Furioso Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Pol se pa čudim, da nam je mikena pobegnla... :glare: Prva oseba ednine, Vapotek!!! :evilgrin:
GRUNF Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Miiiiiikkkkkkkeeeeennnnnnaaaaaa!!!!!!!! :winkiss:
vapotek Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Prva oseba ednine, Vapotek!!! :evilgrin: Ja saj, če s z vama družim!!!!
Geiger Sturzflug Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Ja saj, če s z vama družim!!!! Pa se mamo še viky... :naughty:
viky Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 To je kao hec mišljeno, al ne? :? Saj to tudi pričakujem... :winkiss: Nobody will believe in you, unless you believe in yourself. :winkiss: - Liberace, 1919-1987 Use soft words and hard arguments. - English Proverb Imamo manj prijateljev, kot mislimo, a več, kot vemo. :friend1: HOFMANNSTAHL CITAT(GRUNF @ 16 Apr 2009 @ 12:19) Spotrl jo bom kak šibje....ka ji bom delo...... :naughty: Dejstvo ali fantazija- to je zdaj vprašanje! Illusion is the first of all pleasures.-Oscar Wilde- CITAT(Furioso @ 16 Apr 2009 @ 12:05) Pol jo sen daj, jo bom vničo... Tisti, ki najmanj zmorejo, največ hočejo.-Nemški I love you anyway...
viky Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Pa se mamo še viky... :naughty: Z "ljubeznijo" je enako kot z drugim razkošjem. Dokler si je ne moreš privoščiti, nimaš do nje nikakršne pravice. Geiger, kaj nikoli ne prebereš drobnega tiska? :smoke:
Furioso Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Tisti, ki najmanj zmorejo, največ hočejo.-Nemški I love you anyway... :naughty:
viky Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 :naughty: ..................................... ....................................... And if I ever loved you before Now I love you even more Btw, Weird Al Yankovic je moj ex, how cool is that, a?
Furioso Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 ............................................................................ And if I ever loved you before Now I love you even more Btw, Weird Al Yankovic je moj ex, how cool is that, a? :naughty:
Furioso Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Foul! Zločin! http://www.youtube.com/watch?v=43ij2vnodSc...feature=related
vapotek Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Ma ne mi no v neke romantične vode in podobn šajs hodit no, a ste čist prpelani al kaj???!!! To je to... http://www.youtube.com/watch?v=KFodHZ9TIyA B)
GRUNF Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Nobody will believe in you, unless you believe in yourself. :winkiss: - Liberace, 1919-1987 Use soft words and hard arguments. - English Proverb Imamo manj prijateljev, kot mislimo, a več, kot vemo. :friend1: HOFMANNSTAHL Dejstvo ali fantazija- to je zdaj vprašanje! Illusion is the first of all pleasures.-Oscar Wilde- Tisti, ki najmanj zmorejo, največ hočejo.-Nemški I love you anyway... Šrajat je pa fajn, a ne??
viky Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Šrajat je pa fajn, a ne?? Primeri rabe Ne tk šrajat, ko boš vse sosede zbudo! Baba je tk šrajava nanga, da je šov rajš h Krištano na dva deci. Js bom dovta spušo, ti pa zašraji, ko bo povno! ...lej me, ful šrajam! I Love You, Men!
vapotek Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 I Love You, Man! A zaj me pa že varaš? Nekam hitro si začela....
GRUNF Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Primeri rabe Ne tk šrajat, ko boš vse sosede zbudo! Baba je tk šrajava nanga, da je šov rajš h Krištano na dva deci. Js bom dovta spušo, ti pa zašraji, ko bo povno! ...lej me, ful šrajam! I Love You, Men! Glej pa res, je začela boldat....A, res?? Ja te pa vreji ne....... :winkiss:
GRUNF Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 A zaj me pa že varaš? Nekam hitro si začela.... On že ve, vapo, ona že ve.....
vapotek Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Meni ni več nič jasno... :? Grem jaz raje na pir v lokalno bufo. Kdo ve, mogoče pa dela "korošica"...
GRUNF Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Meni ni več nič jasno... :? Grem jaz raje na pir v lokalno bufo. Kdo ve, mogoče pa dela "korošica-Radodajka"...
gregorius Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 jutri (op. danes) ob 13:00! opomnik p.s. tema = navedena korošica
viky Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 A zaj me pa že varaš? Nekam hitro si začela.... Meni ni več nič jasno... Grem jaz raje na pir v lokalno bufo. Kdo ve, mogoče pa dela "korošica"... Na- nč kriva nč dolžna ...tud meni ni več nič jasno... nak, itak, da ne varam- take insinuacije moram odločno zavrnit! P.S. I love you
gregorius Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 Na- nč kriva nč dolžna ...tud meni ni več nič jasno... nak, itak, da ne varam- take insinuacije moram odločno zavrnit! P.S. I love you p.s.
Sky Objavljeno Junij 21, 2009 Opozori Objavljeno Junij 21, 2009 :grrr ni sprejemljivo!!! če si moški ali ženska želi sexati z drugimi je 100X manj boleče če skenslaš partnerja in greš potem drugam avto parkirat zažgat na grmadi! :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se