Skoči na vsebino

Priporočene objave

Pravkar pridrvel domov. Cesta je bila mokra samo še nekaj km iz Kobarida, nato pa do NG in LJ suho. Čeprav je pri Postojni in vse do doma nekaj bliskalo in grozilo z nevihto, ni bilo iz vsega skupaj nič.

Dan sem (sva) preživel krasno. Rafting me je tako navdušil, da ga bomo ob prvi priliki ponovili, tokrat s kompletno familijo.

Druženje in vzdušje v kampu je bilo tako dobro, da ga niti dež ni mogel zmotiti. Hrana obilna in okusna. Žal so zamudniki ostali lačni, smo pa zato mi bili toliko bolj siti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi sam sem bil navdusen nad FS-jem, zal pa me je novica izpred petih minut popolnoma vrgla iz tira, zato bom napisal svoje vtise kdaj drugic.....pred petimi minutami sem namrec izvedel da sta se ponesrecila z avtom 2 moja dobra prijatelja in to v dansanji noci pri naselju Zaga.....en je umrl drug je v kriticnem......pa tako lepo sem si predstavljal danasnji dan....sranje

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja super je bilo, edino žal mi je, da sem moral tako hitro oditi. Drugače pa je pri meni vse skupaj potekalo takole:

:arrow: Prihod: Ob 9:30 se v Kranju na bencinski srečam s Spidijem. Natočim bencin in rečeva par besed. Čez nekaj minut pride ena banda motoristov (z Macico na čelu) iz Celovške in skupaj oddrvimo naprej. No oni malo hitreje, midva pa počasi apmak zanesljivo (skuteristi moramo skupaj držat), do Kranjske Gore. V Ferrari Pubu(?) se dobimo na jutranji pijači, kjer smo kelnarco kar fino zposlili. Ena skupina je šla proti Bovcu čez Vršič, druga pa čez Predel. Bil sem v drugi skupini, v kateri so bili še Macica, Climber + sine, ID + gospa, Dave in drugi ( :( ne ki se jih nisem utegnil zapomnit). Cesta je bila zakon, le ovinkov je prehitro zmanjkalo. Nekaj časa sem vozil prvi in upal, da si ostali ne mislijo "...kaj se pa ta duva...", ampak čez ovinke mi je res letelo. To so potrdili tudi drugi in se mi je prav fino zdelo 8) . Imel sem še pomisleke, da bo IDu, ki je nekaj časa vezil za mano kaj smrdel 2T vonj, pa je rekel, da ga spominja na dirke in da mu je bil prav všeč (ja pol pa sploh fino :D ).

:arrow: Rafting: OK, končno pridemo do zbirališča, kjer je bil med motorji največja atrakcija ena MV Agusta. Lastnik je razlagal o motorju, mi pa smo samo poslušali, Bladzo pa še kaj vprašal. (hudo) Potem pa smo se extremisti počasi oblekli v neoprenske pajace in se spravili v rafte. Bilo je cool (še posebej Soča), ampak pričakoval sem malo več akcije. Peljali smo se po relativno mirni reki in bili stalno v pičakovanji, kdaj bomo skočili čez kakšen slap. Po izkrcanju smo tako dolgo čakali na avtobus (kaj avtobus, tisto je bila ena stara krača), da smo že mislili, da nas kdo snema (skrita kamera) in opazuje reakcije.

:arrow: Piknik: Ta del je bil pa zame veliko prekratek. Samo malo sem pojedel in polepetal potem pa že letel domov. Zavidal sem tistim, ki so lahko ostali naprej, sploh pa tistim ki so si postavili šotore, ampak kaj moreš če služba kliče. Saj se bomo še kdaj vidli, ane?

:arrow: Pot domov: Vreme mi je bilo cel dan naklonjeno. Dež me ni nič potipal in tudi stalno sem vozil po suhi cesti. Iz Kobarida do Kranja se šel čez Vršič (jupi! :D spet ovinki) in porabil 1uro50min. Za skuter kar dobro.

:arrow: Za konec: Treba bo še kdaj ponovit, da še koga spoznam, super ste, čisti žur.

