builder Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 zadnji dan "normalnega treninga", začenjam z definiranjem, ali po domače povedano, manj žri (moj največji problem) in migaj z višjo intenziteto jezik mi bo itak odpadu Zivnorc, pik1, Kmet2 in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 Aja zdej se gremo pa hvalt,no prov to je iz prejšnjega tedna pred operacijo,z drugim tednom štartam tudi jaz z definicijo maus, builder, pik1 in 1 other 4
builder Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 moja je današnja, vidim,da boš prej fertik Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 moja je današnja, vidim,da boš prej fertik Računam da 12 tednov in bi moral biti tip top
Kremenčkovi Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 a vidva od žene nimata kake take fotke ? Kmet2, notranc, Scarlett in 2 others 5
builder Objavljeno Marec 5, 2015 Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 Računam da 12 tednov in bi moral biti tip top jest ne znam računat , bo pa dolgo Kmet2 1
maus Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 zadnji dan "normalnega treninga", začenjam z definiranjem, ali po domače povedano, manj žri (moj največji problem) in migaj z višjo intenziteto jezik mi bo itak odpadu Aja zdej se gremo pa hvalt,no prov to je iz prejšnjega tedna pred operacijo,z drugim tednom štartam tudi jaz z definicijo a čta, da vama js svojo kito in tetivo pokažem :krneki: .. hujšam, ker sem najhujši ... :krneki: Scarlett, pik1, builder in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 a vidva od žene nimata kake take fotke ? Pa kaj da mi potem skoz pred bajto stojiš :lol: builder in Kremenčkovi 2
Kmet2 Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 Isarajli1 ,evo žena mi je dala zeleno luč evo pošilja ti še lubčka Scarlett, builder in Zivnorc 3
Kremenčkovi Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 Hočem videt njene bicepse :naughty: Kmet ,kup srečko za gare,da ženo osrečiš
motozajebant Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 zadnji dan "normalnega treninga", začenjam z definiranjem, ali po domače povedano, manj žri (moj največji problem) in migaj z višjo intenziteto jezik mi bo itak odpadu Aja zdej se gremo pa hvalt,no prov to je iz prejšnjega tedna pred operacijo,z drugim tednom štartam tudi jaz z definicijo prov vesel sem da mam take prjatle ...pol sem lahk glavn po Ljubljan, čeprov sem suha južina.... :grim :naughty: maus, Efendi, Scarlett in 3 others 6
Bmflar Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 A vidva to nam slabo vest kao povzročata. Zanalašč bom zdele eno kremšnito snedu ! Če pa se še slikam, vajinih nočnih mor ne bo nikoli konec Efendi, Zivnorc, cikadina in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 Hočem videt njene bicepse :naughty: Kmet ,kup srečko za gare,da ženo osrečiš Moja žena ma rada mene ne pleh ,bl bi mene pleh osreču kot njo :grim mam pa tega pleha že toliko da ne rabim še ene kište doma :grrr builder 1
builder Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 Zanalašč bom zdele eno kremšnito snedu ! jest tut, septembra Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 jest tut, septembra Uf dolga bo builder 1
builder Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 a vidva od žene nimata kake take fotke ? neb vam rad totalno komplekse nabijal Uf dolga bo preveč sm bil pridn pri gradnji čez zimo , lej, bomo vidli, kolk se bom držal, ker men je to taka muka, mam pa 13 kil za spucat, to pa ni malo :grim
Kmet2 Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 neb vam rad totalno komplekse nabijal preveč sm bil pridn pri gradnji čez zimo , lej, bomo vidli, kolk se bom držal, ker men je to taka muka, mam pa 13 kil za spucat, to pa ni malo :grim Jaz kakšnij 5 dol pa bo že kvota zrihtana,tam ene 100kg brez maščobic .....
Scarlett Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 builder, splača se sam to bom rekla Kmet2 in builder 2
builder Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 Jaz kakšnij 5 dol pa bo že kvota zrihtana,tam ene 100kg brez maščobic ..... enako, 100kg je moj cilj, 13 jih presegam :grim
Kmet2 Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 enako, 100kg je moj cilj, 13 jih presegam :grim Višino imaš ?
Kmet2 Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 178 Številke imava iste sam drugačno zaporedje ,ja malo bolj masiven boš kot jaz ,no bom čez tri mesece spet obesu gor slikico da se vidi napredek ! builder 1
builder Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 Številke imava iste sam drugačno zaporedje ,ja malo bolj masiven boš kot jaz ,no bom čez tri mesece spet obesu gor slikico da se vidi napredek ! zmenjeno, pa pihi mi na dušo, da bom bolj motiviran Scarlett in Kmet2 2
mladench Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 kolk sta kuujt builder, Zivnorc, cikadina in 2 others 5
Scarlett Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 kolk sta kuujt jokam builder, Kmet2, Zivnorc in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se