Zok Objavljeno April 29, 2019 Opozori Objavljeno April 29, 2019 22 minutes ago, bikez said: Ti picikl goniš, zate ne velja . Letos se nic. Zdaj veliko vec mopediram. Gledam pa vsaj to, da se spravim kombinezon nase. In to tako, da lahko potem se nogi dvignem na stopalki. Vcasih je to malo tezje kot se slisi. maxxa, dr.looney in Bmflar 3
Popularna objava BIF Objavljeno April 29, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 29, 2019 Ninč., Andrejcer, J.a.m.e.s in 11 others 14
tomaz69 Objavljeno Maj 9, 2019 Opozori Objavljeno Maj 9, 2019 Wakasaki, dr.looney, Bmflar in 2 others 5
tomaz69 Objavljeno Maj 27, 2019 Opozori Objavljeno Maj 27, 2019 Bmflar, Akito, Frenk 67 in 3 others 6
Fadil Objavljeno Junij 1, 2019 Opozori Objavljeno Junij 1, 2019 Takole se lahko med spanjem hujša DAMI34, ligenjček, igc1 in 4 others 6 1
Frenk 67 Objavljeno Junij 8, 2019 Opozori Objavljeno Junij 8, 2019 VS800, igc1, Andrejcer in 2 others 4 1
Bmflar Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 Ne da se hvalim, vendar sem tisto 21 dnevno dieto končal v samo treh dneh !! Ninč., Scarabeo 500, Andrejcer in 4 others 7
Bmflar Objavljeno Avgust 19, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2019 Ninč., ligenjček, Frenk 67 in 1 other 4
maus Objavljeno November 25, 2019 Opozori Objavljeno November 25, 2019 (popravljeno) bom napisal prevod ... - Prijatuček.. danes sem zgubil 2000 kalorij - Kako - Padu mi je mesni zavitek Popravljeno November 25, 2019. Popravil maus DAMI34, VS800, Quest in 4 others 7
KARMEN1 Objavljeno November 25, 2019 Opozori Objavljeno November 25, 2019 Frenk 67, ligenjček, DAMI34 in 3 others 6
Frenk 67 Objavljeno November 25, 2019 Opozori Objavljeno November 25, 2019 pred 2 urami, maus pravi: bom napisal prevod ... - Prijatuček.. danes sem zgubil 2000 kalorij - Kako - Padu mi je mesni zavitek kako veš, da je bil mesni? DAMI34 in maus 2
maus Objavljeno November 25, 2019 Opozori Objavljeno November 25, 2019 pred eno uro, Frenk 67 pravi: kako veš, da je bil mesni? vem zelenjauni nimajo tok kalorij Andrejcer, ligenjček, RobiRoberto in 3 others 1 5
Ninč. Objavljeno December 1, 2019 Opozori Objavljeno December 1, 2019 Ob 25. 11. 2019 ob 17:43, maus pravi: vem zelenjauni nimajo tok kalorij Zelenjavni niso užitni ligenjček 1
Kaldu Objavljeno December 2, 2019 Opozori Objavljeno December 2, 2019 Ob 25. 11. 2019 ob 16:29, Frenk 67 pravi: kako veš, da je bil mesni? Burek je samo mesni, ostalo so pite. Kugelschreiber, Ninč., smasher in 2 others 5
maus Objavljeno December 2, 2019 Opozori Objavljeno December 2, 2019 pred 1 uro, Kaldu pravi: Burek je samo mesni, ostalo so pite. maš prav .. ampak .. od pokrajine je odvisno, kako jih imenujejo ... tole sem našel na : Burek Iz Wikipedije, proste enciklopedije Jump to navigationJump to search Zavit burek Burek ali Börek je jed, ki izvira iz turške kulinarike, vendar je zelo priljubljena v mnogih državah balkanske regije (še posebej v Sloveniji, Makedoniji, Črni gori, Hrvaški, Srbiji, Kosovo ter Bosni in Hercegovini), katere priljubljenost se je najverjetneje razširila v obdobju Otomanskega imperija. V Izraelu je ta jed tudi razmeroma priljubljena pod imenom burekas ali turški burekas. Jed je narejena iz vlečenega testa, in je napolnjena z mesom mesom (običajno govedina, nikoli svinjina) ter začinjena