LP J.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A čem zdele al čem jutr... :roll: :?:

Nč kar zdele bom, ko sem se polna vtisev in utrujena... :changes:

Sobota... komaj komaj iz postelje vstat... obilen zajtrk... mljaski... ka pa vem kaj bom čez dan dobila za jest... :wink: ... marš v Ljubljano, poberem Desmota (in ga tudi otovorim... vso svojo kramo kar na ubogega Ducatija prislinim) in hopla do Paviljona... evoooooooooo... midva, Anubis (podganica mala) in Vesna, uleti moja tastara - Zarja (hehe uvali kramo k Zarji v avto :twisted: ) in evoooo se Bladzo... mal povisimo in pokala na motorčke in že letemo... kje že... Logatec - Godovič - Idrija - nekje lulat - Most na Soči... evo spet lulat in se Zarja in Pupa... počvekamo in gasa dalje do Kobarida... malo zalutamo :oops: preden najdemo GnevemkakosetočnorečeRanč... no ta prvi... :lol: 8) :splat: ... popijemo eno pivo (materjepasal) in že pričnejo kapljati vsi ostali - Raftarji... ko gobe po dežju... no v tem primeru pred dežjem... v kampu začnejo rasti šotorji... no potlej pa... ŽRETJE... in PITJE... do noči in še naprej... jasno z vsem vred... od kresa do klicanja jelenov... :wink: :twisted: :P :lol: 8) ... ponoči pa............ dež... :cry: :cry: ....

ampak po vsakem dežju posije sonce... :wink:

Nedelja... ko mravljice iz šotorjev, spalk... zajtrk... grebatorstvo okoli palačink in jajc s šunko... o ti požeruščki ti... :twisted: :wink: ... in tudi kavica... malo se poklepetamo in se raztepemo vsak posvoje... večino nas je pot peljala do Solkana gledat leteče kokoške in peteline... no, ka... le kdo je bil prej tam :?: :arrow: tisti, ki smo prišli gledat :twisted: :twisted: ... no in... svoj uspešen let je opravil petelin Dave the Wave, za njim kokoška Zarja in kmalu za njo odživčnostiblebetajoča kokoška Pupa... leeeeeeeetiiiiiiiiiiiii leeeeeeeetiiiiiiiiiiiii tudi motosvet :wink: ... kaj najbolj paše bo letenju... PIVO a ne... jp... med čakanjem poleta Zoolota in Maše so si naši trije junaki privoščili sladoled... :shock: pa so rekli, da gredo na pivo :evil: :wink: ... no kmalu poletita še oni petelin pred njim pa še kokoška... :wink: ... pot nazaj... z Desmotom... ja Anubis in Vesna sta jo popihala po svoje, bojda sta sla na "kopanje" :wink: ... no... pičiva proti Ajdovščini pa potem na Col proti Godoviču... nekje vmes naju dohiti en bel clio... leti ko strela... za volanom pa neustrasni Roly, poleg Zarja, zadaj pa vreščeča Pupa in bolj ali manj brez besed Dave the Wave... :wink: ... in tako tudi drvvvvvvviiiiii drvvvviiiii motosvet... zadnji postanek pred domom še v Logatcu :arrow: lulatttttttt.... in gassssss domov.... :)

Banda, kljub "pisanemu" vremenu je bilo lepo... :multi: :smilecolros:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja je blo vse u redu,samo sem več pričakoval od raftinga,ja to je to,če si doma tik ob reki....

Na žalost sem moral že v soboto domov(družina).Pa drugič...

Na poti nazaj,me je malo pred Logatcem opralo ko psa,ampak sem vseeno iz Bovca do Brežic porabil samo dobri dve uri.

Po soboti na števcu 520km več.

LP DAN

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....No, po odpočitvenem spancu pa še yst:

Štart izpred celovške pumpe z bando motosvetovo, počasi (poudarek!) do Kranjske gore, pol cez Predil, pa do Bovca, pa nič na raft, pa u gostilno, pa cakat bando, da se vrne, utapljajočo se na ledenoledeni Soči, pol pa pičit u Kobarid jest pa pit.... :D

Ta pivski del bom spustil, kr sm mel malce težav s koncentracijo... :oops: :oops: :oops:

Zjutrej pa ustat pa na mopede z gospodom Daveom (bolj pocasi naslednjic, prosim, pa zadnjo štop lampo zrihtat....) pa Luckyjem pa Janjo na Cerkno, malce pogledat bolnišnico Franjo, pol pa gasa domov.....

