bikez Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 bab ne, praviš, homoseksualcev očitno tud ne... koga pa ti potetmtakem? Normalno, da rabi eno žensko, vendar normalno. Tako kot iz tvoja avtarja ne rabi noben :grrr , pravzaprav naj jo ima sosed :grim .
GRUNF Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 (popravljeno) Vemo ja da mate to pr bajti..... :evilgrin: A s mokra ko vidiš tuno?? Popravljeno Julij 30, 2009. Popravil GRUNF grepavl in motoristka7 2
Mary Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 Mogoče bi bila bolj primerna beseda narcisoidnost ali egocentričnost ali pa izpeljanka iz vsega skupaj !! :yes: bab ne, praviš, homoseksualcev očitno tud ne... koga pa ti potetmtakem? Dej poklekn Nagaya, k ti res ne gre. Miska22 1
pajkica Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 ti bikez, dej da naujo spet susede kej sprašvale preveč k so tolk firbčne spuzva, Furioso in motoristka7 2 1
bikez Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 ti bikez, dej da naujo spet susede kej sprašvale preveč k so tolk firbčne Če morjo bit pa na tekočem :lol:
Nagaya Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 (popravljeno) Vemo ja da mate to pr bajti..... :evilgrin: A s mokra ko vidiš tuno?? nope, mi je bla CB 1300 bolj simpatična zadevšina za peljat. @ Mary čemu. tudi ti nekej opletaš v tri božje iz čiste užaljenosti proti nekomu, ker se mu očitno ni dalo ukvarjat s tabo. in ne, ne poznava se - če vem kdo si, še ne pomeni da te hočem poznat. ...so pa vsaj fasaderske frustracije bazirane na second hand izkušnjah zanimiv pastime. noro, nekdo je spet pozabu zaklenit vrata oddelka... Popravljeno Julij 30, 2009. Popravil Nagaya Miska22 in urssa 1 1
Mary Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 nope, mi je bla CB 1300 bolj simpatična zadevšina za peljat. @ Mary čemu. tudi ti nekej opletaš v tri božje iz čiste užaljenosti proti nekomu, ker se mu očitno ni dalo ukvarjat s tabo. in ne, ne poznava se - če vem kdo si, še ne pomeni da te hočem poznat. ...so pa vsaj fasaderske frustracije bazirane na second hand izkušnjah zanimiv pastime. noro, nekdo je spet pozabu zaklenit vrata oddelka... LOL Miska22 1
JANUSKA Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 Hvala bogu, da so....se ni treba ravn matrat... :trance_33_sleep: Če me že mečete v isti koš kot vse kao Korošice ki kao rade dajo, potem vas jaz slovence mečem v isti koš , da ste slabi ljubimci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 potem vas jaz slovence mečem v isti koš , da ste slabi ljubimci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A pa se ti to pogosto dogaja? grepavl, xyznanixyz, Miska22 in 2 others 2 3
thumper Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 Če me že mečete v isti koš kot vse kao Korošice ki kao rade dajo, potem vas jaz slovence mečem v isti koš , da ste slabi ljubimci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dej ne vse tolk osebno jemat. ti izreki so daleč starejši tudi od mene. v istem venčku obstajajo tudi za dolenjke,gorenjke štajerke in brike ( by mlakar). če želiš , ti jih za tolažbo lahko pošljem na zs, pa boš videla, da je ta s korošicami skoraj kompliment! lp
GRUNF Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 (popravljeno) Če me že mečete v isti koš kot vse kao Korošice ki kao rade dajo, potem vas jaz slovence mečem v isti koš , da ste slabi ljubimci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! He, he, he.....Evo ti ena tabletka Persena.....pomirja.....Korošica... :naughty: :evilgrin: Popravljeno Julij 31, 2009. Popravil GRUNF grepavl 1
pajkica Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 izjeme so tud nč bat...mislim glede ljubimcev, januska ... :naughty: motoristka7, Furioso in spuzva 2 1
RAF Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 Mater se sekirate...najlažje je...da nehaš jebat svoj narod...mater spet bom migriru u ljepu njihovu...pa bo doma mir... :naughty: :naughty: :naughty:
Frips Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 Mater se sekirate...najlažje je...da nehaš jebat svoj narod...mater spet bom migriru u ljepu njihovu...pa bo doma mir... :naughty: :naughty: :naughty: Itak....Zakaj bi jebal svoj narod, če lahko tuji :evilgrin:
RAF Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 Itak....Zakaj bi jebal svoj narod, če lahko tuji :evilgrin: Khm ja...sam ti maš tle pol že probleme....hehehehe....je treba malj dle stopt...sicer sem pa tud jaz zagorec z greškom.... :naughty:
LongLegs Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 :zzz: in kaj lepega pocnes za vikend :naughty: :whistle: Miska22 in Nagaya 1 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 (popravljeno) in kaj lepega pocnes za vikend :naughty: :whistle: S tabo grem na furo Grossglockner, baby? :naughty: Ampak moram ti povedati, da te redno varam Popravljeno Julij 31, 2009. Popravil mashina Furioso, Alla, xyznanixyz in 7 others 6 4
thumper Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 Mater se sekirate...najlažje je...da nehaš jebat svoj narod...mater spet bom migriru u ljepu njihovu...pa bo doma mir... :naughty: :naughty: :naughty: ti kar pejd varat svoj slovenski narod.te čisto podpiram pri tvojem dejanju. kr onečasti jim njihovo čistokrvnost. pol nej se pa naše mal zamislijo , kaj pomeni pravo varanje! Sabonis 1
halls Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 Če me že mečete v isti koš kot vse kao Korošice ki kao rade dajo, potem vas jaz slovence mečem v isti koš , da ste slabi ljubimci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To pa ni problem na Ravnah. Je itak polovica priseljencev od dol! dukemb 1
pajkica Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 Mater se sekirate...najlažje je...da nehaš jebat svoj narod...mater spet bom migriru u ljepu njihovu...pa bo doma mir... :naughty: :naughty: :naughty: a te mika a? :naughty: mislim varanje (če maš koga ) :xx: motoristka7, PoreRoman, Sabonis in 4 others 3 4
NX650 Objavljeno Avgust 4, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2009 Khm ja...sam ti maš tle pol že probleme....hehehehe....je treba malj dle stopt...sicer sem pa tud jaz zagorec z greškom.... :naughty: Hehe dobra ta..
Cartman Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 (popravljeno) :oops: zayebana situacija. http://www.youtube.com/watch?v=PPgSEhEL6-4 Popravljeno September 18, 2009. Popravil Cartman tomkruz 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 in kaj lepega pocnes za vikend :naughty: :whistle: imel sem namen na sestanek k ravnateljici, ker so moji otroci zadnje čase bli ful pogosto poredni ... tak da - nea vem, čuj :-) Sabonis, PoreRoman, Nagaya in 8 others 6 5
dukemb Objavljeno September 23, 2009 Opozori Objavljeno September 23, 2009 a te mika a? mislim varanje (če maš koga ) Malo je treba skočit , da ni dolg čas. Da se pomniš kako je bilo včasih.
anja37 Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 thrumpet bi rad varau,pa se boji ker ma klopotce,petelin pa že počas peha.... domina, grepavl, dukemb in 1 other 2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se