Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Vsi, ki imate kaj za povedat TC-ju, pa naj bo to kaj dobrega al pa slabega, boste na Motosvetovi Novoletni Zabavi lahko srečali koga iz njihove ekipe in mu po motoristično (beri ob piru) povedali svoje, ga povabili na pivo ali pa mu rekli, da ti je zaradi tega in onega dolžan pivo... :D

Zakopljite že enkrat bojne sekire, da se ne boste preveč sekirali... :D

Blaž, to bi pa rad vidu, kako bojo govorl. Vsi bojo tiho in se poskril.

Objavljeno (popravljeno)

Jaz nikoli ne kličem v trgovino da bi vprašal za artikel če ga majo ali nimajo. Zato obstoja spletna trgovina, na kateri majo sam first glede rokavic.

Vprašal sem na forumu zato da mogoče, še kdo pove če se mi splača poleg alpinestars-a pogledat kej drugega...

Zgleda da se v tejle temi res sam kregate in ste neki offtopic

Ja leteči hvalim se da bom kupil rokavice mmmm kak car sem, zato pa ti mali kakec aka. leteči beži da te ne pohodim. Leteči če nimaš koristnega nasveta STFU

TC motoshop ima kvalitetno spletno trgovino in verjamem, da imajo v njej večino svojega prodajnega programa. mp. ,prda ke res makbpčke išpraboto čudežni telefon. Utegne prihraniti čas, čeprav stane nekaj tolarjev na minuto. in nekaj minut seveda.

Najdi.si, Google.com ali sorodne dobre duše ti pa izpljunejo, kdo prodaja Alpinestars (TSC-LABA), pa morda Clover (Habat Moto CEnteR), Dainese in druge firme ... Morda kak koristen napotek najdeš tudi v temi o rokavicah (uporabi iskalnik motosveta) ali celo v kakšni tiskani reviji (Motorist, Motosi...).

TC motoshopovci bodo tam naredil biznis leta, ti povem :P Samo dovolj prijazni bodo morali biti :-)

Popravljeno . Popravil brum brum
Objavljeno

Ja, slovenski nacionalni značaj. Od zadaj z nožem, v obraz z nasmehom. Potem pa cvilijo. V službi, v ploitiki, v zakonu in med prijatelji. Škoda.

Objavljeno

Zakaj je potem ta tema odprta, če se ne sme izražati tudi negativnih mnenj? Meni je jasno, da ima firma Motosvet s firmo TC Motoshop (pustimo zdaj pravne osebe) poslovni odnos, vendar toliko prepucavanja, kot se ga da prebrati v tej temi, res ne koristi ne enemu ne drugemu. Saj verjamem, da se temi ne da izogniti, ne v plus ne ne v minus, pa vendarle.... :headbang:

Objavljeno

Vsi, ki imate kaj za povedat TC-ju, pa naj bo to kaj dobrega al pa slabega, boste na Motosvetovi Novoletni Zabavi lahko srečali koga iz njihove ekipe in mu po motoristično (beri ob piru) povedali svoje, ga povabili na pivo ali pa mu rekli, da ti je zaradi tega in onega dolžan pivo... :D

In za vse, ki iz tega ali onega razloga ne bodo/bomo prisotni na novoletni zabavi, obstaja:

- telefonska številka 01 524 00 80

- e-mail info@tc-motoshop.si

- trgovina na naslovu Leskoškova 12, Ljubljana

- ter konec koncev tudi ta tema, v kateri naj bi se (kulturno seveda) izražalo svoja mnenja in pripombe, TC motoshop pa ima s svojimi predstavniki vse možnosti, da na pripombe (kulturno seveda) odgovarja, pojasni in nenazadnje tudi izboljša svoje storitve, če je to potrebno, možno in smiselno.

[attachmentid=88155] [attachmentid=88156] [attachmentid=88157]

Glede znižanja pričakovanj: osebno pričakujem samo komuniciranje v nekih normalnih rokih, na nekem normalnem nivoju. Lahko pa tudi ta pričakovanja znižam do nule, ni problema.

Objavljeno (popravljeno)

Zakaj je potem ta tema odprta, če se ne sme izražati tudi negativnih mnenj? Meni je jasno, da ima firma Motosvet s firmo TC Motoshop (pustimo zdaj pravne osebe) poslovni odnos, vendar toliko prepucavanja, kot se ga da prebrati v tej temi, res ne koristi ne enemu ne drugemu. Saj verjamem, da se temi ne da izogniti, ne v plus ne ne v minus, pa vendarle.... :headbang:

Kdo ti je pa rekel, da se ne sme izražati mnenj! Nasprotno, mnenja, ki so argumentirana so zaželjena, pa naj bodo negativna ali pa pozitivna!

lp

Popravljeno . Popravil bladzo
Objavljeno

Moj odgovor glede zabave je bil kar se da dobro nameren in napisan bolj v štosu, kot pa, da boste resnično tam kaj dosegli...

