Brihta Objavljeno Januar 23, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 23, 2007 glej saj ti vse v zakonu piše - zbrišejo se ti same avtomatsko po 2. letih. se pravi če 1.1.2007 dobiš tri pike se ti zbrišejo 1.1.2009 in si takrat na nuli. če dobiš 1.12.2008 še tri pike boš imel od 1.12.2008 do 1.1.2009 6 pik, potem pa do 1.12.2010 tri, potem pa nulo. je dovolj jasno? Po ta novem, se ti brišejo po 3 letih :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 (popravljeno) Trkam 3x v vse lesene dele okol mene....zaenkrat na okrogli "0" Sam,ko me bodo pa dobil, mam pa filing da bo huda :grim Popravljeno Januar 23, 2007. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 Sem bil na istem, sem napihal, da je bil Drager še dva dni pijan :blink: , pa mi je policaj pogledal skozi prste :nono: A to ti je pogledal skozi prste tako, da ti je zapisal manj kot si dejansko napihal ali kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 A to ti je pogledal skozi prste tako, da ti je zapisal manj kot si dejansko napihal ali kaj? Ja, 0,79 sem napihal, napisal je pa 0,69. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 je dovolj jasno? kot beli dan .) pa hvala. @brihta: da ne ovinkarim in kompliciram: 4 pike sem pokasiral 25. 9. 2005 (takrat še voznik začetnik). odločbo o prekršku pa dobil 15. 1. 2006. kdaj bojo torej te 4 pike zbrisane? potemtakem 15. 1. 2009?? ali kaj prej :hmm: ? 1 piko pa mam še v "obdelavi" (pritožba), že od 10. 5. 2006, zaradi prekoračitve kur****h 13 km/h :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANI_S Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Ravnokar pokasiral prvo črno piko in 80 ojrotov (ma ne pokasiral, skeširal!) :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 0. Priznam, da je včasih sreča večja ko pamet :whistle: Sreča, ali blond "čupa"? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 0. Mi jih pa je 5 kot frišnemu vozniku (kategorije A) viselo nad glavo. Se zmuznil skozi rešeto abolicije ampak me je kljub temu izučilo. :grim Že samo feeeling kako ti ojroti polzijo med prsti je bil dovolj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Sreča, ali blond "čupa"? :P Hm, mogoče pa tut blond "čupa" :hmm: Pa se mi je zdel, da se me neki vsi ogibajo v prometu odkar mam na zadnji šipi v avtu namontirano nemško tablco na kateri piše BLONDINE :P Tko da me zdej res ni težko opazit-rumena strela, tablca BLONDINE, pa motosvet nalepka-to sem jaz :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 In v kakšnem radiju se te je dobro izogibat :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 23, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Zdnjič je en srebrn volvo za mano vozu. Se je izkazal da me je snemu z provido :glare: 300 evrotov :wacko: Sam k sreči nobene kazenske :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 V obračalnem radiju njene rumene strele ampak še vedno manjšem kot lahko vrže polno steklenico piva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 In v kakšnem radiju se te je dobro izogibat :devil: Če ti kaj pove, da mi dragi reče Fittipaldi, pol sam bejž pred mano :P V obračalnem radiju njene rumene strele ampak še vedno manjšem kot lahko vrže polno steklenico piva. :nono: Polne se pa ja ne meče. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Če ti kaj pove, da mi dragi reče Fittipaldi, pol sam bejž pred mano :P :nono: Polne se pa ja ne meče. :P Valda se, direkt v moje roke. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 (popravljeno) Če ti kaj pove, da mi dragi reče Fittipaldi Zakaj pa? Upam, da ne zaradi zulufov? :P Popravljeno Februar 23, 2007. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Valda se, direkt v moje roke. :unsure: Dolenci spraznimo prej preden zavržemo :grim Zakaj pa? Upam, da ne zaradi zulufov? :P Ti in tota tvoja mariborščina. Začni že enkat govorit slovensko. :devil: Kaj hudiča je zuluf :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Če ti kaj pove, da mi dragi reče Fittipaldi, pol sam bejž pred mano :P :nono: Polne se pa ja ne meče. :P Keri zdaj? Stari ali mladi Fittipaldi? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Keri zdaj? Stari ali mladi Fittipaldi? :unsure: Toti Fittipaldi, Emerson Fittipaldi :D [attachmentid=92359] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Kaj hudiča je zuluf :hmm: Zulufi=zalizci. Pa kaj ti res nič ne razumeš, buh te nima rad. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Toti Fittipaldi, Emerson Fittipaldi :D [attachmentid=92359] Jao kam si pa spravla tiste blont laske, nekam zmatrano mi deluješ na toti sliki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Zulufi=zalizci. Pa kaj ti res nič ne razumeš, buh te nima rad. :P No zaj kapiram :D Ne ne zarad zulufov Fsaj upam da ne :unsure: Jao kam si pa spravla tiste blont laske, nekam zmatrano mi deluješ na toti sliki. Ja veš emšo me j**e, kaj čmo, staramo se, samo fseeno pa nisem še tok stara ko vapo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Imel tri pred časom zaradi hitrosti, ampak so že izbrisane. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Ja veš emšo me j**e, kaj čmo, staramo se, samo fseeno pa nisem še tok stara ko vapo :P Ne vem, no; tale vapo še kar dobro zgleda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Ne vem, no; tale vapo še kar dobro zgleda. Morš tut ti vse povedat al kaj :angry: Razočarana, grem pike nabirat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Ja veš emšo me j**e, kaj čmo, staramo se, samo fseeno pa nisem še tok stara ko vapo :P Mogoče sem starejši, ampak meni vsaj ni potrebno skakat, če želim borovnice nabirat . :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se