Akito Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 ...kaj ste tolk 'fouš'...v teh letih se tisto tapravo šele začne ... antares, Frenk 67, Bmflar in 3 others 6
Frenk 67 Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 pred 39 minutami, antares pravi: Ta dva to počneta VSAKO jutro!! pri odprtih oknih, ki so 2m nad cesto, 2 metra proč od ceste! Vsi tečemo mimo in vlačimo pse za seboj; prav odbijajoče je. Hmm, čudn da ne najdete druge poti, zgleda da se sam delate, da vam ne paše. builder, Bmflar, Cartman in 3 others 6
antares Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 13 minutes ago, Frenk 67 said: Hmm, čudn da ne najdete druge poti, zgleda da se sam delate, da vam ne paše. glavna cesta, ki se malo naprej konča z makadamom, ki gre skozi gozd; psom pa se zjutraj mudi na "sekret".
DAMI34 Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 pred 37 minutami, Akito pravi: ...kaj ste tolk 'fouš'...v teh letih se tisto tapravo šele začne ... vemo, vemo, zato smo pa "fit" Bmflar, dr.looney in Kmet2 3
solorider Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 jaz že zmagujem, zdaj sem pojedel tri zmešane jajčke in že opažam spremembo... DAMI34, Bmflar, Kmet2 in 2 others 5
dr.looney Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 pred 2 urami, solorider pravi: jaz že zmagujem, zdaj sem pojedel tri zmešane jajčke in že opažam spremembo... a da si še bolj zmešan? Bmflar, pik1, builder in 2 others 5
solorider Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 pred 23 minutami, dr.looney pravi: a da si še bolj zmešan? da mi pol ni treba mešat builder, Frenk 67 in dr.looney 3
dr.looney Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 pred 1 minuto, solorider pravi: da mi pol ni treba mešat lenoba...... pred 3 urami, Frenk 67 pravi: Hmm, čudn da ne najdete druge poti, zgleda da se sam delate, da vam ne paše. so vsi biseksualni.....BI.... pa nimajo s kom..... solorider, Frenk 67 in Kmet2 3
solorider Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 pred 4 minutami, dr.looney pravi: lenoba...... so vsi biseksualni.....BI.... pa nimajo s kom..... jaz vedno najdem Levanko in Desanko te dve vedno dasta! Kmet2 in dr.looney 2
dr.looney Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 Pravkar, solorider pravi: jaz vedno najdem Levanko in Desanko te dve vedno dasta! a potem imaš roke nadpovprečno razvite......
solorider Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 pred 2 minutami, dr.looney pravi: a potem imaš roke nadpovprečno razvite...... najbolj prstke, ker moj poklic je ginekolog! Kmet2 in dr.looney 2
stuhec Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 Ob Tuesday, September 27, 2016 at 13:21, antares pravi: to, da je polavtomatsko pomeni, da je treba najprej do onemoglosti vleči za zajlo, kot pri kosilnici, da se Ne ne Niti približnjo ni to orodje kj imam jz
pajkica Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 (popravljeno) pred 5 urami, antares pravi: (moški na sliki ima na Instagramu skoraj 2milijona followers) smil se mi tko kot vsi ostali ki iščejo na tak in drugačen način pozornost...isto velja za "moto skreeeet" in tele objav v temi hujšanje.... vsakič ko tole temo pogledam, shujšam-...ker me srat prime p.s. tole je pa za moderatorje in njihov posrečen prevod proklet žulj Popravljeno September 28, 2016. Popravil pajkica
Frenk 67 Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 pred 48 minutami, pajkica pravi: smil se mi tko kot vsi ostali ki iščejo na tak in drugačen način pozornost...isto velja za "moto skreeeet" in tele objav v temi hujšanje.... vsakič ko tole temo pogledam, shujšam-...ker me srat prime p.s. tole je pa za moderatorje in njihov posrečen prevod proklet žulj Dej poglej svoje poste pa povej, kaj si ti tko dobrga prispevala na tale forum, da nam tle moraliziraš in soliš pamet. Če ti je tko zanič pa nehi gor hodit in pust druge, da se mal zabavamo, kratkočasimo in izmenjamo kako izkušnjo, ki je teb čist brez veze. DAMI34, Kmet2, skalar36 in 1 other 4
dr.looney Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 (popravljeno) pred 16 minutami, Frenk 67 pravi: Dej poglej svoje poste pa povej, kaj si ti tko dobrga prispevala na tale forum, da nam tle moraliziraš in soliš pamet. Če ti je tko zanič pa nehi gor hodit in pust druge, da se mal zabavamo, kratkočasimo in izmenjamo kako izkušnjo, ki je teb čist brez veze. nea se sekirat...... sej bo zrasla... P.S. ves kako pravijo, tista ki nataknjena ponoc je pa cez dan... Popravljeno September 28, 2016. Popravil dr.looney Frenk 67, skalar36, DAMI34 in 1 other 4
pajkica Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 pred eno uro, Frenk 67 pravi: Dej poglej svoje poste pa povej, kaj si ti tko dobrga prispevala na tale forum, da nam tle moraliziraš in soliš pamet. Če ti je tko zanič pa nehi gor hodit in pust druge, da se mal zabavamo, kratkočasimo in izmenjamo kako izkušnjo, ki je teb čist brez veze. sem pogledala in? pred 51 minutami, dr.looney pravi: nea se sekirat...... sej bo zrasla... P.S. ves kako pravijo, tista ki nataknjena ponoc je pa cez dan... kdaj prideš
solorider Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 pred 2 minutami, pajkica pravi: sem pogledala in? kdaj prideš a je ona ali on?
pajkica Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 pred 3 minutami, solorider pravi: a je ona ali on? men vseen ..če še ne veš dr.looney 1
dr.looney Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 pred 3 minutami, pajkica pravi: ...... kdaj prideš Hja.......jest mam raje moske..... solorider, DAMI34, pik1 in 1 other 4
pajkica Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 Pravkar, dr.looney pravi: Hja.......jest mam raje moske..... ja ne vem, zgledal ni tko ..... precej te zanimam
dr.looney Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 pred 3 minutami, pajkica pravi: ja ne vem, zgledal ni tko ..... precej te zanimam tu pa se jaz brez besed ostanem...... Frenk 67 1
solorider Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 pred 3 minutami, pajkica pravi: ja ne vem, zgledal ni tko ..... precej te zanimam a lako gledam! dr.looney in Frenk 67 2
dr.looney Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 pred 3 minutami, solorider pravi: a lako gledam! A sam gledal bi ....... potem ne mores biti zraven...... solorider, Kor13 in Frenk 67 3
solorider Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 pred 5 minutami, dr.looney pravi: A sam gledal bi ....... potem ne mores biti zraven...... pol bi pa trojčka hujšali! DAMI34, dr.looney in Frenk 67 3
dr.looney Objavljeno September 28, 2016 Opozori Objavljeno September 28, 2016 pred 1 minuto, solorider pravi: pol bi pa trojčka hujšali! Se vec kalorij porabi, pa kondicijo moras tut met, da ne omagas nekje na polovici.... Kmet2 in Frenk 67 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se