Pepe vam je navedel veliko možnih kontaktov, kako boste lahko svoje težave rešili, kar se da direktno! :OK:

Pepe: Ko bi vsi znali tolko znižati pričakovanja, kakor ti, bi živeli že skoraj kot v nebesih... :D :D

Objavljeno

eMBe: ni lepo, da svoje mnenje vsiljuješ drugim, sploh če odgovor ni v skladu s tvojimi pričakovanji in se potem tukaj nekaj prepiraš...

Jaz sem podal SVOJE mnenje glede na napisano doslej in ne pričakujem, da se bodo vsi strinjali z njim! Komentiram tudi odgovore, katere si JAZ razlagam po SVOJE!Jaz nikomur ne kratim pravice, da pove kaj si misli o tej štacuni! Kar pokaži tak moj odgovor! Povem pa svoje mnenje o kakšni stvari, katerega ne rabi nihče sprejeti! Če je to videti naklonjeno TC-ju, tudi prav, verjetno zato ker sem njihov precej zadovoljen kupec. Zakaj sem zadovoljen, sem tudi že napisal nekaj strani nazaj.

Lahko pa zate in za druge ponovno ponovim!

"Moja pričakovanja postrežbe, v tej trgovini, so manjša, kot pa je njihova postrežba na nivoju!"

Kako enostavno, a ne?

(primer: V Libiji so vsi zadovoljni, da imajo v kakšnem lokalu računalnik, ki ima modemsko povezavo z netom. Si predstavljaš, ni srečen samo en, srečna je cela vas! Ko meni doma začne štekati ADSL in net več ne leti, kot bi moral, kličem hitro na Siol in se jezim.... Opaziš razliko v pričakovanjih?)

In kaj naj zdaj po tvoje naredim? Ne napišem tistega kar misli, ker se ne sklada s tvojimi pričakovanji?

In kaj je sploh resnica! Zakaj misliš, da je tvoja pravilna? Resnic je toliko, kolikor je ljudi na tem svetu! Vsak si predstavlja določene stvari po svoje in naj jih tudi pove in argumentira!

In kako si lahko ti jemlješ pravico, mi očitati zakaj sem na napačni strani (po tvoje), ko ugotoviš, da je MOJA resnica drugačna od TVOJE?

Predlagam, da si vsi tisti, ki zadeve posplošujete, ponovno preberete "Kako kultivirano izražati svoje mnenje na forumu?, Dobre prakse kritiziranja in hvaljenja"!

Glede na to, da je to tema o TC-Motoshop, mi prosim glede mojega osebnega prepričanja pišite na PM lahko pa me tudi poličete na telefon, ki je naveden v profilu!

Lp, Blaž Žganjar

:topic: siol pa ne šteka... :lol:

Objavljeno

A še nisi pogruntal, da ta forum nima nobene zveze z argumentirano komunikacijo? Napiši recimo, da imaš na levi nogi na palcu predolg noht in da ti trga nogavice. V trenutki jih bo najmanj deset komentiralo. V tem je očitno štos.

Objavljeno

Pa je Blaž ja tako lepo napisal :cry: za vsako trgovino in mesnico bi se dalo pisati romane kaj je vredo in kaj ni. In spet bi eni hvalili in spet bi se najdli eni, ki bi vstali na levo nogo. Jaz kaj rabim grem v trgovino in kupim, :OK: če mi da trgovec kakšen popust pa še tako boljše. :worship:

To pa, ko pišeš, da jih bo deset komentiralo je pa tako, da jih teh deset vidi stvar na deset različnih načinov, eni na bolj resen način eni pa na bolj smešen(odvisno od vprašanja) jaz bi v nohtih imel veliko za povedat :lol1: Lp

Objavljeno

Dobu tud svojih 25 skonto pr TC, sm mislu, da jih letos ne dobim! :OK:

Tc shop: OK, no comment :OK:

P.S. sam pa znate sklanfat en miljon strani, marljivi ste ni kej (čebele, troti, sršeni, itd....)

Objavljeno

Tudi jaz dobil voščilnico za novo leto 2007. Mogoče bom skoristil ta popusti in si šel nabavit škornje :OK:

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Danes sem šel nakupovat v trgovino TC Motoshop. Res so bili zelo prijazni, in mi razkazali vse, kar me je zanimalo. Prav zaradi tega sem pri njih pustil kar nekaj EUR-ov, no ni mi žal, saj sem z nakupom zelo zadovoljen in še popusta sem bil deležen. Se še bom oglasil pri njih. :worship:

Objavljeno

Evo prejšnji teden bil po nakupih v TC-ju. Prodajalec se je zelo potrudil in kar nekajkrat skočil v skladišče po zadeve, ki sem jih želel probat. Seveda so verjetno bili tudi oni na koncu zadovoljni. Jaz vsekakor sem. :grim

(ultrapičkohvatnajaknapress) :krneki:

Objavljeno

Čist tko btw, da jim ne težim po telefonu....a majo dobr založeno z usnjenim jaknam od berika, al so vse prodal?! Da ne hodim bzv v LJ....

