bajkr88 Objavljeno Oktober 14, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2010 js sm dons kupu es... zato k zdej sm meu eg in ni dobr užigala. Je pa razlika v tem da eg imajo daljši navoj in tanko špico nakoncu. Zdle sm dau notr to tanovo k je krajša pa je mal prej užgal, pelu se pa nism k zebe k prasica bom jutr sprobu mojamiska 1
Roky994 Objavljeno Oktober 14, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2010 js sm dons kupu es... zato k zdej sm meu eg in ni dobr užigala. Je pa razlika v tem da eg imajo daljši navoj in tanko špico nakoncu. Zdle sm dau notr to tanovo k je krajša pa je mal prej užgal, pelu se pa nism k zebe k prasica bom jutr sprobu dej pa res nevem več. Drgač sm meu prej br10** pa ni blo najbol. Pa sm zamenu z br9es in je vžigala neki cajta ok, potem pa spet slabš. Nevem kaj je to, najbl me pa mot k morm šaltat tok visok, k drgač padejo izven resonance ki pa je zlo mejhna (8000-11000rpm)... @rs125black: a je blo pr teb tut tko ?
rs125black Objavljeno Oktober 15, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2010 dej pa res nevem več. Drgač sm meu prej br10** pa ni blo najbol. Pa sm zamenu z br9es in je vžigala neki cajta ok, potem pa spet slabš. Nevem kaj je to, najbl me pa mot k morm šaltat tok visok, k drgač padejo izven resonance ki pa je zlo mejhna (8000-11000rpm)... @rs125black: a je blo pr teb tut tko ? ne..dokler sem mel ****es al pa denso ni vžala...potem pa eg pa vžigala do konca
bajkr88 Objavljeno Oktober 15, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2010 prmen je pa glih obratn. dons sm se vozu in sprobu. Uglavnem prej sm meu eg... in je mela sveča dolg navoj in tanko špico nakoncu in mopeed ni užgau do boga ne..ko pa je užgau pa je šlo kr dobr. Zdej mam tanovo z kratkim navojem 9es... pa užge u prvo in laufa bolš kt prej , nč ne trokera pa tko. uglavnm dost bolš je zdej mojamiska 1
rs125black Objavljeno Oktober 16, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2010 prmen je pa glih obratn. dons sm se vozu in sprobu. Uglavnem prej sm meu eg... in je mela sveča dolg navoj in tanko špico nakoncu in mopeed ni užgau do boga ne..ko pa je užgau pa je šlo kr dobr. Zdej mam tanovo z kratkim navojem 9es... pa užge u prvo in laufa bolš kt prej , nč ne trokera pa tko. uglavnm dost bolš je zdej ja nekaj km bo, potem pa enako kot prej...
bajkr88 Objavljeno Oktober 26, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2010 :glare: sej že opažam ja.... spet slabš užiga. bo treba skoz svečo menat al pa porivat moped haha jaoo mojamiska 1
Roky994 Objavljeno Oktober 26, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2010 :glare: sej že opažam ja.... spet slabš užiga. bo treba skoz svečo menat al pa porivat moped haha jaoo Dele je mrzlo, to zlo upliva.
rs125black Objavljeno Oktober 27, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2010 najbolj pa to da se sveča umaže po nekem času in težje vžiga...vzrok pa je nenaštelan fergazer.
Xzibit Objavljeno Oktober 31, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2010 in čas je za reklame še 1x napišem če koga zanima, prodam MHR Replico 80cc za novejše derbi agregate. Cilinder ma zelo malo km in je odlično ohranjen, brez najmanjšega risa Slika na zasebno sporočilo, če koga zanima. nazaj na temo
rs125black Objavljeno Oktober 31, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2010 in čas je za reklame še 1x napišem če koga zanima, prodam MHR Replico 80cc za novejše derbi agregate. Cilinder ma zelo malo km in je odlično ohranjen, brez najmanjšega risa Slika na zasebno sporočilo, če koga zanima. nazaj na temo meni bi prodal ko sem nameraval kupiti tistih 20e ki sem jih hotel zbijati z cene pa ti nebi blo tako žal
Xzibit Objavljeno Oktober 31, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2010 nov tak cilinder pride cca 260€ in naprej, nemorem dat prepoceni
rs125black Objavljeno November 1, 2010 Opozori Objavljeno November 1, 2010 nov tak cilinder pride cca 260€ in naprej, nemorem dat prepoceni no ja..samo za nov model rs50 boš teško prodal cilinder, ker jih ni dosti :closedeyes: bajkr88 in radecan 1 1
Xzibit Objavljeno November 1, 2010 Opozori Objavljeno November 1, 2010 sem pa edini, ki prodaja rabljen šp. cilinder za novejšo rs radecan 1
rs125black Objavljeno November 2, 2010 Opozori Objavljeno November 2, 2010 sem pa edini, ki prodaja rabljen šp. cilinder za novejšo rs posledično pa tudi prodajlec ki bo zelo dolgo prodajal cilinder...sej če bi rad res prodal cilinder daj oglas na ebay.it
bajkr88 Objavljeno Januar 22, 2011 Opozori Objavljeno Januar 22, 2011 Ma kdo mogoče sliko tastare rs al pa novejše no... uglavnem da ima črni vizir? me zanima kako zgleda pa ne najdem nobene. ninjaxx in mojamiska 2
Roky994 Objavljeno Januar 22, 2011 Opozori Objavljeno Januar 22, 2011 Ma kdo mogoče sliko tastare rs al pa novejše no... uglavnem da ima črni vizir? me zanima kako zgleda pa ne najdem nobene. Drgač jih maš pa na ebayu, sam so dragi... Mislm pa da se dobijo prou spreji za to poštrihat ninjaxx in bajkr88 1 1
bajkr88 Objavljeno Januar 22, 2011 Opozori Objavljeno Januar 22, 2011 js bi kr navadn sprej za plastiko uzeu pa pihnu pomoje bo obstala barva. kr dobr zgleda :yes: mojamiska 1
Roky994 Objavljeno Januar 22, 2011 Opozori Objavljeno Januar 22, 2011 js bi kr navadn sprej za plastiko uzeu pa pihnu pomoje bo obstala barva. kr dobr zgleda :yes: Probat ni greh.