Skratka, najino (moja četrtinka) prvo FS srečanje, zabaval sem se neizmerno, banda motosvetova je odlicna, spoznal par novih, pozdravil stare, še enkat hvala za družbo od Dave-a, Lucky-ja, Perota, pa da sploh ne bom našteval..... 8) 8) 8)

...Pa še opravičujem se komu, če sm neumnosti klatil, hlapi so nenavadno deloval na vijuge...pa na stabilnost...

Komaj čakam naslednje FS.... :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No ja.... kak naj začnem?

V petek naj bi šla z Gregsom (z motorjem) v MB na Lent, pa smo šli nazadnje z avtom (podrobnosti bo razložil Gregs, če mu bo pasalo). Zvečer preživela na Lentu, spala samo tri ure in zjutraj z Diablom in Leno, Lindau in Uti, z Greorge-om in Dave the wave (ki je pelju mene) Krenemo proti Soči. Super tura, lepi ovinki, ravno prav toplo, ne prevroče, čista cesta in kar preveč lepo, da bi bilo res. Kakih 10 km po Idriji pa imava z Dave-om nesrečo :evil: :evil: :evil: :evil:

In sicer priletiva v levi ovinek, iz ovinka direkt na levi pas v prehitevanje in pri cca 120 km/h naletiva na skalo na cesti. Poletiva čez skalo. Motor je letel po zraku, midva sva letela po zraku, jaz sem imela rit in noge višje kot glavo, držala sem se Dave-a, ki je tudi letel in se držal motorja, nakar priletiva na tla na desni pas (vmes nama seveda uspe v letu prehiteti tisti avto) z praznimi gumami, oba se po čudežu obdrživa na motorju, naju začne premetavati in brez padca nama uspe (oz. bolj njemu ko meni) ustaviti motor.

Hvala lepa vozniku avtomobila, ki je zaviral za nama in naju opazoval, ali bova padla ali ne in ko je videl, da sva ok, je potegnil naprej in trobil ko zmešan, da so ostali pogruntali da nekaj ni vrei (bila sva namreč zadnja).

Ko odstranim THE SKALO iz ceste (katero sva BTW razklala na pol) in poberem kos plastike ki je odletel iz motorja pokličem Gregsa,ki mi da tel. št. od Racinga, ki je nemudoma skočil v akcijo in nama zrihtal vulkanizerja iz Idrije s kombijem, ki je prišel naložiti motor.

POMEMBNO OBVESTILO: v cca 1 uri, kar smo stali sredi ceste, sredi ovinka 4 motorji, se je vsegaskupaj ustavil 1 motorist (Alex tudi iz motosveta) vsi ostali motoristi so nam mahali, ko smo dajali signalizacijo, da naj gredo bolj počasi. Pizda... mahali so.... pa kaj je folk mislil da piknikiramo sredi ozke ceste, med dvema ovinkoma????? :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: in potem pride še mimo cestna služba in se samo pizdi (seveda tudi hitrosti ni kaj prida zmanjšal) češ, pa kaj se ustavljate sredi ceste.. ne da bi mu potegnilo, da je mogoče kaj narobe.

No kakorkoli.... pride model s kombijem, naložimo motor, jaz počakam z Zarjo, ki me je peljala naprej na Mostu na Soči Gregsa, ki je spotoma pobral še Dave-a in se skupaj odpeljemo do kampa. Seveda smo zamudili in rafting in canyoning (Mariborska sekcija se vam iskreno opravičujem, da niste šli na rafting) in prišli ravno, ko so se vsi pripeljali iz raftinga.

Potem smo malo jedli, malo pili (preveč pili) in spali cca 3 ure... v nedeljo pa v avto in v Solkan, kjer sva si z Dave-om privoščila afteradrenalinski užitek in si privoščila bunji jumping.... :D :D :D :D THE BEST.. HOČEM ŠE... HOČEM IZ 12O M SKAKALNICE..... TO JE LIFE!!!

Zdej smo Dave-a pustili na železniški postaji, da je šel z vlakom do MB..... motor pa se bo jutri pripeljal iz Idrije domov.

Dave..... je lep občutek se zavedati, da si živ in da si imel PROKLETO srečo kaj????

