kat Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 (popravljeno) pa še moji vtisi s Tromeje ima full lep razgled na Zahodne Julijce :), pa sneg na vrhu je tudi naraven in sonce je sijalo .... kaj več pozitivnega pa ne najdem :rolleyes: .. tudi ne vem za koga naj bi bilo smučišče primerno ... za male škorce, ki imajo zgoraj sidra/ talarje ni glih prijazno smučišče, ker ti noben bog ne podaja omenjenih zadevščin, tudi če mali škorci padejo se zadeve redkokdaj ustavijo, ker nobenega pač ne briga kaj se gori godi, poleg tega jim jodlarji niti keycarda ali navadne karte ne privoščijo .... no trosedo, ki naj bi bila primerna za malo večje škorce so pa zaftknili s snegom oziroma niti ne vem kako bi se dalo opisati zadevščino na omenjeni progi .... led na katerega so Korošci zmetali grobo zmlete ostanek pri taljenju svojih zmrzovalnikov :P .... ja so me taljani že preveč razvadili :evilgrin: Popravljeno Februar 11, 2008. Popravil kat
Bojč Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 .... ja so me taljani že preveč razvadili :evilgrin: :headbang: :headbang: štancat bi mogla, pa bi ti blo pol u redu!!!! Baba razvajena!!! :fight1:
xr800 Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 V soboto se prestavim v Alta Badio, tako da boste imeli mir pred mano, jaz pa konkretno smučarijo..... B) :smoke:
rude Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 :headbang: :headbang: štancat bi mogla, pa bi ti blo pol u redu!!!! Baba razvajena!!! :fight1: ...mislš štamfat :lol1:
kat Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 :headbang: :headbang: štancat bi mogla, pa bi ti blo pol u redu!!!! Baba razvajena!!! :fight1: z bordom :rolleyes:, mišn imposibl :010
Bojč Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 ...mislš štamfat :lol1: :fight1: Kaj te je mrbit kdu kej prašou!!!!
Bojč Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 z bordom :rolleyes:, mišn imposibl :010 Pol pa pešadinca udart!!!
Rude Boy Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 Pešadijo, pešadijo, pešadijo, ne tugujmo već podignimo glave. Jer, gledaju nas iza svakog prozora, devojačke oči plave!!! :evilgrin:
Frips Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 .... ja so me taljani že preveč razvadili :evilgrin: Fina rit :D Sem bil pa sam malenkost razočaran nad Voglom (bil včeraj). Gužva je sicer bila zmerna, ni se ne vem kaj čakalo. Samo proge so pa polne kuclov, sneg ni bil dobro steptan, tako da je že ob 10 bilo vse razjahan. Madona sem začetnik, pa me je motl to. Je pa narava lepa :D. Aja pa tam ne eno progo moraš do sidra v breg :eek:
misty Objavljeno Februar 12, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 8. februar bi se moral preimenovati v smučarski dan ... o kulturi ne duha ne sluha :BUA: 9. je bilo bolje, manj gužve, veeeelikoooo sonca pa super sneg :OK:
Rude Boy Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 8. februar bi se moral preimenovati v smučarski dan ... o kulturi ne duha ne sluha :BUA: včasih smučam hit, včasih pa počas, ko si na tleh in ko si sam,... :whistle:
devilish Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Jst pa sm hlače za bordanje zgubila in ne morem na sneeeeeeg :headbang: :headbang: :headbang:
Gregs Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Krvavške radosti... združene z offroadom... :whistle:
kat Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Krvavške radosti... združene z offroadom... :whistle: Pozer :P ..... v tej temi šteje sam smučarsko borderski offroad :D
Gregs Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Pozer ..... v tej temi šteje sam smučarsko borderski offroad A niso smučke vključene?! :grim Na Katka, samo zate še ena fotka... tokrat s smučišča direktno... :P Lej ga jodlarja! Sram te bodi!! Emmmm.... česa že naj me bo sram? :hmm: :P
Bojč Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Emmmm.... česa že naj me bo sram? :hmm: :P Elank!!!!!!
xr800 Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Hvala bogu, da jih ni imel...................
sandokan6 Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Hvala bogu, da jih ni imel................... hočeš, rečt, da jje treba na, ogled, tovarne - pazit???
xr800 Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 hočeš, rečt, da jje treba na, ogled, tovarne - pazit??? Vzami si kolikor rabiš.......... :whistle:
Gregs Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Elank!!!!!! Ej, Bojč, a mi verjameš, da so to prve neElanke, ki sem si jih kupil?! Pač stvar okoliščin... in denarja... :D
rude Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Ej, Bojč, a mi verjameš, da so to prve neElanke, ki sem si jih kupil?! Pač stvar okoliščin... in denarja... :D Sram te bodi !
Bojč Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Ej, Bojč, a mi verjameš NE!!!!!!! :SS :SS :SS :SS :fight2: :fight1: :fight1:
misty Objavljeno Februar 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 atomic je zakon!!! :naughty: v rumeni, ne rdeči barvi
Rude Boy Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 ATOMIC = Austrijanac TOMIĆ :fredy: ni ga preko begunjskega lesa in plastike ! :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se