SharpNinja Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 tko da če bo jutri vreme vsaj kot danes bo tudi padla furca, vse do noči... oz odhoda na Dolenjsko :) A česa ne vem :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 A česa ne vem :? khm, SN, res da si na "need to know" basis... ampak kaj bo jutr po furci pa vseeno veš... :) SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 Danes 170 km. Lj- KOčevje-Dvor-Trebnje-Litija-Besnica-Ljubljana. Mal je preveč pihal, pa kakšen ovink vlažn, ampak je pa pasal :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerčk Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 Pozdravljeni, ravno prišel s furce: Kranj, Tržič, Begunje (pod gorami), Žirovnica, Jesenice, Gorje, Pokljuka, Koprivnik, Bled , Kranj. Okoli 130 km. :OK: Srečal kar nekaj motoristov, čeprav je bio hladno. Na Pokljuki proti Koprivniku je celo nekaj 10 m poledice. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 Prijetnih 85km... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 No ja...moja malenkost se spravila danes proti Kranjski Gori-Ferlach- Bled - Jesenice (prvotni cilj je bil zaseči Dravograd :evilgrin: , a so svetle sile zmagale nad zlimi načrti :doze: ) , hi,hi,hi,hi :blush: ...Že proti Kranjski Gori... Slana na cesti!!!! Premražena rit do amena se je končno vdala že pri.... Ferlachu.... Proti mejnemu prehodu Ljubelj na 2 odsekih LED!!!!! da ne govorimo o vseskozi mokri cesti razen izjemno redkih kosov z soncem obsijane ceste...(UPAM da sem za letos zaključila s prelazi , no ja hi,hi... čeprav še ene 2x tako furco čez ene 14 dni, kt bodo temperature še nižje, pol pa mrbit že začnem razmišljat o Elefanttreffen, hi,hi,hi :whistle: ) ...in prispem v našo sončno deželo, kjer me že med vožnjo ogreje topel sonček!!! MILINA!!!! Namesto da bi pičila direkt dam, zavijem proti otočam, in nato na bled.... ZAKOOOOOON!!!! Ta zadnji del od Tržiča je bila sama uživancija- PRAVA FURCA- prvi del izobraževalne narave, drugi pa užitki!!!! :yea1: :yea1: :yea1: Šmrka,šmrka, čeprow mislm, da naw nč veš dingldonglanja owinkow letos :cry: , šmrka, šmrka ampak nas čaka drugo leto - DRUGA sezona!!!!! KOmi čakam, komi čakam, komi čakam :010 :010 :010 , hi.,hi,hi,hi No ja, da skrajšam... mal pod 140 km.... pa najbolj idealen poslov od slemen za letos Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 .... ampak slovenija pa ne uide :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 no jest pa iz vrhnike po enih rovtah skor do pokojišča, pa tm nekej delajo in je polno zemlje, s slajkam pač tam res ne gre, pa se obrnem in lutam po nekih makedamih in čez nekej časa pridem v begunje-kje je to se mi niti slučajno ni sanjalo.. obrnem, grem nazaj proti domu, se še dvakrat zgubim vmes, komaj najdem spet pravo pot (slučajno vidu svoje sledi na neki poti), zavijem pred domom še proti logatcu, in potem domov.. 98% makadama, porabu ene 5 litrov benza, u glavnem fino fajn..sam še cross prvo gumo si morm zrihtat..zadej je že fajn da drsi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 Cca 230 km na relaciji Velenje-Dravograd-Golica-MB-domov . Krasno je bilo. Na Golici temperatura 3, nikjer nobenga motorja . Sicer sem srečal ob Dravi eno skupinco 5-6 motorjev, par posameznikov in pred Konjicami prehitel 2 motorja. Prvi je bil srebrn R 1150 RT z MB registracijo. Kdo od tu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 Ker mi je Sankt Martin prizanesel z neprijetnimi posledicami sem se ob 11.00 sprvil na garje, na pumpi počakal še kolega in gasa v smeri Kalce - Postojna (katastrofa - niti enega mopeda na OMV-ju) - Razdrto - Senožeče - Sežana (ta odsek zelo primeren za čiščenje pajčevine na batih in v ravfnku) - Štanjel - Branik - Komen - Kostanjevica na Krasu - Miren (prvič na relaciji od Komna do Mirna in pijetno presenečen) - Nova Gorica - Ajdovščina - Predmeja (gorski brzinec) - Col - Hrušica - Kalce (na tem odseku vohal v zraku Suzukijevo prisotnst) - in še finale do Idrije, kjer mi je tokrat le uspelo najti Suzukija, sicer tik pred odhodom (v zraku je bilo zaznati telepatske komande SN). :D :D :D Čudovitih 250 km, če so bili zadnji v tej sezoni, bojo vseeno pustili lep spomin na letošnje moto leto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 zelo lepi vtisi ... relacija.. ahhh.. kaj čm govort.. sj se ve :lol1: ... užitkarskih 130 km :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dotem Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 včeraj 125 km...dobrova ..lj...