VESELA SEM DA SEM OSTALA ŽIVA!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker sem se odločil, da včeraj zjutraj ne odidem s skupino proti Soči, sem jo solo mahnil okoli 4 popoldne proti Soči. Ravno ko sem navezoval spalko in armaflex na motor se v Ljubljani pojavijo prve kapljice dežja. F..k, poveznem si čelado in se odpeljem z upanjem da ga ne bo veliko. In ga res ni bilo. Vozim se preko Vrhnike, Kalc, Idrije, Mosta na Soči, kjer naj nebi pozdravil BMW in njegove boljše polovice v nekem kafiču ob cesti, proti Kobaridu. V Kobaridu pokličem Gregsa (bivšega domorodca) v katerem kampu so in kako se do tja pride. Po krajšem iskanju sem jih našel. Po prehranjevanju s porcijo piknika in enim zmajem, sem ugotovil da motor še nima praznega rezervoarja. Odpeljem se malo še proti Drežnici in Drežniškim ravnam(potres) in nato še do Vrsnega rojstnega kraja Simona Gregorčiča in njegove pesmi – Soči. Ko se vrnem se je že dogajalo in se je dogajalo do malo po eni vsaj za mene. Vmes je nekajkrat malo začelo deževati tako da smo tisto prtljago nosili sem ter tja kot mačka mlade. Ker sem vzel mogoče kakšnega zmaja in kozla preveč pod streho sem se po eni odločil da malo zadremam. Ker nisem imel šotora spotegnem armaflex pred roštilj in zzzzz….

Ker so bili nekateri še precej aktivni se nekajkrat do 4 zbudim, ob 4 pa se pridružim najbolj vztrajnim, vendar nas kmalu potem zmanjka.(zzzzz….. tokrat brez ledra in v spalki). Ob 5 prihrumita dva domorodca na eni stari Gileri in nas nekaj zbudita.(Zarja, Robicop in mene pa najbrž še koga) Po prvotni jezi in krajši debati se onadva odpeljeta jaz pa DOSTI ležanja gremo na jago po medveda na žalost sam brez Horjota. Malo sem te pogrešal da boš vedel Horjo. Je bil kar težek medved. Po dolgem gledanju zemljevida in urejanju misli v glavi se odločim odpeljati v Breginjski kot. (potres 1976?) Odpeljem se po precej mokri cesti v Kobarid in nato zavijem proti MP Robič. Nato zavijem za Breginj se peljem mimo Borjane, Sedla in pridem v Breginj. Tam zavijem za Logje. Ker pa se tam konča civilizacija sem v dilemi: Po isti poti nazaj ali po nekem makadamu do Podbele. Se odločim in se odpeljem proti Podbeli. Kmalu sem spoznal da sem se narobe odločil. Makadamska cesta proti kampu je bila avtocesta v primerjavi s tisto iz Logje proti Podbeli. Po prevoženi približno 7-8 km v 1. in 2. prestavi končno le pridem do Podbele in asfalta. Ker še kar ni hotel biti prazen rezervoar nato zavijem še proti MP Robič. Ko pridem do meje (v nekem ovinku sem se odpeljal ko po ledu – čisto zanič asfalt) se obrnem in piči za Kobarid. V Kobaridu pa na črpalko. Tam ugotovim da sva USRANA kot bi vozila cross. No pa saj sva ga. Ta veliko blato spravim z motorja mu natočim bencina kupim nekaj za pod zob in nazaj v kamp. Ko pridem nazaj v Kamp malo pred osmo še vsi zzzz….. Me je bilo da bi nekajkrat POK-POK-POOOKKKK! Ampak sem jih pustil na miru. Po obilnem zajtrku se odločim da spet solo vožnjo proti domu preko Predela. V Logu pod Mangartom si ogledam katastrofo od novembra 2000. Res je bilo hudo takrat še sedaj se vse vidi do kam je segalo blato, zato se odločim da poskušam najti izvor tega DREKA. Odpeljem se na Mangart delno še preko plazu. Tam vidim da ni stvari ki bi tako gmoto ustavila. Ko pridem na vrh je bil kar pošten mraz. Po krajšem postanku nazaj proti Predelu, Italiji, Planici. Tam pridem ravno na štart neke gorsko kolesarke dirke (cyc si bil tam). Ura je že malo preko pol ene zato gasa domov da pridem še na štart formule, mi je kar nekaj govorilo da zna biti drugačna od ostalih dirk. In res je bila pa čeprav je zato poskrbela mati narava (sonce- dež- sonce). Med gledanjem formule me je seveda nekajkrat pošteno zmanjkalo tako da sem jo videl slabo polovico. Nato še spanje od 4- 6 in najlepši vtisi wekenda so za mano.

