skofk Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 Ni na 90-dnevnem jedilniku :unsure: mah pust ti ta jedilnik :D se da tud brez tega jedilnika shujšat
motoristek Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 Ni na 90-dnevnem jedilniku :unsure: 20.4. se spet čujeva... :yea1:
Mary Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 mah pust ti ta jedilnik :Dse da tud brez tega jedilnika shujšat Kako? :eek:
Alla Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 Manj jest, pa je. Pa tisto, kar ješ, bolj zdravo. Enostavno in učinkovito.
janih Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 ta prve je treba želodc prpravt na mjn hrane, polp bo pa že laži šlo
Port Folio Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 Jaz hujšam med obroki... :whistle: D. :lol: Manj jest, in večkrat dnevno, pa je. Pa tisto, kar ješ, bolj zdravo. Enostavno in učinkovito. . . . majhen dodatek . . .
Alla Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 No ja....jaz jem nekako enkrat na dan (ponavadi zvečer) in se takrat nažrem do mrtvega. No, kak sendvič vmes ne šteje. Pa ni nobene potrebe po hujšanju.
DESIM Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 :whistle: ................................................................................ ..............................................................................137 kg ...................................ne gre mater pas mater...........že cela družina zdej hujša ...................jebada cela verjemte..!!
Mary Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 No ja....jaz jem nekako enkrat na dan (ponavadi zvečer) in se takrat nažrem do mrtvega. No, kak sendvič vmes ne šteje. Pa ni nobene potrebe po hujšanju. Vsak ma svoje navade. Jaz sem imela doma moškega, ki mi je samo kuhal in me nič rekreiral. Takle mamo zdej!
Alla Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 A za rekreiranje rabiš dedca? :unsure:
Kosho Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 Kako? :eek: jes bolj lahko hrano (riz, testenine, puran, piscanec, ....), jes 5-krat na dan po malo, ce gre za hujsanje kjer namen izgubiti veliko kilogramov (15,20,30,...) bi bilo dobro za zacetek obiskovati savno telo bi izgubilo na tezi, ker bo slo dosti tekocine ven, poleg tega obiski fitnesa (vsaj 3x tedensko), kjer se dobro prepotis, bicikel, tekaska proga (slednjo se bolj priporocam kot bicikel,izbira kaksnega programa, ki je ze gor-9min,12min,...), se pravi veliko gibanja, to je kar se tice hujsanja, definicija je pa drugo....
skofk Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 Jaz hujšam med obroki... :whistle: D. jaz pa samo takrat k je župca(juha) za južno :whistle: kadar je pa meso pa ni šans :rolleyes:
dr.looney Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 sem na dieti(beri: ne morem jest)....vzrok..virusi.... :SS :SS :SS :SS dr.looney :alien1:
NejcZ Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 jes bolj lahko hrano (riz, testenine, puran, piscanec, ... .) , jes 5-krat na dan po malo, ce gre za hujsanje kjer namen izgubiti veliko kilogramov (15,20,30,.. .) bi bilo dobro za zacetek obiskovati savno telo bi izgubilo na tezi, ker bo slo dosti tekocine ven, poleg tega obiski fitnesa (vsaj 3x tedensko), kjer se dobro prepotis, bicikel, tekaska proga (slednjo se bolj priporocam kot bicikel,izbira kaksnega programa, ki je ze gor-9min,12min,.. .) , se pravi veliko gibanja, to je kar se tice hujsanja, definicija je pa drugo.... Obvezno laufat.. ne pa da na riti sediš na kolesu :)
Port Folio Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 No ja....jaz jem nekako enkrat na dan (ponavadi zvečer) in se takrat nažrem do mrtvega. No, kak sendvič vmes ne šteje. Pa ni nobene potrebe po hujšanju. Vsak ima svoja merila, idealnost je raznolika :whistle: . Obvezno laufat.. ne pa da na riti sediš na kolesu :) Probi brcat v pedala od Lj - Postojne :naughty:
SLEPEC Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 če si predebel je boljše na kolo, kot pa teči-trpijo sklepi ,ko pa shujšaš ,pa tečeš in kolesariš
Alla Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 Vsak ima svoja merila, idealnost je raznolika :whistle: . Kdo pa je govoril o kakšni idealnosti? Sam hujšat mi pa pri višini 172 cm in 57 kg res ni treba. Jebeš idealnost, hrana je užitek :D
no_name Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 172cm pa 57kg? A to gre skup z joški? Drgač pa da se pohvalim, da medtem ko se eni napenjate sem v 3 mesecih izgubil že 9cm obsega v pasu. Jebiga! Ni sezona za motor, pivo in kebab :)
Alla Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Joški so glih prav veliki (oz. mali), da ne opletajo okoli :P Dosti jih je, več ne rabim.
no_name Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 (popravljeno) sedi 5 Popravljeno Januar 21, 2009. Popravil no_name
janih Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Joški so glih prav veliki (oz. mali), da ne opletajo okoli :PDosti jih je, več ne rabim. to je dober pri kolenčkanju, čez ovinke seveda :winkiss: :whistle:
Port Folio Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Sam hujšat mi pa pri višini 172 cm in 57 kg res ni treba. Jebeš idealnost, hrana je užitek :D Rabiš nekje še 20kg prišite hrane na telo, da bi potrebovala misel o hujšanju. (navalivhladilnikstorticam) :naughty:
Mary Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Včeraj je bil sladoled za večerjo. Kok je pasalo, se ne da opisat. Danes bom pa cvetačo natepavala, mmmm kok dolgo je ze nisem jedla. Upam, da se ne motim, cvetača ima ful malo kalorij, ala 22 kkcal na 100g. Huh, to je manj kot dcl gostega soka. :)
Furioso Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Kok je pasalo, se ne da opisat. Danes bom pa cvetačo natepavala, mmmm kok dolgo je ze nisem... :eek: :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se