa Berik in Oxtar razočaral, ki ju pač v Tc-ju prodajajo.

Priporočam da takoj prodaš berika ker ni več troo. :grrr

Objavljeno (popravljeno)

Priporočam da takoj prodaš berika ker ni več troo. :grrr

Res si smešen..

A za oxtar se pa neboš potegnu, predvidevam, da zato, ker ga nimaš v lasti..?

vesel sem, da si z berikom odkril kombinezon svojih sanj in da v njem doživljaš orgazme :OK:

trenutno je pa berik na šivanju in mogoče ga bom potem res prodal ja, pa hvala za skrb

Popravljeno . Popravil Original-One
Objavljeno

No, jaz ga mogoče imam. Koristen nasvet namreč:

info@tc-motoshop.si

Lahko se pa tudi motim in bom pokasiral svoj STFU. So pač taki časi... :doze:

Sej jih ne trosim kar tako naokoli :P , ampak eni se prav trudijo da bi bili povsem offtopic.

V glavnem iščem rokavice za zmerno ceno t.j. nekje do 15k. First pač ne vzamem več, ker so po 2k prevoženih začele razpadat, šivi, "usnje"...katastrofa. Ker pa imam pač kuponček iščem zadevo ki bi jo mogoče imel TC.

Objavljeno

Res si smešen..

A za oxtar se pa neboš potegnu, predvidevam, da zato, ker ga nimaš v lasti..?

vesel sem, da si z berikom odkril kombinezon svojih sanj in da v njem doživljaš orgazme :OK:

trenutno je pa berik na šivanju in mogoče ga bom potem res prodal ja, pa hvala za skrb

He he še veš ne kako blizu si :grim

:wub:

Objavljeno

He he še veš ne kako blizu si :grim

:wub:

me niti ne zanima

Objavljeno (popravljeno)

V glavnem iščem rokavice za zmerno ceno t.j. nekje do 15k. First pač ne vzamem več, ker so po 2k prevoženih začele razpadat, šivi, "usnje"...katastrofa.

Zanimivo :hmm: Jaz naredil z njimi 40.000 kilometrov. Pa še ne razpadajo. Edino unile stiki z asfaltom se na njih poznajo.

Popravljeno . Popravil Brihta
Objavljeno

Zanimivo :hmm: Jaz naredil z njimi 40.000 kilometrov. Pa še ne razpadajo. Edino unile stiki z asfaltom se na njih poznajo.

artisti smo bolj nežni. Moje po tudi še vedno držijo po 40.000 :grim

Objavljeno

Mene prodajalci ne motijo, oz. nisem imel z njimi, nikoli, nobenih komplikacij.

Me je pa Berik in Oxtar razočaral, ki ju pač v Tc-ju prodajajo.

Ne udrihaj po Beriku, ker te bodo naskočili kot norci. Z ali brez argumentov. Berik je trenutno v očeh marsikoga "oh in sploh" in tega ne moreš spremeniti. Ne z argumenti, še manj brez njih.

Objavljeno

Saj bo res offtopic, ampak vseeno... Zakaj imata pa Brihta in Nagaya isto muco (kot avatar namreč .) )

To ustvarja nekaj zmede na forumu... :D

Aja, tud tole glede opreme je precej offtopic, saj je za to druga kategorija na tem forumu, a ne... A zdej govorimo o opremi, al o trgovini :hmm:

Da bom total offtopic, naj pa še jaz "priznam", da imam tako Firstove rokavice kot Oxtarjeve škornje, pa še vse skup stoji (cca. 15.000 prevoženih v različnih razmerah in podnebjih :P ).

Objavljeno

Na neumno vprašanje lahko človek dobi le neumen odgovor.

Velikokrat iskal informacije po forumu in v večini primerov dobil kar sem iskal, pa naj se je šlo za nastavitev ventilov, nabavo fotoaparata ali karkoli drugega.

Če je bila to provikacija,....., saj veš, kaj ti bom povedal?! Če pa ne, se sprašujem, kje so ves čas tisti normalni, kulturni, razgledani pisci...Jaz jih še nisem bral. Razen tu in tam koga, da ne bom vseh metal v isti koš. Inti si ventilre nastavljaš po nasvetih s foruma? Hrabra, hrabro, Polde....

Objavljeno

Saj bo res offtopic, ampak vseeno... Zakaj imata pa Brihta in Nagaya isto muco (kot avatar namreč .) )

To ustvarja nekaj zmede na forumu... :D

Zato k mi je nagaya poslala več muc, pa ta edina teče na mojmu računalniku. Ostale so prmer :(

Objavljeno

Zato k mi je nagaya poslala več muc, pa ta edina teče na mojmu računalniku. Ostale so prmer :(

zamenji računalnik :)

sicer pa..malo zmede ne škodi :naughty:

Objavljeno

Ej, jih je ful lepo gledat v usklajenem galopu... :naughty:

Objavljeno

Kolko dnarja moras zapraviti cez leto v TC-ju, da dobis novoletni kupon za 25% popusta.