Skratka hvala vsem za prijetno družbo in se vidimo na naslednjem FS.

Prevozil nekaj preko 400km in motor je še vedno USRAN. Ampak jutri zvečer pa ne bo več. Bo deležen obilo vode in šampona.

Skratka ČAO!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.....Ja, pa še mal streljanja je blo, se spomnim, HANZI, drugic ne tok mocno pokat :D :D :D 8) 8) ....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ah, kaj bi govoril. Saj ste že večinoma vse povedali. Imeli smo se prekrasno, mogoče kakšen deci preveč v krvi za nekatere (Me, myself and I) 8) , ampak nič za to. Special thanks to vsem Motosvetovcem za še eno nepozabno forumsko, še posebej pa Suzukiju za šale iz obeh rokavov, kurjaču Bladzu za topel living room, Robicopu za malo motozborovskega vzdušja vsem zadetkom za pivsko družbo in vsevišjemu za dež, ki me je nežno uspaval in tako preprečil helikopterju, da bi vzletel.

Posebna zahvala Perli, ki je vse skupaj organizirala. You're the best! :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

AAAAAAAAAAAAAUUUUUUUAAAAAAA, srečkoti........! Madonca, jaz sem imel pa smolo.Tako dobro ste se imeli, meni je pa Orla rekla NE! Sem jo zjutraj zajahal z namenom narediti en krog cca 15 km, da ugrejeva ketno in jo kasneje namaževa za srečno pot na Sočo. Ko sva se vračala proti domu, je punca cca 500 m pred bajto rekla vvvrrrrrrrrrrrmmmmmmmm in utihnila. MAMAAAAA!!! Be..i bogca :shock: :shock: .

Tako mi je punca povedala, da zahteva pošteno žgečkanje preko vikenda in da naj na Sočo kar lepo pozabim. Pa Hanzitu sem jago na medveda obljubil!!! 675435679879865 X SHIT!

Veseli me, da ste se imeli lepo!

Pupa, Dave the Wave, ne me strašit!! Pišuka, dobro sta jo odnesla. Želim vama zvrhan koš krompirja še v naprej!!! :D :D :D

LP od do komolca zašmiranega HHV :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

opravičen izostanek Horjo, pa čimprej spravi pod oblake svojo orlico in sporoči zakaj noče letet pa ne tako kot od Dave the Wave da ne bo pomote.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

UUaaaaUUU, same dobre stvari slisim, razen seveda kamna na cesti, siguren pa se naslednjic pridruzim, sedaj sem imel namrec motor se vedno na servisu in sem jokal ker ste sli brez mene.

Siguren bo naslednjic tolk dobr al pa se bolje. :D Lep pozdrav vsem motosvetovcem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vtisi vtisnjeni.

V soboto ob 8h z Masterjem of Disasterjem zajahala otovorjeno kravo in hajd do bencinske v Ljubljani. Radio govori, da vse po Sloveniji že več ali manj stoji in da se ne da v pametnem času nikamor več priti. Tudi v tej smeri in sva komaj prišla predpisanem razponu 9-9:15 ure v Šiško.

Pri odhodu iz odredišča sva nekaj motovilila in odpaljala predzadnja, potem pa še ubogljivo stala rped dvema semaforjema in sva skupino za rep ujela šele pred tablo Kranj. Do Kranjske gore smo vozili v bolj ali manj strnjeni skupini.

Ker moj Disaster in še nekaj drugih ni imelo papirjev, smo jo nekateri na Primorsko udarili čez Vršič. Tisti čez Predil so bili hitrjši. Pa je krava kar vlekla gor v klanec.

Veslanje navdušencev smo preživeli v obcestni gostilni v Žagi in preštevali raftarske kombilje, ki so neprestano vozili gor in dol. Od rafta imajo tukaj največ podjetni domačini in prodajalci kombijev.

Ko so jo veslači končno pritresli nazaj, smo se spravili v kolono in v prvem poskusu našli kamp.

Najprej smo parkirali in razjahali in ugotovili, da bi bilo dobro motorje prestaviti na šotorišče in zopet zajahali in razjahali in ugotovili, da tu pa ne, da bodo šotori zgoraj in motorji spodaj in smo še enkrat ...

