Kremšnitar Objavljeno Januar 12, 2007 Deli Objavljeno Januar 12, 2007 Zdravo! Po nekakšnem čudnem naključju sem zlomil ključ v ključavnici in nato še rezervo. Kako mi je to ratalo, še sam ne znam povedat, me pa zanima naslednje: ali moram menjat celotno ključavnico s katerimi bi pridobil nove ključe, ali pa se da kje naročit točno take ključe, kot sem jih imel prej in da bi pasali na to ključavnico? Morda obstaja kakšna druga rešitev? Skuter je Malaguti firefox. Hvala in lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno Januar 12, 2007 Deli Objavljeno Januar 12, 2007 ja zdej če si dubu celotn kluč vn nes enmu klučavničarju pa ti bo po izgledu naredu druzga :) če pa ti kšn delčk ustou v klučavnci boš mogu pa celo klučavnco menjat..razn če ti bo nekak ratal dubit un koščk vn ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Januar 12, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2007 Sem dobil košček ven. Se pravi, da nesem oba kosa kluča k majstru in bo zadeva narejena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno Januar 12, 2007 Deli Objavljeno Januar 12, 2007 Jap, točno tako ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Januar 13, 2007 Deli Objavljeno Januar 13, 2007 Lahko pa tudi vzameš dol ključavnico, pa mu jo neseš in ti po ključavnici naredi ključ :) . Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Januar 29, 2007 Deli Objavljeno Januar 29, 2007 ja zdej če si dubu celotn kluč vn nes enmu klučavničarju pa ti bo po izgledu naredu druzga :) če pa ti kšn delčk ustou v klučavnci boš mogu pa celo klučavnco menjat..razn če ti bo nekak ratal dubit un koščk vn ;) Samo vlozek klucavnice ki pa stane celih 20eur za piaggio/gilera (dobis: oba vlozka + 2 kljuca) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_toony Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Samo vlozek klucavnice ki pa stane celih 20eur za piaggio/gilera (dobis: oba vlozka + 2 kljuca) Langus, povej ki se da kupit za 20eur toti vlozek pa use kar pač dobis zraven? :) Nujno jo rabim! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Langus, povej ki se da kupit za 20eur toti vlozek pa use kar pač dobis zraven? :) Nujno jo rabim! pri vsakem pooblascen prodajalcu/serviserjev piaggio/gilera. Jest take stvari narocam pri Herakle d.o.o. na primorskem, ker so vsi ostali podn, tko da najbols da pri njih narocis pa ti posljejo po povzetju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha_ Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 :lol1: kak ti lahko rata kluč zlomit jas newem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se