simonsi Objavljeno Januar 30, 2010 Deli Objavljeno Januar 30, 2010 ene 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 30, 2010 Deli Objavljeno Januar 30, 2010 se vidi - kdor ima dost denarja ima dost točk... jaz ga pa rajši za pir dam pa sem v minusu...-------- zdej sem z glavo v tnalo tolkel ..tista : po lesu potrkat...nič rdeci_vragec, anja37, zjelen in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Januar 31, 2010 Deli Objavljeno Januar 31, 2010 ma si pameten. Ja, jaz zbiram točke ker ne vem kam s kešom. zjelen in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 31, 2010 Deli Objavljeno Januar 31, 2010 ma si pameten. Ja, jaz zbiram točke ker ne vem kam s kešom. glej , ne vem zakaj jih zbiraš ker nisi napisal....drugič napiši pa ne bo dileme.... zjelen in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Januar 31, 2010 Deli Objavljeno Januar 31, 2010 (popravljeno) seveda veš. Tako kot vsi, jih seveda ne zbiram namenoma, saj se jim ne reče zastonj kazenske točke. Popravljeno Januar 31, 2010. Popravil simonsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 31, 2010 Deli Objavljeno Januar 31, 2010 seveda veš. Tako kot vsi, jih seveda ne zbiram namenoma, saj se jim ne reče zastonj kazenske točke. :lol: ti želim ,da se ti bo uspelo upreti temu zbirateljstvu ... anja37 in zjelen 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 31, 2010 Deli Objavljeno Januar 31, 2010 :lol: ti želim ,da se ti bo uspelo upreti temu zbirateljstvu ... Joj, smo danes še posebej navihano duhoviti ... DAMI34, Alla, rdeci_vragec in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Februar 1, 2010 Deli Objavljeno Februar 1, 2010 Imam jih nekaj viška-kdo rabi PODARIM :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 1, 2010 Deli Objavljeno Februar 1, 2010 Jaz sem jih ful pridno zbiral, jih z veliko truda nabral 33, pol so mi pa izpit vzeli... Pizda ej, še zbirateljstva ne tolerirajo več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 Jaz sem jih ful pridno zbiral, jih z veliko truda nabral 33, pol so mi pa izpit vzeli... Pizda ej, še zbirateljstva ne tolerirajo več. a maš ti neke veze.... šele pr 33 Imam jih nekaj viška-kdo rabi PODARIM :grim :grim jaz jih mam precej viška, še plačam če jih kdo hoče :naughty: Bremzer in ninjaxx 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 15, 2011 Deli Objavljeno April 15, 2011 0 again ninjaxx in DAMI34 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno April 15, 2011 Deli Objavljeno April 15, 2011 0 again pa kaj jih ti zbiraš kot točke zvestobe?? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: glede na to kolk jih imaš, bi ti lahko kot najbolj zvestemu članu vsaj popust pri kaznih dal hilton, ninjaxx in xyznanixyz 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno April 15, 2011 Deli Objavljeno April 15, 2011 Se da kje (po možnosti online) preverit koliko jih imaš? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 15, 2011 Deli Objavljeno April 15, 2011 Se da kje (po možnosti online) preverit koliko jih imaš? lp Mislim da ne, ko pa zbereš prvi bonua 10pik, pa dobiš domov obvestilo s sodišča.(preverjeno) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 15, 2011 Deli Objavljeno April 15, 2011 pa kaj jih ti zbiraš kot točke zvestobe?? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: glede na to kolk jih imaš, bi ti lahko kot najbolj zvestemu članu vsaj popust pri kaznih dal kolk jih mam :surrender: ? nulo mam Se da kje (po možnosti online) preverit koliko jih imaš? lp na netu je nek obrazec, mislim da ministrstvo za pravosodje, pa ti pošljejo izpis iz evidence.... mal pobrski ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno April 16, 2011 Deli Objavljeno April 16, 2011 kolk jih mam :surrender: ? nulo mam na netu je nek obrazec, mislim da ministrstvo za pravosodje, pa ti pošljejo izpis iz evidence.... mal pobrski uh nula... pa ne da je že dvomestna cifra da je nula lahko na koncu :evilgrin: hilton, xyznanixyz in ninjaxx 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 16, 2011 Deli Objavljeno April 16, 2011 uh nula... pa ne da je že dvomestna cifra da je nula lahko na koncu :evilgrin: 00,00 :evilgrin: ninjaxx in DAMI34 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninjaxx Objavljeno April 16, 2011 Deli Objavljeno April 16, 2011 7 drjanez 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno April 17, 2011 Deli Objavljeno April 17, 2011 Mislim da ne, ko pa zbereš prvi bonua 10pik, pa dobiš domov obvestilo s sodišča.(preverjeno) Ne ne men so poslal šele pr 13 pik!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 17, 2011 Deli Objavljeno April 17, 2011 Ne ne men so poslal šele pr 13 pik!! Ja, ker si 10tko verjetno preskočil, al pa so naši na primorskem bolj vestni...zbral 2 x 5 in obvestilo je prispelo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno April 17, 2011 Deli Objavljeno April 17, 2011 no, mene tudi vestno obravnavajo, ko se kam odpeljem... sedaj jih je že 13 :angry: ... in sem dobil poziv na "fakultetno strokovno izobraževanje" super varne vožnje in pranje možganov v posebni tekočini, katere cilj je dati pomen blagajničarstvu v grmu pri zadnji hiši v vukojebini. a je bil kdo na tem "posvetovanju" stigmatiziranih alkoholikov in dirkačev ??? kje? kako to izgleda? nekateri ponudniki imajo te "prireditve" v tujini, hrvaški in austriji... ve kdo kaj več razen kako je preko AMZS na vranskem če ima kdo s tem izkušnje in mu je nerodno javno razložit, mi lahko pošlje tudi sporočilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno April 17, 2011 Deli Objavljeno April 17, 2011 brat je mel zaradi alkohola, 250eur je tečaj varne vožnje, bil je 3x po 4 ure na predavanjih in na koncu še 2 uri na poligonu, naredi pa vsak. Imajo pa dirkači in alkoholno prestrašeni skupaj predavanja. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 še kar 00,00... Andrejcer in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 (popravljeno) js tut še vedno 0 sj pravim... treba se je vozit v okviru omejitev :krneki: Popravljeno November 26, 2014. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 26, 2014 Deli Objavljeno November 26, 2014 ne bom se hvalil ... nikol ne veš kdaj ti naslednji dan priletijo... daneb in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se