Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Vsem motoristom posebej maxsiskuteristom vesele praznike ter vse naj naj v novem letu 2007,predvsem pa veliko sreče na cesti. V letu 2007 se še jaz pridružim kakšni vožnji do takrat pa L.P. :worship:

Objavljeno

Tudi jaz se pridružujem ter želim vsem motoristom, posebej pa maxiskuteristom veliko sreče in brezskrbnih kilometrov v letu 2007.

IPB Slika

LP

P.S se vidimo 2007

Objavljeno

"VSE MINE, SPOMIN NA DOBRO FURCO PA OSTANE"

Veliko varnih in užitka polnih kilometrov vsem motoristom v LETU 2007 :) :yea1:

Objavljeno

ČUDEŽI OBSTAJAJO LE VERJETI JE TREBA VANJE, NAJ BO NOVO LETO 2007 POLNO ČUDEŽEV IN VARNIH VOŽENJ ZA VSE. :beer2:

ZVONE

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

zarad tega je treba novo temo odpirat ?

klik

LOCK ? :kva2:

Objavljeno

In po štirih mesecih od zadnjega odgovora ti prbiješ tale odgovor v odpisano temo :ninja:

Objavljeno

In po štirih mesecih od zadnjega odgovora ti prbiješ tale odgovor v odpisano temo :ninja:

Mogoče majo pr nih šele zdej nov let :BUA: :BUA: mau zaustali :D

Objavljeno

Mogoče majo pr nih šele zdej nov let :BUA: :BUA: mau zaustali :D

ne replica se igra moderatorja pa išče teme k je kdo falil d napiše LOCK!! ;) :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

ne replica se igra moderatorja pa išče teme k je kdo falil d napiše LOCK!! ;) :lol1: :lol1: :lol1:

Ja skoda da njega niso zbral za novga moda :D :D

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

No kar dolgo se nisem oglasil :whistle: firma ima svoje zahteve ! Me pa zanima če se mogoče Maxiscuteristi pripravljate na kakšno turco v bližnji prihodnosti

Objavljeno

tema že obstaja, zakaj bi imeli dve enaki :whistle:

...puff

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!