Objavljeno

Dobili nekaj nove robe prejšni teden.

Objavljeno

Kupu Želvo + štumfe!

Super. Ampak kot vedno pri Bojanu!

lp vsem

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Ali je kdo že dal svoj motor v prodajo k Tc-eju kot komisijska prodaja?

Zanima me koliko imajo oni procentov od tega, pa koliko dolgo se ponavadi pri njih motor prodaja (samo za izkušene)?

Ne bi kupoval novega pri njih, dal bi ga samo v prodajo, ker vem da ponavadi v komisijskih

prodajah je praksa, da se zamenja staro za novo ali pa staro za staro!

Hvala za odgovore!

lp

:D

Objavljeno

Ja, jst sem pred dvema letoma pri njih prodal motor. Odkrito povedano ne vem, za koliko so ga oni prodali (in me tud ne zanima), jst sem dobil le kakšnih 40.000 SIT manj kot bi mogoče(!) dobil, če bi ga sam prodal. Prišli so ga iskat in so ga pa prodali v enem dnevu, denar je bil na mojem računu čez dva dni, pa še vse papirje so uredili. Skratka, jaz nisem imel nobenih poti ali zamujenega časa s tem. To pa tud nekaj pomeni (vsaj meni). :D

Objavljeno

Zanima me koliko imajo oni procentov od tega, pa koliko dolgo se ponavadi pri njih motor prodaja (samo za izkušene)?

Ne bi kupoval novega pri njih, dal bi ga samo v prodajo, ker vem da ponavadi v komisijskih

prodajah je praksa, da se zamenja staro za novo ali pa staro za staro!

Hvala za odgovore!

lp

:topic: Obrni se tudi na HMC Habat, komisijska prodaja, kot so meni rekli 100EUR provizija.

Objavljeno

Čist tko btw, da jim ne težim po telefonu....a majo dobr založeno z usnjenim jaknam od berika, al so vse prodal?! Da ne hodim bzv v LJ....

Bil prejšnjo soboto v Louisu. Boljša ponudba, boljši prodajalci, nižje cene, usnjenih jaken tolk da se dr.ek dela iz njih. Kupil dve jakni, dve čeladi, dvoje rokavice, prvo pomoč, pa še nekaj drobnarij za motor.Porabil nekje okoli 800€ in mi ni žal. Raje Louisu kot tem mečkatorjem. Vsem tuki priporočam obisk Habata, Vombergarja... ali pa tujina. TC pa :nono:

A ja mogoče kdo ne ve. Decembra 2006 so me NATEGNILI za motor. Pa še vedno ni prodan. :devil:

Objavljeno

Ko sem jaz pred tremi leti prodajal Kawasaki Eliminator 125, sem tudi premišljeval, če bi dal v prodajo Tc-Motoshopu, nenazadnje je bil motor kupljen tam. Rekli so mi, da bi bilo provizije 50.000sit. Glede na to, da sem motor prodajal za 360.000 se mi je zdelo to občutno preveč, zato se nisem odločil. Sem ga pa potem dal not v Avtohišo Lampret, kjer sem vzel Cometa. Ocenili so mi ga še 20.000 več kakor sem ga jaz prej prodajal, rešil sem se pa tudi vseh komplikacij ob prepisu, ipd, so vse zrihtali :) Tako da priporočam, če misli kdo menjat staro za novo :)

Objavljeno

Lepo je slišati. ko ti komisijska prodaja uspe in vse uspešno uredi :OK:

Kaj se zgodi, če ti ga po dolgem cajtu oni ne prodajo in ga vzameš nazaj, jim je za zaupati, da bo motor takšen kot poprej, ker pač ni 100% cel čas prodaje na očeh lastniku (pač kdor-koli bi lahko to odgovoril)?

Pa še ena zadevščina: lansko leto so oni imeli par takšnih motorjev v prodaji kot je moj v bistvu so bili enaki, razlika je bila samo o ohranjenosti in bili so nekateri bolje ali manje enakih km in prask ali pa še

slabše, če pogledam mojega, pa preskočmo detajle, bistvo je da so vse uspešno prodali vsaj tako so mi povedali, med tem pa jaz svojega prodajam že kakšno leto pa nič, z motorjem pa vse ok!

Imajo kakšnega AS-a v rokavu, ki ga ni mogoče dobiti razn tega, da ga pač pripeljem tja in ga dam v prodajo?

lp

Objavljeno

pa preskočmo detajle, bistvo je da so vse uspešno prodali vsaj tako so mi povedali, med tem pa jaz svojega prodajam že kakšno leto pa nič, z motorjem pa vse ok!

Imajo kakšnega AS-a v rokavu, ki ga ni mogoče dobiti razn tega, da ga pač pripeljem tja in ga dam v prodajo?

lp

več ljudi ki hodi mimo, oglaševanje prodaje in verjetno tudi krediti in podobne ugodnosti.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!