Roky994 Objavljeno Januar 22, 2011 Opozori Objavljeno Januar 22, 2011 A paše tole na mojo Aprilio ? KLIK Grega vem da mi je že razlagu, sam a mi lahko še 1x poveš kako si tole zmonteru, kam si dau stikalo....
bajkr88 Objavljeno Januar 22, 2011 Opozori Objavljeno Januar 22, 2011 A paše tole na mojo Aprilio ? KLIK Grega vem da mi je že razlagu, sam a mi lahko še 1x poveš kako si tole zmonteru, kam si dau stikalo.... ma paše na vse.. sej sta sam 2 kabla, nobene hude tehnike . drgač dobiš zravn neka navodila..sm men niso odgovarjala. sm mogu na drgačne barve kable dat kot je pisalo da je delal. uglavnem drgač pa en kabl gre na maso.. en kabl gre pa na štrom, prmen je biu rozast kabl. do tega kablčka prideš pa tko da... greš od svečke po kablu..prideš do tiste črne škatlice..in na tisti škatlic sta 2 kabla. na enga od njiju morš prklopt in to je to. pol pa naštelaš z modrim gumbom do kolk obratov gre... daš ga pa tm kjer ti ga paše met. pod rezervoarjem nekje an. mojamiska 1
Xzibit Objavljeno Januar 22, 2011 Opozori Objavljeno Januar 22, 2011 paše na vse 2t motorje razen na ditech variante ne gre še na tomosu dela drugače pa, moja aprilia je na najbolj poznani spletni strani za prodajo takih reči (ker pač nemorem imena napisat zaradi reklame), če koga slučajno zanima prodam res ugodno
Roky994 Objavljeno Januar 23, 2011 Opozori Objavljeno Januar 23, 2011 paše na vse 2t motorje razen na ditech variante ne gre še na tomosu dela drugače pa, moja aprilia je na najbolj poznani spletni strani za prodajo takih reči (ker pač nemorem imena napisat zaradi reklame), če koga slučajno zanima prodam res ugodno No supr, pol morm pa sam še pogruntat kam bom dau stikalo Aja zakaj pa že prodajaš ? Tok cajt si ga rihtu zdej pa tko :S
Xzibit Objavljeno Januar 23, 2011 Opozori Objavljeno Januar 23, 2011 en razlog je avto, drugi razlog je to da bomo pol dvorišča vključno z garažo vse prenavljali, mopeda skoraj eno leto nimam kje met avto pa je malo večji mus kot moped
tadejrossi Objavljeno Januar 31, 2011 Opozori Objavljeno Januar 31, 2011 Tadej. Pozdravljeni sem nov uporabnik in me zanima oz. če mi lahko kako pomagate, svetujete. Imam aprilio rs 50 letnik 2002 cestaka pred kratkim sem jo kupil in sem potem ugotovil da sklopka drsi zdaj pa me zanima kaj lahko naredim ali se da popravit kako ali kaj zamenjat v njej ali celotno kupit in kakšna je cena nove ali rabljene. in kje jo lahko nabavim. ninjaxx, Izprijenec in bajkr88 3
Izprijenec Objavljeno Januar 31, 2011 Opozori Objavljeno Januar 31, 2011 Tadej. Pozdravljeni sem nov uporabnik in me zanima oz. če mi lahko kako pomagate, svetujete. Imam aprilio rs 50 letnik 2002 cestaka pred kratkim sem jo kupil in sem potem ugotovil da sklopka drsi zdaj pa me zanima kaj lahko naredim ali se da popravit kako ali kaj zamenjat v njej ali celotno kupit in kakšna je cena nove ali rabljene. in kje jo lahko nabavim. glej temo imaš ze odprto tule: pa bi lahko tu vprašal! Sicer pa če ne veš kako in kaj priporočam da pelješ na servis oz. h komu ki se na to spozna! Mislim da bi jo moral dobiti na vsakem motocentru v Sloveniji. :closedeyes: bajkr88 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se