Brihta Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 brezskrbna otroška leta. B) Ma to ne šteje, to pogreša vsak v srednjih letih :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 pocen pjačo v lokalih, za štipendijo k ni bla prou velika si bil lohk vsak dan nabit pa še novga lamovca pa blajrco si lohk kupu na konc mesca :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 mladost :cry: in vse neumnosti, ki pašejo zraven. dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 brezskrbna otroška leta. B) Tudi jaz jih bom, ko bom postal odrasel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Se mi je zdel , da si še mlad , ker ne poznaš bazoka yoo zvečilnih gumijev, pa opice vali :lol1: :lol1: :slap: Aha, je res da sem še mlad,no vsaj počutim se tako.Ampak glede na to da nisem napisal zvečilnih Bazook, še ne pomeni da jih ne oz.jih nisem poznal, pa še kako smo jih žvekali. Poznam in spomnim se tudi mleka pakiranega v PVC vrečke. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Smogovce..... pa tiste tovornjakarske fure, ko me je fotr med počitnicami vzel sabo po celi bivši yugi :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Poznam in spomnim se tudi mleka pakiranega v PVC vrečke. :lol1: Potem pa imam jaz očitno boljši spomin od tebe. Se namreč spomnim še tistega iz rane rane mladosti v nekakšnih KOŽNIH vrečkah :kva2: :kva2: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 nič, saj je itak vse ostalo, samo malo se je spremenilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 ....kredite :grim dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 ....kredite :grim niso bili glih švoh ne :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Tudi jaz jih bom, ko bom postal odrasel. C c c.....saj nisem napisala, da sem že odrasla. Pogrešam brezskrbna otroška leta. Ker brezskrbnosti pa res ni več. In, ja, Brihta......ti držim pesti, da dočakaš vse užitke srednjih let. Niso slabi, veš :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Eurocream :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 (popravljeno) premlad da bi se kaj spomnil z bivše juge....tud pogrešam ne nič... tko da mi dol visi za jugo!!! lp Popravljeno Januar 31, 2007. Popravil Miha Z. revival, aero in Fakin 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Kontramatico. PS. Samo še enkrat zbriši objavo, pa boš videl :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 (popravljeno) ...razen že napisanega še: - lepo obnašanje (odpiranje vrat damam, odstopanje sedežev starejšim v avtobusih, pozdravljanje .. ) - red v šolah vseh vrst - šolstvo na izredno visokem nivoju - pravičnost in pravo prijateljstvo - delovanje sodišč (v nepolitičnih zadevah) - uspešnost policije pri uvajanju javnega reda in preganjanju kriminala - sodelovanje vojske pri večjih naravnih nesrečah in izgradnji države - uspešnost socialnih služb - neovirano in lepo poslovanje malih podjetij in obrtnikov - plačilna disciplina - da je lahko tisti, ki je bil res priden z normalnim delom in brez goljufij zaslužil res veliko denarja. Nismo imeli ne vem kakih nadbogatih podjetnikov, vendar s(m)o dovolj zaslužili, da s(m)o si lahko tudi vse privoščili. In na koncu - mislili smo, da imamo veliko birokracijo, ker je vsak deseti delal za pisalno mizo in nismo vedeli, da se bo s prihodom računalnikov in osamosvojitvijo ter prihodom v EU razmerje obrnilo: Samo vsak deseti od zaposlenih dela v proizvodnji. Popravljeno Januar 31, 2007. Popravil Broj Jedan dotem in zverac 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 (popravljeno) In, ja, Brihta......ti držim pesti, da dočakaš vse užitke srednjih let. Niso slabi, veš :naughty: U bistvu jih komi čakam. Sam sigurno pa se mi bo tožilo po brezskrbnih letih, ko sem bil še pokovc :) Hotel sem reči, da to nima veze z bivšo jugo, ker to pogrešajo tudi 35 letni Francozi, Italijani, Nemci... Popravljeno Januar 31, 2007. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Pogrešam zabave stila "sindikalne", kje se je sexal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Potem pa imam jaz očitno boljši spomin od tebe. Se namreč spomnim še tistega iz rane rane mladosti v nekakšnih KOŽNIH vrečkah :kva2: :kva2: . kožnih?Iz teh vrečk ste pili?Sicer sem tudi sam pil iz "kožnih vrečk" vendar kot dojenček :P Bazooka čigumiji so še-samo najdit jih je treba(žito v LJ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 (popravljeno) -Jugeca, Stojadinko, 128-ko, bicikle prvi Partizan, gume Obiličevo in Trayal T5 R, Kandit-šećerne pločice, Babaloo žvečilne, životinjsko carstvo, Politikin Zabavnik, Stripoteko, Wampum kavbojke iz Trsta, startaske, Elanove skije RC 05 R, pa Tyrolia avtomate d260, poldnevne karte kupljene preko sindikata, prevoz pol zastonj na Areh...... -aja pa tiste kile pa lase, ki sem jih takrat imel :grim :hmm: :grim :whistle: Popravljeno Januar 31, 2007. Popravil xr800 dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pike Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Najbolj pogrešam Yassa bundo :yes: in rezervne dele za fičkota na vsaki bencinski črpalki, pa tisto kosmato tovarišico iz šole v naravi sedaj so vse gole :eek: Najbolj pogrešam Yassa bundo :yes: in rezervne dele za fičkota na vsaki bencinski črpalki, pa tisto kosmato tovarišico iz šole v naravi sedaj so vse gole :eek: Pa štrumfe vsako nedeljo v živ žavu pa nedeljska kosila ob gledanju partizanskih filmov! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Titeja :cry: Josipa Broza... :cry: , pa Jovanke ... :cry: ...smo komaj čakal , da bosta po televiziji ... :cry: revival 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Josipa Broza... :cry: , pa Jovanke ... :cry: ...smo komaj čakal , da bosta po televiziji ... :cry: Pa RANKOVIČA,da bi mal Šiptarje (Albance)v red dal,saj danes ni Srba v politiki,da bi to znal !!!!!! :OK: maco47 in zverac 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 pa "Put bratstva i jedinstva" od Lj do Bg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 pa "Put bratstva i jedinstva" od Lj do Bg Zakaj PUT Bratstva jedinstva saj je danes veliko boljši in hitrejši -EDINO brigadirke. :OK: maco47 in dr.looney 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 kurirčkovo pošto in titovo štafeto :grim no, se zdaj se pa betlehemska lučka nos :D pa Dan mladosti, enkratno doživetje na stadionu prepolnem veselih, mladih ljudi :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se