TinaRR Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 (popravljeno) Točno tko. Kupec je kralj in želim, da se prodajalec tako obnaša do mene, ker na koncu jst odločam o nakupu in nisem v TC-ju zaradi njih, ampak so oni tam zaradi mene in oni prodajajo robo. V TC ju me vedno lepo postrežejo, povem kaj želim in to dobim. Tudi prodajalci so samo ljudje :rolleyes: . Mislim da ni nič narobe s tem če je v natikačih, zakaj se tudi on ne bi počutil bolj komot. Pa ti stoj tam po 8 ur pa še več v enih zaprtih čevljih sredi poletja - pa da te vidim :closedeyes: . Če ti kaj ni všeč greš v drugo trgovino jih tam zamoriš pa je :whistle: . Kaj se sploh obremenjuješ s tem če boš ti kupil pri njih kaj ali pa ne, bo prišel drug pa bo kupil. Dejstvo je da vsem "kupcem" pač ne morejo ustrečt. Pa se lahko nevem kako razburjaš :winkiss: . Popravljeno Avgust 18, 2008. Popravil TinaRR
Lowrenc Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 Meni tam tudi še niso prodali veliko, čeprav sem že Schubert-ko gledal. meni ni problem to, da so v kratkih hlačah, da čwaka,... Človek dobi občutek, da mu prodaja trgovec-fotomodel in ne izkušen motorist. Karikiram: rožice bom kupil od cvetličarke, kar pa ne velja za gradbeni material... Zadnjič sva s punco kupovala škornje za njo in, ko sva to povedala trgovcu se je obrnil, odkorakal stran in rekel, da jih nima. Potem se je čez 3m obrnil nazaj in vprašal po številki noge. Potem se je začudil, češ-ženska pa tako velika številka... Potem je pa ugotovil, da jih vendarle imajo. Med preizkušanjem je bil pameten ko 100mater. Vzela sva jih samo zato, ker so ji bili kot vliti! Nazadnje, ko sem vprašal, če se da garancijo uveljavljati brez embalaže (bila sva z motorjem in nimam tako velikega kufra, da bi vanj zbasal škatlo od škornjev... ) je z nejevoljo v glasu vprašal ''Kakšna garancija?'' OK-mogoče malo čudno ampak meni se je nazadnje po dveh mesecih podplat odlepil... Tam me bodo bolj malokrat še videli-verjetno samo še takrat, ko bom h Grajzarju šel po kak akumulator!
lasagna Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 dobrih poslovnih običajih Cel večer se matram in nikakor ne uspem odpreti tega linka
TONTO Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 KUPEC je kralj..HA HA HA to je bilo v davnih časih, danes je pa na žalost ravno obratno. V veliko trgovinah sem že bil pa lahko samo to rečem, da ko mislijo da jim boš pustil veliko denarja se obnašajo do tebe res kot da bi bil kralj, ko pa jim daš vedeti da ne bo nič si jim pa samo v napoto in si jim samo še smet. Moje mnenje je da je KRALJ JE TVOJ DENAR NE PA TI!!
Frips Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 In posledično jaz, ki sem ga zaslužil :P Je pa res, da ni treba zarad tega trgovcev v glavo *****. Sicer pa zadnje čase, ko uletim v TC so vsi fajn do mene :grim . Smo se parkrat mal "skregal" :whistle:
TONTO Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 In posledično jaz, ki sem ga zaslužil :P Je pa res, da ni treba zarad tega trgovcev v glavo *****. Sicer pa zadnje čase, ko uletim v TC so vsi fajn do mene :grim . Smo se parkrat mal "skregal" :whistle: Saj do mene tudi, samo Damjana pa pogrešam.
crazy1000 Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 Prav imajo KUPEC JE KRALJ!Prekleto hudo zaslužim svojo plačo,zato kupujem preko interneta in to samo v tujini in seveda LOUIS,kjer pa je kupec kralj!
Alla Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 Dajte se enkrat obnašat kot ljudje, ne pa kot da ste nekaj več, če imate par fičnikov v žepu. :glare:
volk Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 Saj do mene tudi, samo Damjana pa pogrešam. kje pa je?
bmw Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Dajte se enkrat obnašat kot ljudje, ne pa kot da ste nekaj več, če imate par fičnikov v žepu. :glare: uh, zdaj si jim pa dala nalogo......dokler ljudje razmišljajo z denarnico in na način "kupec je kralj", bojo še problemi v komunikaciji.....
crazy1000 Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Dajte se enkrat obnašat kot ljudje, ne pa kot da ste nekaj več, če imate par fičnikov v žepu. :glare: Zaslužim 600€ zato pa razmislim kje kaj kupim!In to niso kritike ampak samo mnenja!
Dadi Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 Dajte se enkrat obnašat kot ljudje, ne pa kot da ste nekaj več, če imate par fičnikov v žepu. :glare: :worship:
ghibli Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 pri konkurenci Kje? Da se lažje izogibam tej konkurenci. To so ga verjetno iz TCja podtaknili :evilgrin:
JEJŽ Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 Zaslužim 600€ zato pa razmislim kje kaj kupim!In to niso kritike ampak samo mnenja! 600€ nimam pokritih niti položnic... :evilgrin:
SCMC Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 600€ nimam pokritih niti položnic... :evilgrin: uhh.. ti pa maš drago življenje no verjetno pa tud lepo zaslužiš če lahk kriješ stroške pa če se zdj odpravljaš na sardinijo če se ne motim :whistle: rečmo če bi pa delu v velenju v našem gorenju kot delavec za traku bi pa meu plačo v 3 izmenah pa odvisno od delovne dobe okrog 400- 500 € zato pa je vsak € pomemben tud ko kupuješ opremo. srečno pot pa čimveč sliki da boš lahk pol nam lušte delu ;)
JEJŽ Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 srečno pot pa čimveč sliki da boš lahk pol nam lušte delu ;) Itak, da bom delal lušte...pa še parkrat vas bom spomnil ta teden, da grem v Meko evropskega motociklizma .)