Do večera je zraslo 13 ali 14 šotorov in šotorčkov.

Potem pa zabavno jedilno pivski del. Tu nam je samoorganizacija malo zatajila, ker se predhodno nismo domenili, da bi prinesli kaj slano sladkih prigrizkov in za vsak slučaj večina ni prinesla nič. Ampak smo tudi preživeli.

Sem mislil, da smo motorsvetovci sami resni in kakor odgovorni motoristi, a smo doživeli tudi pokanje, za katerega smo vedno trdili, to delajo oni drugi. Gum se nismo lotili, jih bomo kurili kdaj drugič.

Smo pa kurili polenčka in je bil ogenjček prav prijeten.

Ko je bilo dovolj, je bilo dovolj in po več kot 25 letih sem ponovno legel v šotor. Uspavale so me dežne kaplje.

Jutro, kot jutro, vstati je bilo treba, a se nismo naprezali in smo jutro prespali, vsaj večina. Zajtrk, pospravljanje ciganije in med prvimi sva se poslovila in krenila preko Tolmina, Idrije in Logatca domov. Pred Idrijo so naju dvakrat zaustavili, ker so kolesarji izvajali maraton Franja. Na srečo mi je obakrat uspelo ustaviti v senci. Domov prišla na koslilo, potem pa popoldansko lenarjenje.

Prijeten FS. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jest ne bi velik govoru, furca je bla cool, pa raft, pa piknik z eno besedo odlično! :lol:

no sicer sem bil na prvi skupni furci, k sem imel vse vikende od aprila zasedene, zdej moram pa izkoristit cajt za nazaj, vse km not prinest!

sicer sem sel v soboto zvecer ze nazaj, vendar pa sem "TABOR" zapustil z prijetnimi vtisi!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....No, po odpočitvenem spancu pa še yst:  

Ta pivski del bom spustil, kr sm mel malce težav s koncentracijo...

Ja, ti bos od zdej naprej vedno organiziral orgije zame :)

Zjutrej pa ustat pa na mopede z gospodom Daveom (bolj pocasi naslednjic, prosim, pa zadnjo štop lampo zrihtat....) pa Luckyjem pa Janjo na Cerkno, malce pogledat bolnišnico Franjo, pol pa gasa domov.....

Bolj pocas ja, ze tko me skuterasi prehitevajo :oops: :roll:

Skratka, najino (moja četrtinka) prvo FS srečanje, zabaval sem se neizmerno, banda motosvetova je odlicna, spoznal par novih, pozdravil stare, še enkat hvala za družbo od Dave-a, Lucky-ja, Perota, pa da sploh ne bom našteval.....

Enako, hvala tut teb... Sam morva enkrat mopede menjat, ko ne bo scal... :) .

Drugac pa bi rad se pohvalil Macico, ker nas je dobro vodila do Kranjske Gore. Izlet v Jesenice je bil pa tut cist ok :) . Kot tretji v vrsti sem imel priloznost videt kako fajn nas je vodila (Npr. prehitela avto samo, ce je bilo dovolj prostora, da smo prehiteli tudi ostali ipd.)

Perla, hvala ker si nas organizirala, brez tebe bi bli bistveno bolj krdelasti.

Sem se mel ludo i nezaboravno. 8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bolj pocas ja, ze tko me skuterasi prehitevajo :oops: :roll:

Hej Dave! Upam da nisi kaj zameril, ampak moral sem tele 'Talijanske (zamejske) ovinke izkoristiti do konca. Že tako jih je bilo malo.

LP J.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bolj pocas ja, ze tko me skuterasi prehitevajo :oops: :roll:

Hej Dave! Upam da nisi kaj zameril, ampak moral sem tele 'Talijanske (zamejske) ovinke izkoristiti do konca. Že tako jih je bilo malo.

