dr.looney Objavljeno Januar 2, 2009 Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 Sigurno si samo mišično maso povečala,ne se sekirat! :D vidiš na to pa sploh nisem pomislila :whistle: sam nekam velik mišic mam na zadnji plati... :whistle: dr.looney :alien1:
bikez Objavljeno Januar 2, 2009 Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 vidiš na to pa sploh nisem pomislila :whistle: sam nekam velik mišic mam na zadnji plati... :whistle: dr.looney :alien1: Mal pa mora bit ročk, da se lahko karjola prime :yea1: .
riderrgirl Objavljeno Januar 2, 2009 Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 Mal pa mora bit ročk, da se lahko karjola prime :yea1: . :lol1: :lol1:
SharpNinja Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 Men je pa ratal končn tri kile dol dat (7 more to go)......Valencia je kar se tega tiče zakon :OK:
NejcZ Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 Js pa prov lepo nabiram.. še par kil gor pa bom zadovoljen (zdej mam komi 82-83 :/ )
Brejker Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 Men je pa ratal končn tri kile dol dat Jest sm šu sam na Veliko Planino za 4dni pa sm jih tok zgubu :unsure: Kako bi se zredil?!
NejcZ Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 Jej ko žvad :D Pa vagaj se vedno na isti vagi ;)
MordredNoir Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Hujšat zna vsak, zaplete se pri izvedbi :P
Ice Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 nemci imajo tako lustkano kratico: FDH (friss die hälfte) in problemi so reseni.
Leteči Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Zdajle po praznikih bodo razni fitnesi, bazeni in telovadnice spet pokali po šivih zaradi števila obiskovalcev. Hvala bogu ta manija traja največ teden do dva in se ponovi šele takoj po velikonočnem ponedeljku.
motoristek Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 Jutri grem v boj... :naughty: Lažem, sem prestavil za en teden... :whistle: lisica... :naughty:
Lojze Knapić Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 mi ni treba... sem med prazniki shujšal za 4 kile.... (iz 88 na 92)
motoristek Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 mi ni treba... sem med prazniki shujšal za 4 kile.... (iz 88 na 92) To je bila ona brzinska dieta... :lol1:
soncy Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 danes startal pri 115kg, jz tud. :lol: sem se zdajle tko lepo najedla, da zihr do sedmih zjutraj nč več ne jem. :)
NejcZ Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 Madona js tui, najprej eno velko pico mm, da malo lakoto potlačimo, potem pa še pol taler golaža! Upam da bo znesl še na kebab it potem okoli polnoči hehe :) Kakšno hujšanje dddd :D
Tadeusz Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Madona js tui, najprej eno velko pico mm, da malo lakoto potlačimo, potem pa še pol taler golaža! Upam da bo znesl še na kebab it potem okoli polnoči hehe :) Kakšno hujšanje dddd :D ja dokler si mulc in ti use laufa kot mora....pol pa boš isto jedu in bojo šli kilogramčki gor! ;)...ja jst pa sm med prazniki se ful pazil kaj jem in je na vagi kr poskočila cifra za +3 gor...eh spet bo treba manj lenarit
NejcZ Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Hja, eni pa športamo pa fitness.. redno, ne kar tak :=
Tadeusz Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Hja, eni pa športamo pa fitness.. redno, ne kar tak := ja sej, če bi kar tak to športal potem bi blo isto skori kot, da ne bi nič :)
NejcZ Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Tako.. al si resn al pa nisi.. :) Če si pa se pozna hehe
Alla Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Jaz pa letos ne bom hujšala. Mi ni treba. B)
skofk Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 blagor enim men ni treba hujšat sam si morm pa kondicijo nabrat :D :wacko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se