ZdenkoK Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Danes bil prvič v TC Motoshop, in sem dobil zelo pozitiven prvi vtis, že ko sem snemal čelado so vsi mimoidoči trgovci pozdravljali.Ko sem povedal kaj bi želel - šel sem po stranske kovčke, so me takoj postregli, pripeli na motor, očistili nalepke - res odnos kot ga dožviš malo kje....se zagotovo še vrnem :rolleyes: Lp, Z
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Danes bil prvič v TC Motoshop, in sem dobil zelo pozitiven prvi vtis, že ko sem snemal čelado so vsi mimoidoči trgovci pozdravljali.Ko sem povedal kaj bi želel - šel sem po stranske kovčke, so me takoj postregli, pripeli na motor, očistili nalepke - res odnos kot ga dožviš malo kje....se zagotovo še vrnem :rolleyes: Lp, Z ziher si mel motosvet.com nalepke na motoru pa na čeladi? :P
ZdenkoK Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 ziher si mel motosvet.com nalepke na motoru pa na čeladi? :P Žal ne...še kar čakam nanje :P , upam da bojo kmalu. Lp, Z
merto Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 živjo, a kdo mogoče ve, če imajo še kaj znižane robe v motoshopu, a so že večino artiklov prodal? Hvala, merto
Angel_girl Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 bila sem prejšnji teden tam.. nekaj kosov oblačil in nekaj škornjev je bilo znižanih., kaj velikega pa ne. Pa še neprijazen prodajalec je bil. Ko sem probavala revitove hlače (dakar) je rekel zakaj pa rabim take hlače, da pač ženske tega ne nosijo. In ko sem mu probala dopovedat, da so praktične, in še svetle barve, da si bolj viden... mu še vedno ni bilo jasno, zakaj ženska rabi take hlače. Ko sem poskušala pol še škornje, višje, na klipsne ... je pa še bolj čudno gledal in rekel, da to ženske ne nosijo. V glavnem...razočarana nad njimi. Imajo veluiko dobre robe, ampak prodajalce alui pa vsaj njihov odnos pa bi lahko zamenjali. naj gredo malo h konkurenci pogledat. večina dobre robe za enduro motorje (tekstil) pa ne. Tudi kakega popusta ni bilo mogoče zbarantati. (glede da so ti artikli - isti preko interneta 50€ cenejši s poštnino vred). vem pa da ima habat veliko več robe znižane od 15 % naprej.
Jure Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 TC Motoshop okoli novega leta razpošlje okoli kupone za 20 ali 25% znižanje na vse artikle, tako da se splača še malo počakat.
ZOX Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 bila sem prejšnji teden tam.. nekaj kosov oblačil in nekaj škornjev je bilo znižanih., kaj velikega pa ne. Pa še neprijazen prodajalec je bil. Ko sem probavala revitove hlače (dakar) je rekel zakaj pa rabim take hlače, da pač ženske tega ne nosijo. In ko sem mu probala dopovedat, da so praktične, in še svetle barve, da si bolj viden... mu še vedno ni bilo jasno, zakaj ženska rabi take hlače. Ko sem poskušala pol še škornje, višje, na klipsne ... je pa še bolj čudno gledal in rekel, da to ženske ne nosijo. V glavnem...razočarana nad njimi. Imajo veluiko dobre robe, ampak prodajalce alui pa vsaj njihov odnos pa bi lahko zamenjali. naj gredo malo h konkurenci pogledat. večina dobre robe za enduro motorje (tekstil) pa ne. Tudi kakega popusta ni bilo mogoče zbarantati. (glede da so ti artikli - isti preko interneta 50€ cenejši s poštnino vred). vem pa da ima habat veliko več robe znižane od 15 % naprej. Res je da so velikokrat malo neprijazni, tudi meni se je to že dostikrat zgodilo. Vrjetno se zato menjajo vsake par tednov prodajalci ;) Morm pa pohvalt da odkar me pa poznajo je pa veliko boljše :)
dozzi Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 Pa še neprijazen prodajalec je bil. Ko sem probavala revitove hlače (dakar) je rekel zakaj pa rabim take hlače,da pač ženske tega ne nosijo. In ko sem mu probala dopovedat, da so praktične, in še svetle barve, da si bolj viden... mu še vedno ni bilo jasno, zakaj ženska rabi take hlače. Ko sem poskušala pol še škornje, višje, na klipsne ... je pa še bolj čudno gledal in rekel, da to ženske ne nosijo. V glavnem...razočarana nad njimi. Imajo veluiko dobre robe, ampak prodajalce alui pa vsaj njihov odnos pa bi lahko zamenjali. naj gredo malo h konkurenci pogledat. Another one, he he V tistih nekaj minutah (prvič in zadnjič) kar sem bil noter v trgovini, mi je nametal tolko bedarij, da jih ne spravim na forum, pa da pišem še petnajst minut. Ma ne se sekirat, je še veliko drugih trgovin, kjer vedo kako se streže kupcu, nekateri so pa nepoboljšljivi. Še zdej ne morem pogruntat tega pristopa, ki ga ubirajo, morda pali pri fužincih in ostalih čapcih v močvirju, pa se potem ti arogantni vzorci obnašanja izvajajo še na tistih, ki nimajo stalnega prebivališča v Ljubljani :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se