mlavta1 Objavljeno December 16, 2009 Deli Objavljeno December 16, 2009 Že kdo kaj ve če je kaj spremembe na tem področju? Sam imam veliko nalepko spletne strani na zadnjem delu avtomobila, pa hočem samo siguren biti da je vse to dovoljeno... Drugače pa, ste kaj polimali svoje avtomobilčke? sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno December 16, 2009 Deli Objavljeno December 16, 2009 (popravljeno) Smo. Tam do 11 leta skorej vse, pol smo pa to mal prerasl. :trance_33_sleep: Popravljeno December 16, 2009. Popravil Tedybear mlavta1, sesir, Fritz in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlavta1 Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 Smo. Tam do 11 leta skorej vse, pol smo pa to mal prerasl. :trance_33_sleep: Kakšen humorist. :trance_33_sleep: sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 Drugače pa, ste kaj polimali svoje avtomobilčke? Kakšen otrok.... :angry: sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
durhmarsh Objavljeno Januar 1, 2010 Deli Objavljeno Januar 1, 2010 mene zanima kako do tega pridet da bi dobil enga da bi mi plačeval če bi z avtom delal reklamo? mene ne bi motilo če bi bla kaka nalepka gor...sploh pa če bi s tem kej zaslužu.... sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se