Kmet2 Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 zmenjeno, pa pihi mi na dušo, da bom bolj motiviran Piham kolk sta kuujt Zase se brigej jokam Jz tud :lol: builder in Scarlett 2
motozajebant Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 Številke imava iste sam drugačno zaporedje ,ja malo bolj masiven boš kot jaz ,no bom čez tri mesece spet obesu gor slikico da se vidi napredek ! jst mam drugačne številke od vaju... 183...75kg.... zdefinirat se moram, nujno!!!! ps. kgji so navedeni s posteljo vred Zivnorc, builder in Kmet2 3
pajkica Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 ku na ona-on forumu sem lep, visok, normalno grajen, zdepiliran, nabildan..iščem eno k išče postlo....
Kaldu Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 ku na ona-on forumu sem lep, visok, normalno grajen, zdepiliran, nabildan..iščem eno k išče postlo.... Jst nisem nič od tega, pa mam polno
pajkica Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 Jst nisem nič od tega, pa mam polno ja lej, sej lepo se hvalit tako al pa drugač sam supermeni pa ne morjo bit vsi .....
Scarlett Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 Jst nisem nič od tega, pa mam polno Sej maš bmwja
motozajebant Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 ku na ona-on forumu sem lep, visok, normalno grajen, zdepiliran, nabildan..iščem eno k išče postlo.... Zgleda veš, kako je na ona-on forumu Kmet2 1
pajkica Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 Zgleda veš, kako je na ona-on forumu vem... tam tut vsi hujšajo.... pa velik je govora o pojstlah a ti ne veš? pejt pogledat... zamujaš pomembne informacije ....
motozajebant Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 vem... tam tut vsi hujšajo.... pa velik je govora o pojstlah a ti ne veš? pejt pogledat... zamujaš pomembne informacije .... Hvala za nasvet, ampak teh informacij ne potrebujem
pajkica Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 Hvala za nasvet, ampak teh informacij ne potrebujem kar si hotu si dobu btw ... kok pa maš brez postle mogoče bo kero zanimal
motozajebant Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 kar si hotu si dobu btw ... kok pa maš brez postle mogoče bo kero zanimal ha, kje si zasledila, da sem želel te informacije? saj če tebe zanima, kolko imam brez postelje, kar vprašaj.... naj ti ne bo nerodno ps. humor pajkica, humor..... :grim Grut in Kmet2 2
pajkica Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 ha, kje si zasledila, da sem želel te informacije? saj če tebe zanima, kolko imam brez postelje, kar vprašaj.... naj ti ne bo nerodno ps. humor pajkica, humor..... :grim itak, ful si humoren :grim .... še enkrat, kok maš brez postle ? ... p.s. drugič ne citiraj če ne želiš odgovora
Grut Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 ha, kje si zasledila, da sem želel te informacije? saj če tebe zanima, kolko imam brez postelje, kar vprašaj.... naj ti ne bo nerodno ps. humor pajkica, humor..... :grim 42 kil z fedri vred motozajebant, TakeALookAround, Scarlett in 1 other 4
motozajebant Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 itak, ful si humoren :grim .... še enkrat, kok maš brez postle ? ... p.s. drugič ne citiraj če ne želiš odgovora zate tko vem, da ti nikoli ne bom humoren Ti je maiden povedal koliko ps. na moj prvi citat tebi, ni bilo nobenega vprašanja, ampak ti kr odgovarjaj.... Grut in Kmet2 2
motozajebant Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 shujšat bo treba pa saj sem napisal, da se moram zdefinirat.... 42 kil z fedri vred
TakeALookAround Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 Ona on je zakon! Aja ups, ja hujsat bo treba ja...
builder Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 vi se zaj...vate, jest sm pa "stiropor" začel žret :grim Kmet2 in Scarlett 2
Scarlett Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 vi se zaj...vate, jest sm pa "stiropor" začel žret :grim dobrodosel v klub builder 1
builder Objavljeno Marec 6, 2015 Opozori Objavljeno Marec 6, 2015 dobrodosel v klub vsako leto isti čas, sam letos sm res preteral :grim Scarlett 1
bobi1001 Objavljeno Marec 8, 2015 Opozori Objavljeno Marec 8, 2015 Tolk govora o hujšanju,da sem ratu lačen.Tavelka žlica je moja. DAMI34, builder, RobiRoberto in 3 others 6
Bmflar Objavljeno Marec 9, 2015 Opozori Objavljeno Marec 9, 2015 Tolk govora o hujšanju,da sem ratu lačen.Tavelka žlica je moja. Hmmm, moj tip hujšanja ! Like :fredy: Grut in bobi1001 2
builder Objavljeno Marec 9, 2015 Opozori Objavljeno Marec 9, 2015 da se neum hvalu, se že pozna na cifrah Bmflar, Grut in Scarlett 3
Bmflar Objavljeno Marec 9, 2015 Opozori Objavljeno Marec 9, 2015 Scarlett, DAMI34, RobiRoberto in 6 others 9
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se