Skoči na vsebino

Vse

C4V4L13R

Priporočene objave

nad izbiro blaga nimam pripomb, pa tudi drugače so sedeži dobri in polno nastavljivi...seveda ne električno :) drugače pa še ena (zadnja) pripomba nad mazdo: plastika na zadnjih vratih včasih zaškripa ko se nasloniš...drugače pa je mazda odličen avtomobil, z močnejšim dizlom sta enkraten par, sedaj verjetno še bolj, ko so končno dodali šesto prestavo...pa tudi nad porabo se ne morem pritoževati...na vseh dosedanjih 70k km je popila 6,5l/100km pri ne prav nežni vožnji ;)

Popravljeno . Popravil BlackDoc
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se strinjam. Vendar govorimo o japonskem interjerju, ki je še zmeraj precej kičast in ubog za evropski okus. Mazda pa je, tako kot vsi japonski avtomobili čisto super avto.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če smo že pri mazdi: z osvežitvijo šestice je za moj okus šla na slabše...nikakor mi ne sede radio v sredini ker preveč izstopa...pri starejših modelih je bilo to lepše narejeno:

stari model:

IPB Slika

novi model:

IPB Slika

Popravljeno . Popravil BlackDoc
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ta notranjost mi deluje nekak ceneno .) pa ne vem zakaj...

prva stvar, ki jo js opazim v avtu, je volan in pa merilniki, potem šele vse ostalo, do detajlov največkrat sploh ne pridem in jih opazm šele po kakšni prebrani kritiki oz. testu

no in ker je v mazdi volanski obroč videt malo večji in je tanek, sploh pa so ozki kraki, mi deluje kot iz kakšnega golfa mk1 ali mk2 :blink:

všeč pa mi je imitacija lesa, sploh v kakšnih večjih avtomobilih

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmm, American Muscle, Lepi, močni in samo in edino za straight line, s svetlo izjemo Novo Korveto...

POglejte Clarksonov film. Menda Heaven and Hell, nism čist siguren.

Na pisto dajo V10, 8.3litre 510BHP Viperja in Z4M(nek mali BMW) in ga viper stisne za en avto razdalje. Čet ovinke je šel BMW ku po tirih, na ravnini je pa Viper puhnu mimo ku za šalo

So pa ful poceni tile Ameriški. Viper Hennesey ki ima TwinTurbo mašino s 1000km(kar je isto kot Veyron) stane okrog 40-55miljonov. :D Lih en porš :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmm, American Muscle, Lepi, močni in samo in edino za straight line, s svetlo izjemo Novo Korveto...

POglejte Clarksonov film. Menda Heaven and Hell, nism čist siguren.

Na pisto dajo V10, 8.3litre 510BHP Viperja in Z4M(nek mali BMW) in ga viper stisne za en avto razdalje. Čet ovinke je šel BMW ku po tirih, na ravnini je pa Viper puhnu mimo ku za šalo

So pa ful poceni tile Ameriški. Viper Hennesey ki ima TwinTurbo mašino s 1000km(kar je isto kot Veyron) stane okrog 40-55miljonov. :D Lih en porš :P

to sm že js omenu v eni temi ja...in veste kaj, da en ameriški muscle (zdej ne vem al mustang, al viper) ma še vedno listnate vzmeti :eek: ki jih pr nas vidš le še na kakšnem tovornjaku starejšem od 10 let :headbang:

točno stane 225.000 dolarjev kar je okol 45mio sit ja :grim izredno poceni za avto, ki premore 410 km/h, ampak ne vrjamem da je pri tej hitrosti še vedno pou toliko stabilen na cesti kot 1,2 mio evrov vreden bugatti veyron :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če smo že pri mazdi: z osvežitvijo šestice je za moj okus šla na slabše...nikakor mi ne sede radio v sredini ker preveč izstopa...pri starejših modelih je bilo to lepše narejeno:

stari model:

novi model:

ja, tudi jaz sem se zasekiral, ko sem to videl :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa še za vse avtomobilistične navdušence nekaj spletnih strani:

www.avtomobilizem.com - največja slovenska avtomobilistična skupnost

www.rsportscars.com - sicer tuja stran, ampak tudi v slo jeziku...malo manj uporabna, dobre slike

www.supercars.de - nekaj zanimivosti, predvsem športni avti

www.worldcarfans.com - fani vseh svetovnih znamk, predstavitve, spy pics, slike...

www.seriouswheels.com - predvsem za ljubitelje muscle car-jev in hot rod-ov

www.tuninglinx.com - za tuning fane

www.desktopmachine.com - ozadja avtomobilov + motorjev + žensk + filmov

www.netcarshow.com - ozadja oz. slike avtov

www.carsplusplus.com - katalog vseh svetovnih avtomobilov, ampak podatki so tko tko...

www.wreckedexotics.com - slike razbitih, predvsem luksuznih, dragih avtomobilov

katalog avtomobilov v sloveniji - katalog vseh avtov, ki jih je možno kupit pri nas, z vsemi podatki in cenami...včasih malo pomankljiv

grupa b - za vse ljubitelje in poznavalce rallyja; legendarna grupa b --> formula 1 na makadamu

B)

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

škoda k so speedyja ukinl :doze:

da pa ne izpadem kakšen opel freak :P naj povem da se nikakor nebi branil "ruskega angleža":

TVR Sagaris :worship:

škoda ker firma propada...oz. zapira svoja vrata :doze:

post-12378-1171479169_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to sm že js omenu v eni temi ja...in veste kaj, da en ameriški muscle (zdej ne vem al mustang, al viper) ma še vedno listnate vzmeti :eek: ki jih pr nas vidš le še na kakšnem tovornjaku starejšem od 10 let :headbang:

Hmm, mislim da bo kar tanova korveta ki dobro drži cesto. Bistveno boljše od Viperja :D Verjetno še zmerej precej slabo.

Kar se Henneseya tiče, raje Viperja kukr Veyrona. Za par tisoč evrov bi si lohk Öhlinse not dal :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ko smo že pr dnarju:

najdražji avto: ferrari 250 GTO

cena: se prične pri 9.100.000 evrov ja prov ste vidl devet milijonov evrov :blink:

vir: supercars.de

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

popravek: gre za bugattija royale kellner coupe s ceno 8mio 700k dolarjev ampak to je precej manj od ferrarija...ne vrjamem da bi cena padla...kvečjemu narastla...no na omenjeni spletni strani je bugatti na 2 mestu, na spodnjem linku pa ferrari šele na 6.

http://www.forbesautos.com/advice/toptens/collector_2.html

komu vrjet :? :wacko:

v vsakem primeru gre za vratolomne vsote, ki zbujajo glavobol...bolš da ne razmišlamo kolk je to enga samga dnarja...za kup pleha...pa ne samo to...pleha, starga ko metuzalem :slap: :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ko smo že pr dnarju:

najdražji avto: ferrari 250 GTO

cena: se prične pri 9.100.000 evrov ja prov ste vidl devet milijonov evrov :blink:

vir: supercars.de

a ni mclaren f1 GTR najdražji, 1mio$ :?

post-6736-1172100177_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej ne vem kam bi napisov...

a kdo mogoče pozna avto Matra Simca?

na netu se ne najde prov velik...k mamo enga v garaž k bi ga blo potrebn obnovit, pa ni menjalnika, pa ne vem kje bi se dal dele dobit.

Drgač je pa zanimiv avto, 3 sedeže spredej, pa motor zadej.

Tkole zgleda:

IPB Slika

Aja, ta na sliki ni nš... :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

na netu se ne najde prov velik...k mamo enga v garaž k bi ga blo potrebn obnovit, pa ni menjalnika, pa ne vem kje bi se dal dele dobit.

Drgač je pa zanimiv avto, 3 sedeže spredej, pa motor zadej.

Tkole zgleda:

IPB Slika

Aja, ta na sliki ni nš... :D

Mah dej sam v stiskalnico pa je :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mah dej sam v stiskalnico pa je :grim
wtf :blink:

hudo lepo in redko :worship:

probaj tukaj

oz. tukaj in tukaj...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a ni mclaren f1 GTR najdražji, 1mio$ :?

1 dolar = pribl. 200 SIT

1 evro = pribl. 240 SIT

in po tej logiki je 9mio evrov velik več kot 1mio dolarjev

da pa ti ne bom soliu pameti o valutah: za vse podatke sem navedu tud vire .)

bugatti veyron stane 1,2 mio evrov, kar je že precej več od 1mio $...mclaren je še daleč .)

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!