ShadoW88 Objavljeno Februar 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 125-ka gre 110-115 realnih...ampak to ni čist v izi vožnja ampak priganjanje...pr 250-ki je pa po moje 130 nekje normalno, kar je več pa matranje js tud mislm...in mislm d ti bo 99% forumašev tako svetovalo...razen izjem ala nejko ;) Moja 125-ka gre pa sam 100 km/h pa še to če jo lepo prosim pa po možnosti še pobožam med vožnjo :blink: 110 mi je šla samo, če je šlo navzdol :(
C4V4L13R Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 ti maš tud ybr vidm...men gre po ravnem 105-110, v dolino tud že 120, števec je pa dokej realn (+/-2km/h), drugač pa poznam ene dva ko jim gre bo ravnem 115, z mal pomoči vetra pa tud 120... js mam sicer ene težave z vplinjačem, tako, da je čist možno... tako je...motor je nov in po moje je treba mal fergi pogledat pa naštelat, kar mi bo tud en majster ko pride pomlad naredu, tko da vidm če bo pol kaj manj težav in če se bo tud na zmogljivostih kaj poznal...možno je :doze:
ShadoW88 Objavljeno Februar 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Meni je tudi na začetku malo nagajala, kljub temu, da je bila nova (mogoče ravno zato) .. Me je pa malo razočarala.. Ali pa sem jaz pričakovala preveč :hmm: Vsekakor je pa boljše kot nič ker ne vem, če bi zdržala dneva brez motorja :grrr
C4V4L13R Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 hehe ma sej je čist super motor, moram pa rečt ja da sem tud jas mau več prčakvav...zato mogoče (morm še premislit) pride ena predelava gor, pa bomo vidli...če bo to to, bo motor dober še za kakšno leto, dve, tri :doze: :P :topic:
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Tako je! :) Nikakor ne bi rada imela 2t motorja.. Nekako mi ne sede :grrr Glede Aprilie ne bom nič komentirala, ker se ne zanimam ravno zanjo, mi pa tudi vizuelno ni preveč všeč (namreč RS 250).. Poznam pa nekoga ki jo ima pa se mu ves čas kvari :doze: Mah tko bom rekla.. Preveč izbire motorjev je, potem pa ratamo zbirčni :grim Glede šraufanja pa... Za kakšne dele bi se dal zmenit :yes: O:-) no, vizuelno ne bi debatirali komu je kaj všeč in ne, je pa res da se malo bolj kvari, logično saj je dvotaktni motor, ampak če si nekaj želiš pač vzameš to v zakup, jaz sn si pač prisego da se na jajci ki jo imam sedaj vozim kvečjemu še to sezono pa še to v skrajnem primeru... no nema veze, glavno da se bi glede šraufanja dalo kaj zmenit :naughty: :naughty: :naughty: :D :D
Brihta Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 ...je pa res da se malo bolj kvari, logično saj je dvotaktni motor... Si se malo zmotil, a ne???
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 kaj bi se naj zmotil, pri tem da se dvotaktni motorji bolj kvarijo kot štiritaktni, al kaj misliš :?
Priporočene objave