Sploh ne. Vse skupi je blo bolj v sali napisan, smo se ze v soboto in nedeljo dost okrog tega zafrkaval z Robicopom in druscino, tko da sem sam mal vodo na Robijev mlin speljal. :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, bilo je lepo... ceprav sem bil s stirikolesno kisto... vendar sem tako lahko pripeljal bistveno vec ljudi (in zivali, da ne bo zamere) :wink:

Je pa bil zame to prijetno umirjeni FS, ker nisem izkoristil nic adrenalinskih atrakcij, vendar mi je bilo cisto prijetno. No, kot je rekel Brrrm: pokanje ni bilo ravno v cast... Nekako se mi zdi, da nas je vecina motosvetovcev vseeno malo bolj humano naravnana... pa brez zamere, ker ni nic za izmeriti... :wink: Nekako ni to za v javne kampe.... medtem ko je v Lendavi prav sedlo poslusati vse tiste stroje, ki so v pokajocem ritmu odhajali v predcasni pokoj.... :D Tudi nedelja je minila v prijetno neobremenjujocem ozracju... pravi balzam... da ne recem, kako je bilo prijetno vstati sele malo pred enajsto... ze dolgo casa ne tako... pa se v dobri druzbi... :wink: Mah, kaj naj se recem?! Nic, samo to, da je bilo S-U-P-E-R-!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

HOČEM ŠE!!!

Bilo je..........pa sej so že vse drugi povedal............. :lol: :lol: 8)

Da na kratko opišem še svojo nedeljo.

Bangee, ja nisem bil razpoložen, pa drugič!

Tko se ns je šlo kr neki motosvetovcev, pofočkat na Mangart (da ne bo pomote, do kjer pele cesta pač). Gor sm pol ovce lovil, pa mi ni nobena hotla ustavt :oops: :wink: . Ogledali smo si tudi znameniti plaz (noro) :shock: . V Logu smo se ustavili na kosilu. Nato jast odhitel pred usemi proti Idriji. Na poti sm se premislil in zavil čez Vršič. Na vrhu počakal ostale, noto odhiteli na Bled ( kremšnite, tortice). Od tam pa v LJ.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ekola se moje videnje iz zadnga zica :roll:

Po sobotnih jutrnjih sluzbenih obveznostih smo se nekako okoli 11 skobacali izpred Suzukijevega dvorca ter prek Idrije prbremzali do Žage. Rafting se je izkazal za dokaj pohlevno zadevco, k sreči smo se vmes malo spricali, drgac bi vsi kaj kmalu :sleeping:

O pikniku in vecernih dejavnostih so se ze drugi razpisali, ne vem sam zakaj so se kelnarce drugi dan tko kislo drzale :x , najbr je ponoc padu tud kisel dez.

V nedeljo smo odvecno kramo prepustili Climberki (Climberka moja ramena ti bodo vecno hvalezna :D ) in po najkrajsi mozni poti oddrveli domov :wink: :wink: - Predil - Sella Neveja - Passo di Pramollo - Arnoldstein (tuki nam je kompas mal zataju) - Traviso - Tržič (piknik No. 2) - Vrhnka. Ker je premosorazmerno, oziroma bolje eksponentno z dolzino poti, trpela tudi moja zadnja plat, sem vmes presedlala na Suziko (cisti razkos :) ), kar je blo zlo pogubno za Hondico, ki je tko razbremenjena kr po zadnmu kolesu sibala in do platna znucala obuvala. (zgleda da eni res ne morjo brez sidra :roll: ).

Na semaforju v Jesenicah smo spoznali Spidija, na zalost so se nase poti kmal razsle sej smo cez Begujne ubral bliznco do Trzica :cry:

Pa se o vtisih:

Hribi so bli grdi k zmeri, ceste tud grozne (ajd ce sem cist iskerna je bla na italianski strani Nassfelda res cist posrana od prezvekovalcev), Motosvet je pa itak poglavje zase, :P :P , skratka prezvel smo en full grozen vikend, se dobr da je bla v ponedelk sluzba :P :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi meni zelo lepo, kljub temu da sem prisel po štirih kolesih :(.

Rafting je bil zanimiv, postavljanje šotorja hitro ( hvala Racing in Master of Disaster ) pijača pa je ob pogovoru in brez skrbi na vožnjo domov lepo tekla.

Hvala organizatorjem in vsem ki ste pripomogli k prijetnemu vikendu.

Definitivno je manjkala ena vožnja po dveh kolesih ( motor na popravilu ) in upam da bo kmal tudi to. Aja kot že rečeno delava z Gregsom slabo reklamo za GPZ-je :)

p.s. : pa še en zaspan pozdrav od Tatjane :)

lp,

klemen

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi meni zelo lepo, kljub temu da sem prisel po štirih kolesih :(.

