Vrtnica Objavljeno Julij 12, 2002 Opozori Objavljeno Julij 12, 2002 Najprej prav lepo pozdravljeni! Mam vprasanje glede "clanov" foruma... Na ta forum je vclanjenih mal cez 800 clanov... Ko sem sla gledat ko je use clan sm opazila da nekateri ki so se prijavili na ta forum so objavili samo 1 post ali celo 0 pa to pred parimi leti, ki so se vclanili... Moderatorje sprasujem oz prosim... Ka ce bi tiste clane pobrisal (ce se da) ker lahko da so se enkrat prijavili in nato so pozabili geslo in se pod drugim nickom prijavili... Ce bi se jih dalo pobrisat in da bi imeli realno stevilov clanov ki delijo pac izkusnje z nami in ne da bi to stevilo bilo na podlagi enih, ki so se sam prijavili in nc objavili. Hvala Ce se ne da pac nic tle pomagat pa pol to temo zaklenite oz pobrisite da ne bo smetila arhiva...
Codeine Objavljeno Julij 12, 2002 Opozori Objavljeno Julij 12, 2002 Najprej prav lepo pozdravljeni! Mam vprasanje glede "clanov" foruma... Na ta forum je vclanjenih mal cez 800 clanov... Ko sem sla gledat ko je use clan sm opazila da nekateri ki so se prijavili na ta forum so objavili samo 1 post ali celo 0 pa to pred parimi leti, ki so se vclanili... Moderatorje sprasujem oz prosim... Ka ce bi tiste clane pobrisal (ce se da) ker lahko da so se enkrat prijavili in nato so pozabili geslo in se pod drugim nickom prijavili... Ce bi se jih dalo pobrisat in da bi imeli realno stevilov clanov ki delijo pac Po tvojem imajo na forumu pravico biti prijavljeni samo tisti, ki kaj napišejo. Velika napaka! Mnogi so prijavljeni zato, da lahko normalno prebirajo nova sporočila od svojega zadnjega obiska, kar ne deluje, če nisi prijavljen. Slednje dokazuje tudi statistika foruma. Če bo kdo sodeloval ali ne je prepuščeno vsakemu posamezniku. Nikakor pa ne mislimo brisati uporabnikov na osnovi tega, da niso nič napisali. In četudi bi pozabili geslo jim forum pošlje novega s katerim se lahko prijavijo.
Vrtnica Objavljeno Julij 12, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 12, 2002 Aha oki! Hvala za odgovor zdej pa lohko temo pobirses
strom Objavljeno Julij 15, 2002 Opozori Objavljeno Julij 15, 2002 OK, če ma 0 postov pa ni bil na forumu... mesec, dva...? LP
hotschko Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 OK, če ma 0 postov pa ni bil na forumu... mesec, dva...? LP Morda je pa v Indiji z motorjem. :)
burgy Objavljeno Januar 20, 2003 Opozori Objavljeno Januar 20, 2003 Mnogi so prijavljeni zato, da lahko normalno prebirajo nova sporočila od svojega zadnjega obiska, kar ne deluje, če nisi prijavljen. Slednje dokazuje tudi statistika foruma. Če bo kdo sodeloval ali ne je prepuščeno vsakemu posamezniku. Nikakor pa ne mislimo brisati uporabnikov na osnovi tega, da niso nič napisali. In četudi bi pozabili geslo jim forum pošlje novega s katerim se lahko prijavijo.
mopedfan Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 Po moje je vrtnica mislila, da bi delovali kot recimo Hotmail, ki ti zbriše box, če si dalj časa neaktiven (koliko je to časa ne vem). Načeloma se zdi meni to ok, je pa res, da nekateri le berejo... Je pa tudi res, da se ima forum pohvaliti prav s tem: s št. članov.
roly Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 Zanima me, kako se lahko odjaviš s foruma oz. da nisi več član ( uporabnik)!!! Nikjer nisem nič opazil :shock:
Vrtnica Objavljeno Januar 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 Zanima me, kako se lahko odjaviš s foruma oz. da nisi več član ( uporabnik)!!! Nikjer nisem nič opazil :shock: Upam da nas ne zapuscas
Max Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 Zanima me, kako se lahko odjaviš s foruma oz. da nisi več član ( uporabnik)!!! Nikjer nisem nič opazil :shock: To je tako kot NATO. Not te se povabjo, ampak trik je kako pridet ven :D Pa sej ne misls resno, da odhajas :?: :cry: :cry: ligenjček 1
Brrrm Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 Roly, čisto enostavno. Hackersko vdreš v server, zbrišeš sebe in pomešaš še polovico foruma, pa je :wink: :twisted: :lol:
Ice Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 hitrejsa varianta......zameri se adminoma :P :lol:
SiR Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 Ja, Roly zihr odhaja... :twisted: Slava mu, čast in mast ...
Noise Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 Ja, Roly zihr odhaja... :twisted: Kva?
Hanzi Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 Roly saj bo bolje! Ne zapuščaj nas!
Max Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 Zanima me, kako se lahko odjaviš s foruma oz. da nisi več član ( uporabnik)!!! Nikjer nisem nič opazil :shock: Eh, to je pa tko k si clovk v prostor za pocivanje :wink: nastima nov DVD player, pa carunalnik pa vso frsterkerijo, pa.... :shock: 8) 8) 8) Pol pa zacne takele nabijat :roll: Tm se druge reci pocnejo, no sej verjamem, da to itak ze vse ves :wink: :D :D :D
hotschko Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 A če jaz vprašam kolk stane truga in če imajo takšne 182cm dolge, me boste tut kar na žale odpeljal ... :shock: 8) :wink:
D.J. Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 ti si večji od 182, kdo bi ti pa verjel na take šlik šlake
Ice Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 A če jaz vprašam kolk stane truga in če imajo takšne 182cm dolge, me boste tut kar na žale odpeljal ... :shock: 8) :wink: nope......diretissima v krematorij. :twisted: :wink: :lol:
Vrtnica Objavljeno Januar 22, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 A če jaz vprašam kolk stane truga in če imajo takšne 182cm dolge, me boste tut kar na žale odpeljal ... :shock: 8) :wink: A lohko? :twisted:
hotschko Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 A če jaz vprašam kolk stane truga in če imajo takšne 182cm dolge, me boste tut kar na žale odpeljal ... :shock: 8) :wink: A lohko? :twisted: Vrtnica, s tabo grem tudi ob polnoči na pokopališče, sploh zdaj ko imaš nov avatar ... zakaj že :?: :roll: .... :D :wink: 8)
Vrtnica Objavljeno Januar 22, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 A če jaz vprašam kolk stane truga in če imajo takšne 182cm dolge, me boste tut kar na žale odpeljal ... :shock: 8) :wink: A lohko? :twisted: Vrtnica, s tabo grem tudi ob polnoči na pokopališče, sploh zdaj ko imaš nov avatar ... zakaj že :?: :roll: .... :D :wink: 8) Kako nov sej mam starga spet kr vam un ocitno ni biu vsec! :evil:
Ice Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 A če jaz vprašam kolk stane truga in če imajo takšne 182cm dolge, me boste tut kar na žale odpeljal ... :shock: 8) :wink: A lohko? :twisted: Vrtnica, s tabo grem tudi ob polnoči na pokopališče, sploh zdaj ko imaš nov avatar ... zakaj že :?: :roll: .... :D :wink: 8) Kako nov sej mam starga spet kr vam un ocitno ni biu vsec! :evil: zenske! :shock: ............heh :roll: ........ stalno si nekaj zmisljujejo. :P 8)
Noise Objavljeno Januar 24, 2003 Opozori Objavljeno Januar 24, 2003 Kako nov sej mam starga spet kr vam un ocitno ni biu vsec! :evil: Novega nazaj... u kaka ritka, u kaka ritkica...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se