Xzibit Objavljeno Februar 27, 2011 Opozori Objavljeno Februar 27, 2011 A kdo ve, kera IRIDIUM svečka bi bla uredu za mojo RS-ko ?? BR9EIX, tako sem jaz mel na org pa je super delalo
Roky994 Objavljeno Februar 27, 2011 Opozori Objavljeno Februar 27, 2011 kwa je to sploh raj povej če si akumulator zamenu? aj kej bolš? Mah nism nč sploh k sm biu neki bolan zdej... Ja to je bolša, predvsem dražja sveča bom s tem najprej probu... Aja a je še kšna taka malenkost za predelat na RS-ki preden se mena cilinder !?
bajkr88 Objavljeno Februar 27, 2011 Opozori Objavljeno Februar 27, 2011 dobr pol povej če bo kej bolš k bo druga sveča he. Js pa jutr baje dobim 14 zobnik pa ketno. upm da ne bo snega da bom sprobu mojamiska 1
radirka Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 prodaja kdo športni izpuh za tanovi model? al pa vsaj kaka trgovina pri nas če jih ma?
Roky994 Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 prodaja kdo športni izpuh za tanovi model? al pa vsaj kaka trgovina pri nas če jih ma? Js sm kupu arrowa lani na ebay.it ... A maš orginal RS-ko ? Dej kšno slikco prlimi
rs125black Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Mah nism nč sploh k sm biu neki bolan zdej... Ja to je bolša, predvsem dražja sveča bom s tem najprej probu... Aja a je še kšna taka malenkost za predelat na RS-ki preden se mena cilinder !? ja da še se ogromno predelat, pa veliko lahko iz nje dobiš...prvo se vedno spravi na cilinder: povečaj sesalni in izpušni kanal (prav tako vse ostale) ampak tega ne delaj sam, ker boš zajebal ker neboš povečal po pravim kotom.....itd... (poznam kolega ki dobro predela cilinder zlo poceni). potem maš večji fergazer pa koleno pa še karbonske lamele menbranbloka...s tem bi fajn dobil na moči
Roky994 Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 ja da še se ogromno predelat, pa veliko lahko iz nje dobiš...prvo se vedno spravi na cilinder: povečaj sesalni in izpušni kanal (prav tako vse ostale) ampak tega ne delaj sam, ker boš zajebal ker neboš povečal po pravim kotom.....itd... (poznam kolega ki dobro predela cilinder zlo poceni). potem maš večji fergazer pa koleno pa še karbonske lamele menbranbloka...s tem bi fajn dobil na moči Ja vem da je dost stvari ja sam pomoje bom raj pršparu za močnej motor
rs125black Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 Ja vem da je dost stvari ja sam pomoje bom raj pršparu za močnej motor ja sej prav razmišlaš, samo to kar sem naštel nebi blo tak drago...
rs125black Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 (popravljeno) Ja vem da je dost stvari ja sam pomoje bom raj pršparu za močnej motor aja če gdo kupi hondo crf 230 letnik 2005...PM sory za 2 posta Popravljeno Marec 1, 2011. Popravil rs125black
Roky994 Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 ja sej prav razmišlaš, samo to kar sem naštel nebi blo tak drago... Če bi že tko delu bi raj kupu kit kot pa dau honat... To je pa prec 200+€ samo kit pa še frgazer pa mehankar
bajkr88 Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 a je kdo od vs kdaj kej naroču od cilinder.si? js mam status naročila že 5 dni poslano...pa še zdej nism dobu. kwa delajo poštarji ne vem jaoo. pa še neki, a mogoče kdo prodaja rs-ko po delih? šteuc za tastaro rs 50- 2000 letnk bi rabu.. mojamiska 1
666 Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 a je kdo od vs kdaj kej naroču od cilinder.si? js mam status naročila že 5 dni poslano...pa še zdej nism dobu. kwa delajo poštarji ne vem jaoo. pa še neki, a mogoče kdo prodaja rs-ko po delih? šteuc za tastaro rs 50- 2000 letnk bi rabu.. ja jas sem že naročeval... ko sem naročil nalepke sem jih dobil v 3 dneh, pol športni filter ko sem ga naročil ga nikoli nisem dobil, kolega je naročil izpuh ga tudi ni dobil.. tak da najbolše da greš tja če ti ni daleč
bajkr88 Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 naroču si, pa kr niso poslal? tole mi pa ni glih jasn... pol pa niso glih resni tm omg. ma mam 2 ure do ke, ni šans da grem iskat eh do jutr še počakam če bo,drgač pa pokličem pa ga u K. pošlem ccc mojamiska 1
nsignific Objavljeno Marec 2, 2011 Opozori Objavljeno Marec 2, 2011 ja jas sem že naročeval... ko sem naročil nalepke sem jih dobil v 3 dneh, pol športni filter ko sem ga naročil ga nikoli nisem dobil, kolega je naročil izpuh ga tudi ni dobil.. tak da najbolše da greš tja če ti ni daleč lol wut, dobro da sem tole prebral, sem že razmišljal da bi naročil določene stvari. ni šans, če je res kar praviš.