Objavljeno

Kolko dnarja moras zapraviti cez leto v TC-ju, da dobis novoletni kupon za 25% popusta.

:headbang: :headbang:

Vsdaj miljonček pa pol......pa obvezno morajo imeti vsaj 60% profita........da si lahko Rado plača potovanje na karibe........pa da Damjanu ne odpove službe.....ampak mu da tist mal tringlta.....

Kako bedasto vprašanje........ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno

Ma jaz sem letos kupu štiri smernike cca 10 ksit v septembru, in tank torbo ob novem letu z kuponom.

Objavljeno

Sedaj, ko imate kupon za 25% popusta pa ga prodajte komu, ki kupuje motor ali pa ga kupite sami za 1/4 ceneje. :P

Objavljeno

Vsi, ki imate kaj za povedat TC-ju, pa naj bo to kaj dobrega al pa slabega, boste na Motosvetovi Novoletni Zabavi lahko srečali koga iz njihove ekipe in mu po motoristično (beri ob piru) povedali svoje, ga povabili na pivo ali pa mu rekli, da ti je zaradi tega in onega dolžan pivo... :D

Zakopljite že enkrat bojne sekire, da se ne boste preveč sekirali... :D

Objavljeno

Zakopljite že enkrat bojne sekire, da se ne boste preveč sekirali...

Blaž Ti že veš zakaj jim vedno stopiš v bran :BUA:

pa dej zaboga ljudem pusti da povejo resnico :grim

nobeden se ne sekira verjemi mi :grrr

jim je pa butasto da se en trgovček iz njih norčuje :BUA:

če Rado ne zna narediti reda v štacuni naj pa dol zapre :headbang:

je še nekj motoštacun v SLO pa nikjer nobenih težav z njimi :nono: le zakaj :kva2:

:topic:

najbolje da dol zaprete to temo da se ljubljenci in po vsej sili ZAGOVORNIKI TCja ne bodo slabo počutili :headbang:

Objavljeno

eMBe: ni lepo, da svoje mnenje vsiljuješ drugim, sploh če odgovor ni v skladu s tvojimi pričakovanji in se potem tukaj nekaj prepiraš...

Jaz sem podal SVOJE mnenje glede na napisano doslej in ne pričakujem, da se bodo vsi strinjali z njim! Komentiram tudi odgovore, katere si JAZ razlagam po SVOJE!Jaz nikomur ne kratim pravice, da pove kaj si misli o tej štacuni! Kar pokaži tak moj odgovor! Povem pa svoje mnenje o kakšni stvari, katerega ne rabi nihče sprejeti! Če je to videti naklonjeno TC-ju, tudi prav, verjetno zato ker sem njihov precej zadovoljen kupec. Zakaj sem zadovoljen, sem tudi že napisal nekaj strani nazaj.

Lahko pa zate in za druge ponovno ponovim!

"Moja pričakovanja postrežbe, v tej trgovini, so manjša, kot pa je njihova postrežba na nivoju!"

Kako enostavno, a ne?

(primer: V Libiji so vsi zadovoljni, da imajo v kakšnem lokalu računalnik, ki ima modemsko povezavo z netom. Si predstavljaš, ni srečen samo en, srečna je cela vas! Ko meni doma začne štekati ADSL in net več ne leti, kot bi moral, kličem hitro na Siol in se jezim.... Opaziš razliko v pričakovanjih?)

In kaj naj zdaj po tvoje naredim? Ne napišem tistega kar misli, ker se ne sklada s tvojimi pričakovanji?

In kaj je sploh resnica! Zakaj misliš, da je tvoja pravilna? Resnic je toliko, kolikor je ljudi na tem svetu! Vsak si predstavlja določene stvari po svoje in naj jih tudi pove in argumentira!

In kako si lahko ti jemlješ pravico, mi očitati zakaj sem na napačni strani (po tvoje), ko ugotoviš, da je MOJA resnica drugačna od TVOJE?

Predlagam, da si vsi tisti, ki zadeve posplošujete, ponovno preberete "Kako kultivirano izražati svoje mnenje na forumu?, Dobre prakse kritiziranja in hvaljenja"!

Glede na to, da je to tema o TC-Motoshop, mi prosim glede mojega osebnega prepričanja pišite na PM lahko pa me tudi poličete na telefon, ki je naveden v profilu!

Lp, Blaž Žganjar

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!