Rafting je bil zanimiv, postavljanje šotorja hitro ( hvala Racing in Master of Disaster ) pijača pa je ob pogovoru in brez skrbi na vožnjo domov lepo tekla.

Hvala organizatorjem in vsem ki ste pripomogli k prijetnemu vikendu.

Definitivno je manjkala ena vožnja po dveh kolesih ( motor na popravilu ) in upam da bo kmal tudi to. Aja kot že rečeno delava z Gregsom slabo reklamo za GPZ-je :)

p.s. : pa še en zaspan pozdrav od Tatjane :)

lp,

klemen

A se je že zbudila? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :D (interno)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vragica, kaj pa jaz. Pa tako sem hvalil tvoj lep motor :D. Natančneje, bil sem 36 min pred vami na mestu odskoka. Sej res, da sem bolj tiho ampak tako majhen pa nisem, da bi me spregledala :?: :!: . Je pa res, da ste delovali zelo utrujeno in na »poživilih«, razen Anubis in Vesna in Udi-jeva spremljevalke so bili precej sveži. Opisi skokov: Dave the Wave je lepo skočil, samo potem, ko smo ga gledali varno iza ograje z vrha mosta, on pa je bingljal na elastiki, je bil zelo rdeč v glavo. Ne vem mogoče je od tam spodaj kakšni dami zgoraj na mostu videl pod krilo, pa je malo zardel. Ah ne, ne bo to, ker je bila Zarja, kljub svoji temni polti tudi rdeča, ko je bingljala tam spodaj. Ampak je pa Zarja v prvem nihaju navzgor iz globine svojega nežnega telesca na prostost dovolila enemu takšnemu kriku, kot bi s Tigar gumo povlekel črto po asvaltu. Drugače je pa ful dobro letela, baje rada leti – se vidi. Ampak Pupa je pa že prej unmu na mostu, ki elastiko špona govorila, kako je žejna in mu govorila o »teku na dom«. Pa se je tip verjetno malce usral in jo je namočil v mrrrrzzzzlo Sočo. Sej ne v prvem nihaju navzdol ampak potem, ko jo je spuščal v čoln. Sicer pa je Pupa tudi zelo lepo letela in takoj, ko je prišla do sape izjavila, da bi ona še. Ampak tip, ki jo je namočil, je bil čist bled, ko se je s pospešenim korakom vračala na odskočno mesto. Ampak Pupa dobričina mu je zapopala enga lupčka na ličke in se mu je vidno odvalil kamen s primorskega srca. Odskoka Zoolota in Mashe pa žal nisem videl, ker so me ostali podučili, da zna to malo dlje trajati in sem se zato odšel kopat.

Se vnaprej oproščam akterjem tega opisa, ker jih nisem vprašal za njihovo privolitev za opis in jim za pogumne skoke še enkrat iskreno čestitam.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Halo...

Vtisi, vtisi, vtisi........thja , s Pupo sva ziva ostala. To je najlepsi vtis. Ne bi zdaj na siroko ponavljal kaj in kako se je se je zgodilo. Napisal bi samo to, pazite se skal na cestah in seveda vseh ostalih motecih ovir.

Rad bi se zahvalil vsem, ki so nama s Pupo v nesreci pomagali (Racing, Gregs, Zarja, vsem Mariborcanom,..........), HVALA. Napisat moram tudi to: Pupa ti si prava asica, brez tebe bi bil pecen. Med tem, ko sem se cel v soku :shock: :shock: :? :shock: motor s praznimi gumami opazoval, je Pupa 8) ze organizirala pomoc. Bravo!

Sicer je bil celoten vikend zelo v redu. Prvic sem bil med vami in sigurno ne zadnjic.

večino nas je pot peljala do Solkana gledat leteče kokoške in peteline... no, ka... le kdo je bil prej tam :?: :arrow: tisti, ki smo prišli gledat :twisted: :twisted: ... no in... svoj uspešen let je opravil petelin Dave the Wave, za njim kokoška Zarja in kmalu za njo odživčnostiblebetajoča kokoška Pupa... leeeeeeeetiiiiiiiiiiiii leeeeeeeetiiiiiiiiiiiii tudi motosvet :wink: ...:

Hehehehehe...a da smo kokosi in petelini? Nisem vedel, sicer bi med letom kikirikal :D :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!