Kaki Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Ja, res je koruznega kruha pa res niso imeli... :headbang: Nekateri majo težave z branjem... :whistle:
motoristek Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Nekateri majo težave z branjem... :whistle: Če imaš težave :rolleyes: lahko začnema s slikanicami :worship:
Kaki Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Če imaš težave :rolleyes: lahko začnema s slikanicami :worship: Tebi očitno niti te nebi pomagale :naughty:
motoristek Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Nekateri imajo težave z branjem... :whistle: :rolleyes:
dive Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Bil danes tam, koruznega kruha res niso imeli :whistle: , odšel pa sem z novim Berikom :naughty: . Vzeli pa so mi kupon za popust.....barabe :fredy:
Stric Burek Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 No, da še jest dam en komentar. Prišel po komplet ščitnik telesa. Pozabil vzeti kupon, prišel je prodajalec in sva se zmenila. Vseeno mi ni deloval nevem kako zagret, oz. delovalo mi je da je slabe volje. Potem mi je dal za pomerit XL, in takoj šel iskat še L. Pol je pršla pa ena nova prodajalka-po naglasu štajerka, in je bla ful prjazna. Tko da sem odšel zadovoljen iz trgovine, seveda z novim ščitnikom. Tisti prodajalec mi pa vseeno ni všeč. :D
HONDAMANIA Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Tisti prodajalec mi pa vseeno ni všeč. :D Verjamem... :rolleyes:
bmwslo Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 No, da še jest dam en komentar. Prišel po komplet ščitnik telesa. Pozabil vzeti kupon, prišel je prodajalec in sva se zmenila. Vseeno mi ni deloval nevem kako zagret, oz. delovalo mi je da je slabe volje. Potem mi je dal za pomerit XL, in takoj šel iskat še L. Pol je pršla pa ena nova prodajalka-po naglasu štajerka, in je bla ful prjazna. Tko da sem odšel zadovoljen iz trgovine, seveda z novim ščitnikom. Tisti prodajalec mi pa vseeno ni všeč. :D Men je tudi tista štajerka všeč :naughty:
ZD€N€ Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Men je tudi tista štajerka všeč :naughty: :OK:
motoristek Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Men je tudi tista štajerka všeč :naughty: Tebi ne sme bit, ker si oženjen :devil: meni je zelo... :wub:
ZD€N€ Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Tebi ne sme bit, ker si oženjen :devil: meni je zelo... :wub: :nono: ti pa vezan :hmm: :lol1:
Kaki Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 No, da še jest dam en komentar. Prišel po komplet ščitnik telesa. Pozabil vzeti kupon, prišel je prodajalec in sva se zmenila. Vseeno mi ni deloval nevem kako zagret, oz. delovalo mi je da je slabe volje. Potem mi je dal za pomerit XL, in takoj šel iskat še L. Pol je pršla pa ena nova prodajalka-po naglasu štajerka, in je bla ful prjazna. Tko da sem odšel zadovoljen iz trgovine, seveda z novim ščitnikom. Tisti prodajalec mi pa vseeno ni všeč. :D Točno tako izkušnjo sem prejšnji teden imel sam....
bmwslo Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 A vam lahko povem, da je simpatična štajerka celo motosvetovka :whistle:
motoristek Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 A vam lahko povem, da je simpatična štajerka celo motosvetovka :whistle: Ne povedat pod katerim nickom, ker jo bom drugače zgubil.... :lol1: @zd€n€, zvezan... :whistle:
bmwslo Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Ne povedat pod katerim nickom, ker jo bom drugače zgubil.... :lol1: @zd€n€, zvezan... :whistle: Ne priznam, pa če me še tolk s piwom zalivajo :whistle:
motoristek Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Vsa čast ji!! :worship: :worship: Se vidi, da je štajerka... :winkiss:
TONTO Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Se vidi, da je štajerka... :winkiss: SLIŠI PA ŠE BOLJ :lol1: :lol1:
motoristek Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 SLIŠI PA ŠE BOLJ :lol1: :lol1: Ti sigurno slabo slišiš, da se dereš... :whistle:
ZD€N€ Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Ti sigurno slabo slišiš, da se dereš... :whistle: ne čujem dobroooooo :naughty:
HONDAMANIA Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 SLIŠI PA ŠE BOLJ :lol1: :lol1: Hvala bogu, vsaj slišiš eno normalno "špreho" ko si v LJ...!!! :naughty: :worship:
tomazin Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 še ma kdo mogoče kdo kupon za popust? :unsure: bi bil zelo veseu če ga še ma kdo in ga ne potrebuje O:-)
shadow125 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Tomazin na pm mi pust podatke, pa ti pošlem po pošti.
brembo Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 tut men bo ostal kupon za tc za popust tk da če kdo rabi naj piše
damjan77 Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 A mogoče še kdo rabi kupon za popust? PM!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se