thumper Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 thrumpet bi rad varau,pa se boji ker ma klopotce,petelin pa že počas peha.... če bi mel jaz klopotce ti tega vonja nebi več spravla ven iz avta.. tko se pa res full bojim...ne bom zanikal..
anja37 Objavljeno September 25, 2009 Opozori Objavljeno September 25, 2009 če bi mel jaz klopotce ti tega vonja nebi več spravla ven iz avta.. tko se pa res full bojim...ne bom zanikal.. a ti v avtu varaš,jst ne-sam v hotelu,tko da.... kaj pa čš zanikat,če pa vse res. :grim domina, grepavl, motoristka7 in 5 others 3 5
ZD€N€ Objavljeno September 25, 2009 Opozori Objavljeno September 25, 2009 zayebana situacija. http://www.youtube.c...h?v=PPgSEhEL6-4 res je
gregorius Objavljeno September 25, 2009 Opozori Objavljeno September 25, 2009 Če me že mečete v isti koš kot vse kao Korošice ki kao rade dajo, potem vas jaz slovence mečem v isti koš , da ste slabi ljubimci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaz te ne mečem v ta koš, ker imam rad poštene punce. taki kot grunf, ki ti to govorijo pa so pokvarjenci, verjetno že malo v letih, ki itak doma samo lažejo in hodijo okoli druge babe gledat. jaz pa nisem taki. :yes: GRUNF in Nagaya 1 1
vapotek Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 doma samo lažejo in hodijo okoli druge babe gledat. jaz pa nisem taki. :yes: Ne, ti maš drug problem. Počasi boš odvisn od sladoljeda ratal... Furioso, motoristka7 in PoreRoman 2 1
GRUNF Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 jaz te ne mečem v ta koš, ker imam rad poštene punce. taki kot grunf, ki ti to govorijo pa so pokvarjenci, verjetno že malo v letih, ki itak doma samo lažejo in hodijo okoli druge babe gledat. jaz pa nisem taki. da si neoš kaj naredo...pubec.... Frips, grepavl, pajkica in 8 others 6 5
vapotek Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 da si neoš kaj naredo...pubec.... Stari, ne sekiraj se, saj samo še malo, pa ga boma spotrla ko staro šibovje......in to 2x, ker ga bom najprej jaz držal, pa ti tuko, pol pa kontra motoristka7, RockyBalboa, Sabonis in 5 others 5 3
GRUNF Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 Stari, ne sekiraj se, saj samo še malo, pa ga boma spotrla ko staro šibovje......in to 2x, ker ga bom najprej jaz držal, pa ti tuko, pol pa kontra Si ti vido pubeca, kak se vun meče, ej .......svašta...... PoreRoman, pajkica, vuk76 in 6 others 5 4
GRUNF Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 a ti v avtu varaš,jst ne-sam v hotelu,tko da.... kaj pa čš zanikat,če pa vse res. He, he, he......ne mi rečt, da tebe še v hotel vozijo ??? RockyBalboa, pajkica, Sabonis in 6 others 5 4
vapotek Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 He, he, he......ne mi rečt, da tebe še v hotel vozijo ??? Halo stari, 37 je stara!!! Pri teh letih ga ni čez komot... motoristka7, PoreRoman, RockyBalboa in 5 others 5 3
GRUNF Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 Halo stari, 37 je stara!!! Pri teh letih ga ni čez komot... Aja, viš v to smer pa nisem razmišljal.... RockyBalboa, pajkica, vuk76 in 6 others 5 4
klimbra Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 Halo stari, 37 je stara!!! Pri teh letih ga ni čez komot... Pri teh letih......ga mora že sama plačat......da jo sploh čejo pelat!!!! :evilgrin: domina, motoristka7, riderrgirl in 2 others 4 1
Alla Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 Pri teh letih......ga mora že sama plačat......da jo sploh čejo pelat!!!! :evilgrin: In pol se čudiš, če te ne maram? :closedeyes:
Dolenc™ Objavljeno Oktober 14, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2009 (popravljeno) Eh, falu temo, se lahko pobriše Popravljeno Oktober 14, 2009. Popravil Dolenc™
vapotek Objavljeno Oktober 14, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2009 Eh, falu temo, se lahko pobriše Prosim, ne oglašaj se več tej temi, če nisi resen al pa če nimaš punce al pa sestre, dobre po srcu... Hvala!!! LongLegs, GRUNF, klimbra in 5 others 6 2
anja37 Objavljeno Oktober 14, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2009 Pri teh letih......ga mora že sama plačat......da jo sploh čejo pelat!!!! :evilgrin: ma kaj govoriš,kdu kuoga mure plačat,še ne veš za kaj živiš,ker ni dougo nazaj ki so te odstavl od mleka :lol: Halo stari, 37 je stara!!! Pri teh letih ga ni čez komot... ko boš ti vse to kr jst probau,pa se mi javi drgač pa pejd se mal pocrtat k tvoji,ker skoz neki joče,da ni nič z tabo Aja, viš v to smer pa nisem razmišljal.... a ti sploh veš zakaj živiš in čemu halls, Sabonis, grepavl in 10 others 3 10
GorazdH Objavljeno Oktober 15, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2009 je videt, da je padla temperatura...
vapotek Objavljeno Oktober 15, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2009 ko boš ti vse to kr jst probau,pa se mi javi Evo, javljam se... Kaj pa zdaj? RockyBalboa, Sabonis, ninjaxx in 6 others 6 3
vapotek Objavljeno Oktober 15, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2009 drgač pa pejd se mal pocrtat k tvoji,ker skoz neki joče,da ni nič z tabo Ktera pa? Sabonis, LongLegs, ninjaxx in 6 others 7 2
maus Objavljeno Oktober 15, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2009 Ktera pa? predam se... vari me s svojo O:-) ... naum zameru, ne .)
GRUNF Objavljeno Oktober 15, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2009 ma kaj govoriš,kdu kuoga mure plačat,še ne veš za kaj živiš,ker ni dougo nazaj ki so te odstavl od mleka ko boš ti vse to kr jst probau,pa se mi javi drgač pa pejd se mal pocrtat k tvoji,ker skoz neki joče,da ni nič z tabo a ti sploh veš zakaj živiš in čemu He, he, he..........ne.......boš mi ti povedala? PoreRoman, xr800, vuk76 in 5 others 5 3
GorazdH Objavljeno Oktober 15, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2009 po moje je blond... ninjaxx in GRUNF 1 1
vapotek Objavljeno Oktober 15, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2009 a ti sploh veš zakaj živiš in čemu He, he, he..........ne.......boš mi ti povedala? če ni "pička", naj bo raje tiho in nama pokaže motoristka7, GRUNF, Sabonis in 5 others 5 3
Frips Objavljeno Oktober 16, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2009 ko boš ti vse to kr jst probau,pa se mi javi Evo, javljam se... Kaj pa zdaj? Vapo, si mi zmer bil sumljiv
maus Objavljeno Oktober 16, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2009 Vapo, si mi zmer bil sumljiv dobr da ga ni blo v Sarajevu ... krog bi bil sklenjen
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se