SharpNinja Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 js nisem nardila nekih drastičnih sprememb, določene stvari sm zamenjala za bolj zdrave. če se mi bo zdele čokolada zaluštala... zakaj jo že ne bi pojedla? vsak naj svoje telo posluša kaj in kako mu paše... Ninč počas pa po mal pa je lažje, kt d iz dns na jutr odrežeš :grim ....in pa miganje, lohk tud kj "prepovedanga" pol poješ, pa se ne pozna tolk :grrr Ninč 1
pajkica Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Končno sem pogruntala, zakaj se redim! Kriv je namreč šampon, ki ga uporabljam, ko se tuširam. Namreč - ko si umivam lase, šampon teče po vsem telesu. Na etiketi šampona pa zelo jasno piše: "Za dodatni VOLUMEN." Ne bom več uporabljala tega šampona in bom začela uporabljati čistilo za kuhinjo in posodo. Na njegovi etiketi je namreč zapisano: "Raztopi MAŠČOBE, ki jih je sicer težko odstraniti." Problem rešen! rosse20, SLVR, MARE 65 in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Kaj je pri meni delovalo: 1. vsak dan eno uro švicanja (pa ne pri kosilu)..ampak resno vsak dan, ob določeni uri..pa gredo kile same dol, a je to bicikel, al je to kombinacija različnih zadev, važno je da se telo navadi ritma in začne maščobe kurit, ter gradit mišično maso, katera pa kot vemo uspešno kuri kalorije 2. đank fud, no tenkju 3. alko in piva samo še v zmernih količinah (čimmanj) 4. sex ne pomaga pri hujšanju, je pa dobrodošel stimulator
pik1 Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Kaj je pri meni delovalo: 1. vsak dan eno uro švicanja (pa ne pri kosilu)..ampak resno vsak dan, ob določeni uri..pa gredo kile same dol, a je to bicikel, al je to kombinacija različnih zadev, važno je da se telo navadi ritma in začne maščobe kurit, ter gradit mišično maso, katera pa kot vemo uspešno kuri kalorije 2. đank fud, no tenkju 3. alko in piva samo še v zmernih količinah (čimmanj) 4. sex ne pomaga pri hujšanju, je pa dobrodošel stimulator .... točka 4 ne drži čist tko ....
pajkica Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 o drži drži ... on misle da je to seks, če motor hod božat.... BMWRIDER, rosse20, SLVR in 1 other 4
pik1 Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 o drži drži ... on misle da je to seks, če motor hod božat.... .... Dami, a je to res ???????????????????
DAMI34 Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 (popravljeno) .... Dami, a je to res ??????????????????? hm..no ja...zdj ste me pa dubil no ja, včasih pa tut kako drugo regico po rit pobožam, če se lih spomnem Popravljeno Februar 28, 2013. Popravil DAMI34
urkoman Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Nesorazmerno velika količina maščobe na trebuhu je posledica kortizola, hormona stresa. Torej če želiš izgubiti maščobo na trebuhu boš moral omejiti stres, ki pa lahko izvira iz slabe prehrane, iz neprimerne vadbe, iz vnetij v telesu, iz slabe črevesne flore, iz slabega spanja, družine, službe in drugega socialnega okolja... Ugotovi, kje imaš največjo težavo in prični tam.
Bambi61 Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Nesorazmerno velika količina maščobe na trebuhu je posledica kortizola, hormona stresa. Torej če želiš izgubiti maščobo na trebuhu boš moral omejiti stres, ki pa lahko izvira iz slabe prehrane, iz neprimerne vadbe, iz vnetij v telesu, iz slabe črevesne flore, iz slabega spanja, družine, službe in drugega socialnega okolja... Ugotovi, kje imaš največjo težavo in prični tam. Jaz imam vse to!Tak da ne vem ki naj začnem! pik1 in urkoman 2
MARE 65 Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 .... točka 4 ne drži čist tko .... Točno tako, razen , če si kje drugje namest doma , pa pride mož domov, pa moraš po žlebu plezat, pol pa še hiter laufat, da te ne zadane s kakšno šibrovko... urkoman in pik1 2
pik1 Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Točno tako, razen , če si kje drugje namest doma , pa pride mož domov, pa moraš po žlebu plezat, pol pa še hiter laufat, da te ne zadane s kakšno šibrovko... .... Mare, lahko bi prišli do zaključka, da če hoče človek res kvalitetno shujšat, more hodit v čim višja nadstropja ..... BMWRIDER, urkoman in MARE 65 3
Zivnorc Objavljeno Marec 1, 2013 Opozori Objavljeno Marec 1, 2013 ... po zadnjem tehtanju sem spet hujši... za 3 kile... ... zdej jih imam že 105....
BREITNER Objavljeno Marec 1, 2013 Opozori Objavljeno Marec 1, 2013 Sem se odločil, da bom hujšal naslednjih 100 let, zdaj bom pa užival. umetnica51 1
Zivnorc Objavljeno Marec 1, 2013 Opozori Objavljeno Marec 1, 2013 ... jest uživam: - ko sem lačen in vem, da bom čez pet minut nekaj dobrega pojedel - ko jem... - ko sem sit... ...jest ne uživam: - ko se je treba pripognit za čevlje zavezat.. - ko se tlačim v kombinezon... - ko mislim, da me je ena pogledala... pa pol prec stran pogledala... rezultat je 3:3..... kaj zdej... hujšat, al ne.... umetnica51 1
pik1 Objavljeno Marec 1, 2013 Opozori Objavljeno Marec 1, 2013 ... jest uživam: - ko sem lačen in vem, da bom čez pet minut nekaj dobrega pojedel - ko jem... - ko sem sit... ...jest ne uživam: - ko se je treba pripognit za čevlje zavezat.. - ko se tlačim v kombinezon... - ko mislim, da me je ena pogledala... pa pol prec stran pogledala... rezultat je 3:3..... kaj zdej... hujšat, al ne.... .... predvsem se čim manj prpogibat ....
Pervy Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 bil v srbiji službeno 5 dni. se nažiral z mesom in pivom ko idiot (vse čaščeno) prišel domov 1 kg lažji. skrivnost je v kakovostni hrani :grim Kmet2 1
umetnica51 Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 Pridobila 2 kili.....okrog pasu stuhec 1
pik1 Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 Pridobila 2 kili.....okrog pasu .... palačinke ????? umetnica51 1
Zivnorc Objavljeno Marec 12, 2013 Opozori Objavljeno Marec 12, 2013 .. a ne bi bilo bolje, da bi jih pridobila tri pedi nad pasom..... pik1 1
pik1 Objavljeno Marec 12, 2013 Opozori Objavljeno Marec 12, 2013 .. a ne bi bilo bolje, da bi jih pridobila tri pedi nad pasom..... .... vsekakor se pa probi izognit 2 pedi pod pasom .... Zivnorc 1
stuhec Objavljeno Marec 12, 2013 Opozori Objavljeno Marec 12, 2013 .... palačinke ????? si mislil na 1 palacinko
BMWRIDER Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 Tud to bi znalo pomagat!!!! umetnica51 in pik1 2
pik1 Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 882794_564662303552958_126184815_o.jpg Tud to bi znalo pomagat!!!! .... a je to neki namest zobotrebca za zobe pucat, al mučilni pripomočki ?????
pik1 Objavljeno Marec 19, 2013 Opozori Objavljeno Marec 19, 2013 ... pa še par vaj, za vse tiste, ki ne morte shujšat .... http://www.zurnal24.si/opica-ki-bi-morala-dobiti-svoj-sov-clanek-185266
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se