ataIBA Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 :slap: Na stara leta pa boš skoz cevke lulal ... :rolleyes: . Norec ... :worship: ! Se pridružujem mnenju, da se ti to lahko zgodi, če ne boš TAKOJ ob prihodu domov popravil cirkulacijo s šnopčkom v katerega daš malo čaja.... pa ne preveč .....čaja. :yea2: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 O bom upošteval nasvet :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 Jaz sem pa na Golici biv!!! :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 Prvič po kakšnih 10. letih da res nobenga na motorju nisem srečal :hmm: Blo pa je luštn In sveže :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 BRRRRRRRR.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 Danes pa verjetno res zadnji letošnji giro. Slov. Bistrica - stara cesta Ljubljana - Vrhnika - Postojna - Kozina - proti Reki - levo čez hribe na Grobnik - Delnice - Kočevje - Žužemberk - Trebnje - Mirna - čez Brunk Krmelj - Zidani most - Celje - Frankolovo - Sl.Konjice - dom. Skupnih 550 km. Začel v soncu ob 11h, lepo vreme do Trojan, močvirje v megli, od Postojne spet sonček, ki je v Trebnjem zašel. Gužve ni bilo :whistle: . Sedaj sedim na peči, da pridem nazaj na normalno temperaturo. Prihaja pa šnops s čajem. LP vsem, ki se jim cedijo sline.... :slap: No ko boš šel naslednjič čez viken tod-je vmes Šentjanž, kjer sem js doma. Tako vztrajne motoriste z toliko izkušnjami povabim da se ustavijo pr men V KEVDRU na deci. Nasploh ko vas berem-dobri ste v tem vremenu, mene že revma matra zaradi takega poguma, pa sem še mlad. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 No ko boš šel naslednjič čez viken tod-je vmes Šentjanž, kjer sem js doma. Tako vztrajne motoriste z toliko izkušnjami povabim da se ustavijo pr men V KEVDRU na deci.Nasploh ko vas berem-dobri ste v tem vremenu, mene že revma matra zaradi takega poguma, pa sem še mlad. Z veseljem, saj cviček je moja priljubljena pijača, ampak gre vedno dva deci :whistle: . Pošljem PM, ko se popravi vreme. LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 Danes sm mal trenirat začel za Elefantentreffen...Enih 35km To še ni dovolj :rolleyes: moraš boš še večkrat ponoviti tako, da boš prišel na 300km. takrat boš šele videl, če boš zdržal. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Danes je pa blonekaj malega.....Koper-Portorož-Dragonja-Koper-Kozina-Divača-Sežana-Lipica-Lokve-Divača-Koper...Nič posebnega ma je TAAAAKKOOOOO PAAASAAAALLOOOOO :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Danes je pa blonekaj malega.....Koper-Portorož-Dragonja-Koper-Kozina-Divača-Sežana-Lipica-Lokve-Divača-Koper...Nič posebnega ma je TAAAAKKOOOOO PAAASAAAALLOOOOO :naughty: verjamem....sej ste bli baje na +12..... mi pa u minusu tle gor.....nč fajnga :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 verjamem....sej ste bli baje na +12.....mi pa u minusu tle gor.....nč fajnga :closedeyes: Saj bo boljše....Aja pa danes sem spet bil malo naokoli :naughty: Koper+okolica pol pa je padel Schengen pri prehodu Škofije pa malo po Trstu pol pa Miramare-Sistiana-Duino-pa proti Gorici.......tam sem se obrnu ker je začelo malo BRRRRR, in potem po isti poti nazaj. 117km.....PAAAAAASSSSAAAAALLLOOOOOO P.S.: Ni glih Golica :naughty: :worship: a je bilo zelo fajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Saj bo boljše....Aja pa danes sem spet bil malo naokoli :naughty: Koper+okolica pol pa je padel Schengen pri prehodu Škofije pa malo po Trstu pol pa Miramare-Sistiana-Duino-pa proti Gorici.......tam sem se obrnu ker je začelo malo BRRRRR, in potem po isti poti nazaj. 117km.....PAAAAAASSSSAAAAALLLOOOOOO P.S.: Ni glih Golica :naughty: :worship: a je bilo zelo fajn Čuj, ti, dečko... tu nas dražiš s tvojimi pol pomladnimi razmerami, nas, ki se utapljamo v snegu! :evilgrin: :winkiss: Juh, privoščim ti. Joooj, kako bi bila zraven. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Čuj, ti, dečko... tu nas dražiš s tvojimi pol pomladnimi razmerami, nas, ki se utapljamo v snegu! :evilgrin: :winkiss: Juh, privoščim ti. Joooj, kako bi bila zraven. :worship: Samo vidiš ironijo....Jaz in vsi tuki pa si želimo snega za praznike.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Samo vidiš ironijo....Jaz in vsi tuki pa si želimo snega za praznike.... :whistle: :winkiss: Verjamem. Saj je res lepo, ko je vse belo. Verjetno že drži tisto, da nikoli nismo zadovoljni in ne vidimo, kaj imamo pravzaprav pred nosom. Hm, ... morali bi kdaj malo menjat. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Saj bo boljše....Aja pa danes sem spet bil malo naokoli :naughty: Koper+okolica pol pa je padel Schengen pri prehodu Škofije pa malo po Trstu pol pa Miramare-Sistiana-Duino-pa proti Gorici.......tam sem se obrnu ker je začelo malo BRRRRR, in potem po isti poti nazaj. 117km.....PAAAAAASSSSAAAAALLLOOOOOO P.S.: Ni glih Golica :naughty: :worship: a je bilo zelo fajn TOOOOOO! ZAKONNNNNN! :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Si kr predstavlam, kok sm na tej furci z vami :OK: (sam ne lih po isti poti nazaj :whistle: ).... MEGA! še kšn km-trčk nared namesto mene, kt bom 14 dni zabetonirana na šihtu...... bo pa pol padl.... :naughty: ej FULLLL ti prvoščim :OK: :OK: :OK: pa samo srečo z vremenom in na cesti :yea2: :yea2: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 TOOOOOO! ZAKONNNNNN! :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Si kr predstavlam, kok sm na tej furci z vami :OK: (sam ne lih po isti poti nazaj :whistle: ).... MEGA! še kšn km-trčk nared namesto mene, kt bom 14 dni zabetonirana na šihtu...... bo pa pol padl.... :naughty: ej FULLLL ti prvoščim :OK: :OK: :OK: pa samo srečo z vremenom in na cesti :yea2: :yea2: :004 SUPER hvala....naslednjih 200km bo zate :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 Bilo je kratko ampak sladko. Pol sem ga pa še malo opral in posušil, pa djal v garažo. Za letos je menda konec. Štartamo 01.01. če bo le vreme dopuščalo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=24997 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave