Zivnorc Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 ... dol se vsak drek skotali.... gor je pa it težje... ... ...a se pogovarjamo o telovadbi...al teži..?!? Bmflar, builder in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 pred 3 minutami, Zivnorc pravi: ... dol se vsak drek skotali.... gor je pa it težje... ... ...a se pogovarjamo o telovadbi...al teži..?!? mam občutek, da o dreku I30, Bmflar, builder in 1 other 4
Gost Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 Jest sm danes že poskrbel za vnos ogljikovih hidratov s 100 gramsko čokolado s celimi lešniki, zdej je pa na vrst še vse ostalo
nazo13 Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 pred 5 urami, I30 pravi: A to če gre teža gor - dol - gor - dol - gor..., to tud spada u ene sorte telovadbe? Samo če je tista teža, ki gre gor - dol - gor - dol ženskega spola (in namesto večerje). DAMI34, builder, Kmet2 in 4 others 7
builder Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 čez zimo nabijam mišično maso, delam z visoko obremenitvijo in da bi to lahko tako treniral, se je treba tudi prehranjevati z visoko obremenitvijo To mi gre od rok, nemreš belivat Potem je treba pa to mišično maso spravt na plano, jo filtrirat, znebit se maščobe, da to nekako zgleda, tu je večji problem, ker se je treba držat nekih pravil, tu pa mi več ne gre tako dobro od rok Vglavnem iz leta v leto mi ostane več mišične mase, rastem, da bom pa zdefiniru tako kot to nardi 2, pa nimam šans, zame je to preveč odrekanja, premalo samodiscipline, genetika je jeba Vglavnem sami izgovori DAMI34, TOMCAT, Yoghurt in 3 others 6
Zivnorc Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 (popravljeno) ... a če sem lačen.... pa da pojem enga kumrnga konja, namest debeuga... ....a bom tut jest shujšu?.. ... kaj, pa če dva kumrna namest enga dabeuga... a je to pol spet isto?.. Popravljeno Maj 26, 2016. Popravil Zivnorc Kmet2, Bmflar in builder 3
Bmflar Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ... a če sem lačen.... pa da pojem enga kumrnga konja, namest debeuga... ....a bom tut jest shujšu?.. ... kaj, pa če dva kumrna namest enga dabeuga... a je to pol spet isto?.. Ti kar vzam dva Horsa... enga men prnes Kmet2, builder, DAMI34 in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 .....a prijaham na njem, al ga za zapravljivčka vprežem, pa še 4 gajbe pira s sabo prpelem.. Kmet2, DAMI34, builder in 2 others 5
Bmflar Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 pred 5 minutami, Zivnorc pravi: .....a prijaham na njem, al ga za zapravljivčka vprežem, pa še 4 gajbe pira s sabo prpelem.. Se sliš kot dober plan ... čakam builder, I30 in Kmet2 3
Zivnorc Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 ...ej jebenti... konj se je spotaknu, pa nogo zlomu... pa sem ga mogu .... sej veš... spečt pa pojest, k je vroče zuni, pa da se ne bi pokvaru... builder, I30, Kmet2 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 pred 4 urami, Zivnorc pravi: ...ej jebenti... konj se je spotaknu, pa nogo zlomu... pa sem ga mogu .... sej veš... spečt pa pojest, k je vroče zuni, pa da se ne bi pokvaru... Od kdaj si ti takšen Gorenc , nč od tebe, nč od žara če pa že kaj narediš se kora bogato plačat ....no to slednje samo jaz , kakor poslušam Nč jaz hujšam, six pack je že nazo13, builder in Bmflar 3
solorider Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 sem slišal, da s kombinacijo Orada-travarica se da na hitro shujšati in bom do vikenda na dieti in pridno treniral! builder, nazo13, Bmflar in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 Dns sem za večerjo kot desert pojedel sam eno tortico, ponavadi dve. V teoriji bi se temu reklo hujšanje builder, solorider, Bmflar in 2 others 5
builder Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 malo updejta DAMI34, Kmet2, RobiRoberto in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 pred 10 urami, DAMI34 pravi: Dns sem za večerjo kot desert pojedel sam eno tortico, ponavadi dve. V teoriji bi se temu reklo hujšanje U bistvu bi blo bolš, da ne bi pojedu nobene... Dal ene tri vsak večer v svoj hladilnik in počastil prjatle k pridejo na obisk .... Ne da se sam s kafetom matrajo To je hujšanje nazo13, builder, Kmet2 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: U bistvu bi blo bolš, da ne bi pojedu nobene... Dal ene tri vsak večer v svoj hladilnik in počastil prjatle k pridejo na obisk .... Ne da se sam s kafetom matrajo To je hujšanje Zelo moder človek si ti DAMI34, nazo13, Bmflar in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 (popravljeno) pred 15 minutami, Kmet2 pravi: Zelo moder človek si ti Hvala, hvala prjatu ! Mam dobre učitlne Popravljeno Maj 27, 2016. Popravil HD-Dyna Kmet2 1
nazo13 Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 pred 19 urami, builder pravi: ... Vglavnem iz leta v leto mi ostane več mišične mase, rastem, ... Ma ne boš verjel, tudi meni iz leta v leto ostane več mase. Nisem pa siguren katere vrste. pred 19 urami, HD-Dyna pravi: Ti kar vzam dva Horsa... enga men prnes Na, zdaj sem pa lačen postal. Horsa pa že dolgo nisem. pred 9 urami, builder pravi: malo updejta A tvoja pa nič ne hujša? Ma ne bi bilo slabo kakšno njeno slikco prilimat, da vidimo kako ji gre od rok. Lahko tudi nog. Ali pa vmes. Kmet2, builder, pik1 in 2 others 5
builder Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 pred 16 minutami, nazo13 pravi: A tvoja pa nič ne hujša? Ma ne bi bilo slabo kakšno njeno slikco prilimat, da vidimo kako ji gre od rok. Lahko tudi nog. Ali pa vmes. moja ma 55kg in se tudi ukvarja s športom se boš pa mogu zadovoljit z mojimi slikami, nje ni na forumu Bmflar, Kmet2, nazo13 in 1 other 4
nazo13 Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 pred 2 minutami, builder pravi: moja ma 55kg in se tudi ukvarja s športom se boš pa mogu zadovoljit z mojimi slikami, nje ni na forumu Ma ni hudič, da ne bom našel njen forum. Tale je bolj za ... Bmflar, pik1, builder in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 pred 4 urami, HD-Dyna pravi: U bistvu bi blo bolš, da ne bi pojedu nobene... Dal ene tri vsak večer v svoj hladilnik in počastil prjatle k pridejo na obisk .... Ne da se sam s kafetom matrajo To je hujšanje si zamešu, tist kar ti predlagaš je že definicija, do tam pa še nism pršu builder, Bmflar in Kmet2 3
FLY Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 2 hours ago, builder said: moja ma 55kg in se tudi ukvarja s športom se boš pa mogu zadovoljit z mojimi slikami, nje ni na forumu Builder sej si ornk dec sam dej razumi da nas je tle nekaj stare šole ki se striktno zadovoljujemo z babjimi slikami. Bmflar, builder, Kmet2 in 2 others 5
Bmflar Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 pred 17 minutami, DAMI34 pravi: si zamešu, tist kar ti predlagaš je že definicija, do tam pa še nism pršu Sej ti bom enkrat bl počas razložu no .... Pa tut večkrat.... Sej sm navajen Kmet2, builder in DAMI34 3
Kmet2 Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 pred eno uro, FLY pravi: Builder sej si ornk dec sam dej razumi da nas je tle nekaj stare šole ki se striktno zadovoljujemo z babjimi slikami. Mogoče je pa ljubosumen , kdor jo kaže mu jo vzamejo, kdor jo ima rad jo ima doma Bmflar, builder, DAMI34 in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se