s čebulo soljo in poprom. Börek je turška beseda, medtem ko jedi v Albaniji pravijo byrek. V ostalih balkanskih državah (predvsem bivših jugoslovanskih) se jed imenuje burek, kar izhaja iz turške besed börek, ki bi prav lahko izhajala iz perzijske bürek ali pa je vendarle izvirna turška beseda iz korena Bur-, kar pomeni zaviti oz. zavijati. Obstajajo tudi jedi enakega izgleda pite, ki so najbolj pogosto napolnjene s sirom (običajno skuta sir), , krompirjem (običajno kosi krompirja), ali zelenjavo (običajno špinača) in jim v državah bivše Jugoslavije z izjemo Bosne in Hercegovine, rečejo tudi sirov burek, burek s sirom, burek s krompirjem...Na teh trgih so se razvili različni dodatni "okusi", kot npr. "pizza", čokolada, kranjska klobasa ali burger... vir: https://sl.wikipedia.org/wiki/Burek Kaldu, Frenk 67, smasher in 1 other 4
smasher Objavljeno December 2, 2019 Opozori Objavljeno December 2, 2019 Sicer je mimo že kakšno leto ma mislim da so ble krompiruša, zeljanjca... Samo za pizza varjanto nisem slišal "original imena" ? Ps: pa najbolj zabavno je it z vegetarjancem v Sarajevo (vegan bi verjetno crknu) ? Frenk 67, maus, Zok in 5 others 2 6
Ninč. Objavljeno Januar 3, 2020 Opozori Objavljeno Januar 3, 2020 Moj novi kotiček... Poleg ostale vadbe v vitafitu... ligenjček, Akito, Andrejcer in 1 other 2 2
Akito Objavljeno Januar 3, 2020 Opozori Objavljeno Januar 3, 2020 pred 2 minutami, Ninč. pravi: Moj novi kotiček... Poleg ostale vadbe v vitafitu... ...na počitek za regeneracijo ne pozabi...in 8 ur spanca... Ninč. 1
Ninč. Objavljeno Januar 3, 2020 Opozori Objavljeno Januar 3, 2020 Cel december je bla regeneracija... Zdaj spet racunam na musklfibr... Med prostimi dnevi pa tukaj afne guncat v kratkem bo savna... Za moj relax se ni treba bat, ker ce ga ni, si ga vzamem... Akito 1
Akito Objavljeno Januar 3, 2020 Opozori Objavljeno Januar 3, 2020 pred 23 minutami, Ninč. pravi: Cel december je bla regeneracija... Zdaj spet racunam na musklfibr... Med prostimi dnevi pa tukaj afne guncat v kratkem bo savna... Za moj relax se ni treba bat, ker ce ga ni, si ga vzamem... ? pravilno...kar se decembra tiče pa boljš ne bi mogla povedat ?...sva na istem ... Ninč. 1
Frenk 67 Objavljeno Januar 4, 2020 Opozori Objavljeno Januar 4, 2020 Prednovoletna zaobljuba “10 kil shujsat”. Sam se 15 kil dam dol pa sm tm. ??? DAMI34, ligenjček, thumper in 3 others 1 5
Tedybear Objavljeno Januar 4, 2020 Opozori Objavljeno Januar 4, 2020 pred 17 urami, Ninč. pravi: Moj novi kotiček... Poleg ostale vadbe v vitafitu... A brez "muske" tole deluje? Resno...vprašam, ker opažam, da se ljudje brez ritma ali bobnenja kmalu ne bodo znali in zmogli niti usr..i več. Gledam tu po Bledu, Bohinju...kao tekači vsi gluhonemi, da rabijo elektroniko v ušesih...a sploh dojemajo, kaj se dogaja za njimi, ali v prometu...kadar tecejo po javni površni. Isto kolesarji......po najbolj prometni cesti...slusalke v ušesih.....❤️ V sluzbi imamo en mini fitnes...itak take vrste rekreacije nikoli nisem prakticiral....ampak gledam tiste mišičnjake.....elektronika v ušesu, MP3 okrog roke...notri itak BUM, TUF, TUF, BUM... Da pa "crknejo" iz Ukanca do Komne, ko jim naložiš 20kg na rame, pa itak ni važno več.... Akito, Kaldu, Kugelschreiber in 2 others 3 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se