škoflca ...ig... podpeč....rakitna....nazaj do borovnice....vrhnika ...domov :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 Lj-Vodice-Lj-Brezovca-Vrhnika-Logatec-Postojna-Kozina-Portorož (kratka pauza, mrzlo za znort)-Kozina-Harije-Ilirska Bistrca-Šembije-Postojna-Logatc-Vrhnika-Lj zakon furca :OK: sam nakonc me je zebl fuuuuuuuuuuul :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Hola! danes - ups, včeraj - še ena lepa furca, med klasičnim Notranjsko-Primorskim tavanjem sem se tokrat spomnil še na Staro pošto, kjer nisem bil že kar nekaj časa... topel sonček je pogrel asfalt da je zgodaj popoldne spet držal ko pes ježa, peska na ovinkih je bilo na moje veselje le za (nenevaren) vzorec, zares luštno... srečal kar nekaj enakomislečih lovilcev najbrž zadnjih še toplih dni v letošnji sezoni :worship: v Idriji pr Gabronu me je glih med oblačenjem za pot domov zalotil RobiRoberto s kolegom, a sem po kratkem čveku moral pohiteti proti domu, da sem Seven of Nine še pred odhodom na Dolenjsko zamenjal olje in filter :) skratka, zares noro lep novembrski dan in prav imenitinih 207 kmjčkov!!! še dva taka vikenda, pa bo šel tale november v zgodovino kot eden najprijaznejših do moje motoduše :yes: (edina črna pika k nobene lučke ni blo za mano, spet... ja prav škoda, no... ) SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moby Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Potepanje po obeh straneh Krasa (SLO in ITA) je v tem letnem času prelepo še posebej če te sonček obliva...kar ne moreš nehat... :evilgrin: Bogato z osmicami kjer se "obnemogli" hitro okrepčajo z rezino ali dvema pršuta in glažem terana :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 (edina črna pika k nobene lučke ni blo za mano, spet... ja prav škoda, no... ) Tista pogrešana lučka nima letos nobene hude želje več nečloveško zmrzvat na dveh kolesih :grrr .....jap prov škoda bi me blo d zmrznem :grim . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
1965 Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Lj.-Črni vrh nad Idrijo - Ajdovšina - Postojna - Ljubljana. Vreme prekrasno, na Godoviču za vzorec snega :yes: , cesta prazna. Skratka, uživancija. :music2: Le prsti so bili bolj hladni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 petek: celje ljubljana rakitna menges ljubljana Sobota: nikamor ker nisem mogel zagnat motorja nedelja: zimska fura ljubljana celje haha kok je blo lusno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Danes zanimivih,ampak zlo zlo zlo zlo drsečih 40km...Tle so pa slikce.Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tangoracing Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Očitno bo treba velik cvička popit.. pa bo tud pozim sezona :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 21, 2007 Deli Objavljeno November 21, 2007 :yea1: :worship: :worship: :worship: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno November 21, 2007 Deli Objavljeno November 21, 2007 Danes zanimivih,ampak zlo zlo zlo zlo drsečih 40km...Tle so pa slikce.Lp A to ti je bil užitek :blink: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno November 21, 2007 Deli Objavljeno November 21, 2007 Zakaj pa ne? :unsure: Priznam pa da bil večji užitek peljat s kakim endurcem po tem snegu.Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Banjo Objavljeno November 25, 2007 Deli Objavljeno November 25, 2007 Včerajšnje dopoldne izkoristil za krajšo vožnjo (toliko, da se napolni akumulator), ki pa se je nato izkazala za prijetnih 120 km po obronkih Pohorja (Ruše, Lovrenc, Ribnica), nato pa zavil še malo v Avstrijo (Radelj pass, Arnfels, Jurij). Pravi blagor za duši (mojo in konjičkovo). :worship: Zardi odročnih cest nisem srečal nikogar, tik pred domom pa sta me prehitela 2 motorista (smer Dravograd), ki sta očitno šele odhajala na vožnjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 25, 2007 Deli Objavljeno November 25, 2007 petek: Mb-Ce-Laško-Brestanica-Rogaška-Žetale-Ptuj-Mb na žalost sam 260Km sobota: Mb-Šentilj-Trate-G.Radgona-Ms-Ljutomer-Dornava-Lenart-Mb Mutika, Gody01 & jaz 170Km Srečal enih par motoristov, bilo fajn :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave