DrummY Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 pozdravljeni! danes se je prijatelj malo vozu z mojim skuterjem(keeway focus), ki sem mu nekaj delov menjal(nič kaj večjega), in je bil navdušen nad pospeški. sam ima zgoraj omenjeni skuter (aprilia sr 50 r factory 2005). odstranjeno ima elektronsko blokado in blokado na variomatu. želi si, da bi imel njegov skuter veliko navora, brez kita, brez menjave izpuha, problem pa je še v tem da ima elektronski vbrizg in ne more menjati vplinjača(nekateri so to naredili za boljše pospeške an :) ) prosim če lahko poveste, karkoli se da! LP p.s. ne gre mu za končno hitrost, reku je da je lahk max 70 km/h.
k0ci Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 1.zajebal je že ker je kupil motor na vbrizg goriva 2.jst bi tut rad mel 1.5 mašino pa 1000KM, brez kakšnih posegov v motor 3.aja on bi rad mel več navora brez menjave cilindra in izpuha.......povej mu da je retard 4.skuterja z el. vbrizgom se ne da tunat, oz. se ga zelo težko, ker potem crkuje vse po spisku ........skratka, misija nemogoče
DrummY Objavljeno Februar 21, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 ampak tudi na uradu za nemogoče misije misije opravijo ? a se res nč ne da nardit? če bi menju prenose, fedre na sklopki, mogoče valjčke? ne vem js, zato pa vas prašam ... LP
StArII Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 pa kake prenose kmet na 50ki.. nic ne mors nardit.. skuter ko ga dobis je ze nastavlen takko treba in ne rabis menjavat fedrc pa valckov pa tega kaj sele prenose na 50cc dajte se zresnit no
NejcZ Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 Torej nima več blokad.. bi moral it gladko mimo tebe, tako v pospeških kot v končni :) Že jaz sem te takrat nesel (proti Letušu), pa sem samo 70 peljal... :) Ta tvoj prijatelj je malo čuden :) Povej kje ste, pa pridem da mu mojega dam, sam pol mu bo verjetn utrgalo od veselja? lol
DrummY Objavljeno Februar 21, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 (popravljeno) Torej nima več blokad.. bi moral it gladko mimo tebe, tako v pospeških kot v končni :) Že jaz sem te takrat nesel (proti Letušu), pa sem samo 70 peljal... :) Ta tvoj prijatelj je malo čuden :) Povej kje ste, pa pridem da mu mojega dam, sam pol mu bo verjetn utrgalo od veselja? lol nisi mene stegnu, stegnu si enga mičota(gostilna na klancu, sj veš kje je to), moj gre mal več ko 70 realnih, pa njegov je zdj še bolj porihtan ko ga je odblokiru! :topic: :topic: am, pa povei kdaj maš cajt da sprobama pospeške če si tk glasn ... letuška ravnina je primerna ... Popravljeno Februar 21, 2007. Popravil DrummY
-baSe- Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 Zajebal je kr je kupil factory:D:D Brez kiti in izpuha bo slo tok kukr gre!
DrummY Objavljeno Februar 22, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Zajebal je kr je kupil factory:D:D Brez kiti in izpuha bo slo tok kukr gre! hammm ... a pol res ni ČIST nobene možnostni več??? LP
NejcZ Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Seveda je, ampk je 3x dražje kot za "navadne" mopede :)
-baSe- Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Seveda je, ampk je 3x dražje kot za "navadne" mopede :) Bl ne ko ja kr noce dt notr kita al pa menat izpuha!
NejcZ Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Pol p naj še naprej uživa v vožnji ;)
-baSe- Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 In zakaj noče menat kita al pa izpuha tvoj prjatu????????
NejcZ Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Pa sej pametno, če je podobne sorte k js, bo ugotovil da še to gre prehitr za njega (odblokiran) ;) Pa itq sam odblokiran tale factory gre čist super (mislim če gre stari ditech z 3-mi on board 60+ ... :OK: )
DrummY Objavljeno Februar 22, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Pa sej pametno, če je podobne sorte k js, bo ugotovil da še to gre prehitr za njega (odblokiran) ;) Pa itq sam odblokiran tale factory gre čist super (mislim če gre stari ditech z 3-mi on board 60+ ... :OK: ) aja? noro :OK: :OK: . mi smo se pelali 3, sami težka kategorija, vsi večji od 180cm :D na tomosu avtomatik, pa je uleku enih 50 :OK: :OK: . LOL
NejcZ Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 peugeot elyseo, 50 kubikov, 3-je, 115kg, 95 kg, 75 kg.. :) Je vlekel v tk klanc da si vi to mislat ne morte (pa še zablokiran je bil) :D (ok, zdej je zariban, lol) :OK: Pardon za offtopic
-baSe- Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Drummy zkwa frend noče dt kita al pa menat izpuha?
Cilindr Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 ta tema je dost dzabe fantje k ma itak PIA/ gil masino not .) PS: ne gre iz osla nardit dirkalnga konja ;)
-baSe- Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 ta tema je dost dzabe fantje k ma itak PIA/ gil masino not .) PS: ne gre iz osla nardit dirkalnga konja ;) Hmm nima piaggio masine ker je neke vrste nov di tech sam da se rece factory :D :D Frendu je pa crknu po 5 min vozne po dzju :BUA: :BUA:
k0ci Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 Hmm nima piaggio masine ker je neke vrste nov di tech sam da se rece factory :D :D Frendu je pa crknu po 5 min vozne po dzju :BUA: :BUA: to pa zato ker mu je voda špricala po loputi za zrak oz. njeni elektroniki to je men delalo na ditechu ko sem ga pral.....v bistvu je kr fajn trokiral, ampak ko se je posušilo je delal normalno
NejcZ Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 Kako pa to men nikoli še ni nardilo :blink: mogoče imam pa srečo :OK: (perem ga, ko ga, res temeljito..) :)
pinktomos Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 brez veze govori tvoj prjatu k škarik more zamenjat pod mus k bujši kot je izpuh lepše teče motor brez veze imet originalnega vsaj to
pinktomos Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 :topic: kšna je razlika med aprilio sr factory in di tech lahko sm flu pri napisu ne zamerit :topic: hvala
-baSe- Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 brez veze govori tvoj prjatu k škarik more zamenjat pod mus k bujši kot je izpuh lepše teče motor brez veze imet originalnega vsaj to Bi lahko po slovensko napisal?
k0ci Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 :topic: kšna je razlika med aprilio sr factory in di tech lahko sm flu pri napisu ne zamerit :topic: hvala factory je nov model, ditech pa star, oba pa imata vbrizg goriva
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se