Roky994 Objavljeno Marec 2, 2011 Opozori Objavljeno Marec 2, 2011 lol wut, dobro da sem tole prebral, sem že razmišljal da bi naročil določene stvari. ni šans, če je res kar praviš. Tut js sm slišu da kdaj pošle kdaj pa ne, skuterist.si je bolj resen mnde...
rs125black Objavljeno Marec 3, 2011 Opozori Objavljeno Marec 3, 2011 Če bi že tko delu bi raj kupu kit kot pa dau honat... To je pa prec 200+€ samo kit pa še frgazer pa mehankar no kak kdo hoče glede cilinder.si...če greš tja je zakon trgovina, zlo na malem ampak delou pa ogromno...
Xzibit Objavljeno Marec 3, 2011 Opozori Objavljeno Marec 3, 2011 no, pa sem "out" moja rs je bila danes prodana v ajdovščino cene na željo kupca nebom pisal bilo mi je fajn, dokler sem bil med mopedisti uživajte naprej na mopedih, jaz se iz večine takšnih forumov poslavljam
macak333 Objavljeno Marec 3, 2011 Opozori Objavljeno Marec 3, 2011 no, pa sem "out" moja rs je bila danes prodana v ajdovščino cene na željo kupca nebom pisal bilo mi je fajn, dokler sem bil med mopedisti uživajte naprej na mopedih, jaz se iz večine takšnih forumov poslavljam Zarečenega kruha se največ poje . bajkr88 in Roky994 2
bajkr88 Objavljeno Marec 3, 2011 Opozori Objavljeno Marec 3, 2011 js sm pa dons frčkota prodau sta mi pa še vseen 2 stroja ostala ,tk da ostajam mopedist mojamiska 1
Roky994 Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 js sm pa dons frčkota prodau sta mi pa še vseen 2 stroja ostala ,tk da ostajam mopedist Js nism pa nč prodau, pa še vsaj 1 let nebom Tko da tudi jst ostajam letos še mopedist :notworthy:. Sam ns je bl mau saj tlele gor
666 Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 naroču si, pa kr niso poslal? tole mi pa ni glih jasn... pol pa niso glih resni tm omg. ma mam 2 ure do ke, ni šans da grem iskat eh do jutr še počakam če bo,drgač pa pokličem pa ga u K. pošlem ccc najbolše da pokličeš tja pa se zmeniš.. številka pa je na njihovi strani
radirka Objavljeno Marec 10, 2011 Opozori Objavljeno Marec 10, 2011 Js sm kupu arrowa lani na ebay.it ... A maš orginal RS-ko ? Dej kšno slikco prlimi bom naredo kako sliko zdaj ko bo vreme primerno O:-) kolko si pa dal ti za arrowa? meni ga slovenski uvoznik ponuja za 220€ pa nevem če je to realna cena.. ?
Roky994 Objavljeno Marec 10, 2011 Opozori Objavljeno Marec 10, 2011 bom naredo kako sliko zdaj ko bo vreme primerno O:-) kolko si pa dal ti za arrowa? meni ga slovenski uvoznik ponuja za 220€ pa nevem če je to realna cena.. ? Drago je to, dau sm pa 169 s poštnino vred!
rs125black Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 mislim da se že od xzibita rs-ka prodaja
radirka Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 Drago je to, dau sm pa 169 s poštnino vred! uf, to je že kr razlika ja.. bom še razmislil malo preden se odločim, hvala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se