Lobo Objavljeno Februar 24, 2007 Objavljeno Februar 24, 2007 Tudi pri nas se lahko cepi vsaka ženska - samoplačniško. ... Slovenijo uvrščam med razviti svet. Verjetno se res lahko cepi vsaka ženska, samo učinkovito je pa le pri deklicah (se mi zdi od 12 - 14 let, nisem pa čisto siguren za leta). Tako, da Lina si žal prepozna.
Broj Jedan Objavljeno Februar 24, 2007 Objavljeno Februar 24, 2007 .. Lina si žal prepozna. Sloh NI RES .. cepivo (kot vsa cepiva) razkajfa imunski sistem, da začne tvoriti protitelesa NE GLEDE NA LETA. Med 12 in 14 leti je najbolj zgodnji čas, ko se dekletca lahko že cepijo - prej je brez smisla. Tole cepivo pa še posebej: - pomaga celo v začetni fazi raka - pomaga, da se rak po eventuelno uspešnem zdravljenju ne ponovi - pomaga, da se ne pojavi po cepljenju ne glede na starost - potrebno je le enkratno cepljenje Vse dodatne info pri vaši osebni ginekologinji in NE pri LOBOtih .. ............... vir: moja nečakinja - zdravnica porodničarka v KC Ljubljana
lina Objavljeno Februar 24, 2007 Objavljeno Februar 24, 2007 (popravljeno) Sloh NI RES .. cepivo (kot vsa cepiva) razkajfa imunski sistem, da začne tvoriti protitelesa NE GLEDE NA LETA. Med 12 in 14 leti je najbolj zgodnji čas, ko se dekletca lahko že cepijo - prej je brez smisla. Tole cepivo pa še posebej: - pomaga celo v začetni fazi raka - pomaga, da se rak po eventuelno uspešnem zdravljenju ne ponovi - pomaga, da se ne pojavi po cepljenju ne glede na starost - potrebno je le enkratno cepljenje Vse dodatne info pri vaši osebni ginekologinji in NE pri LOBOtih .. ............... vir: moja nečakinja - zdravnica porodničarka v KC Ljubljana Aha bom vprašala strokovnjaa...pa sem hota prej malo teren preiskusi, da mi ne bi dohtar rekel...veste to ni za stare babe....bi me lahko potrlo. :lol: Popravljeno Februar 24, 2007. Popravil lina
Lobo Objavljeno Februar 24, 2007 Objavljeno Februar 24, 2007 (popravljeno) Sloh NI RES .. cepivo (kot vsa cepiva) razkajfa imunski sistem, da začne tvoriti protitelesa NE GLEDE NA LETA. ... Vse dodatne info pri vaši osebni ginekologinji in NE pri LOBOtih .. ............... vir: moja nečakinja - zdravnica porodničarka v KC Ljubljana Maš res. Se opravičujem. Sem prebral v E-Delu: "... Pri tem pa člani skupine priporočajo cepljenje le v okviru objavljenih strokovnih priporočil, v katerih je nedvoumno ugotovljeno naslednje: »Indikacija temelji na dokazu klinične učinkovitosti cepiva v populaciji žensk v starosti 16 do 26 let in na dokazu imunogenosti cepiva v skupini otrok in mladostnikov od 9 do 15 let. Klinična učinkovitost cepiva pri moških ni bila ovrednotena.«" Celotni članek: http://delo.si/index.php?sv_path=41,35,179615&src=rp Res je cepivo učinkovito za vse ženske, ne glede na starost. Popravljeno Februar 24, 2007. Popravil Lobo
lina Objavljeno Februar 24, 2007 Objavljeno Februar 24, 2007 Majstor v prvem blogu se pištoli nad Cosmo pičkami. Nadaljevanje oz odgovor na reakcijo kosmo populacije http://chef.blog.siol.net/2007/02/24/ujezi...-cosmopolitana/ Odgovori s COSMO foruma..... http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic...asc&start=0
pupa Objavljeno Februar 24, 2007 Objavljeno Februar 24, 2007 (popravljeno) Sem pa enkrat zasledila informacijo, da je za moško neplodnost moč kriviti planice, te za enkratno uporabo: Pampers in podobne. In sicer iz razloga: Moška moda morajo imeti nižjo temperaturo od ostalega telesa (to je res in eden od razlogov zakaj jih je evolucija postavila izven telesa), medtem, ko takšne planice zadržujejo toploto in lahko povzroči neplodnost. Ve kdo kaj več? to, kar si napisala, NAJ bi bilo res. Sem tudi sama v raziskovanju raznoraznih plE nic (Lina, tudi tebe slovenščina daje očitno... ) in sem prebrala, da naj bi bila temperatura v plenicah za enkratno uporabo povprečno za 1,1°C višja, kot recimo v bombažnih plenicah. Sicer pa si lahko več preberete tu, če vas zanima: http://pleniceracman.com/shop/page/group/grp/66/Zdravje/-/ Tudi pri nas se lahko cepi vsaka ženska - samoplačniško. Cepivo je na zalogi v vseh ginekoloških ambulantah. V Domžalah je celo občina financirala cepljenje deklet v zadnjem razredu OŠ. Dejstvo pa je, da je v drugih državah EU cepljenje brezplačno. Ta razlika nastaja zaradi enega samega vzroka - naši politični prvaki so v glavnem samski in nimajo doma nikogar, ki bi jih nasuvow v rit, da bi parlament sprejel tozadeven ukrep - drugje pa temu ni tako. :yes: cepivo je drago. Stane cca 300 € (al 300 jurjev, zdje pa res ne vem), pa tudi ni dokazano, da pomaga, če te viruse že imaš. Bi pa moglo biti za vse mlade punce brezplačno, da sploh ne bi dobile virusov, ki povzročajo raka na materničnem vratu....... Popravljeno Februar 24, 2007. Popravil pupa
lina Objavljeno Februar 24, 2007 Objavljeno Februar 24, 2007 to, kar si napisala, NAJ bi bilo res. Sem tudi sama v raziskovanju raznoraznih plE nic (Lina, tudi tebe slovenščina daje očitno... ) Joj oprosti, se bom skolirala :lol:
lina Objavljeno Februar 24, 2007 Objavljeno Februar 24, 2007 (popravljeno) sej ti ni pomoči :BUA: :slap: :yawn: Jah, baje se s kolom da marsikej narest, ko druge stvari odpovejo. :) Popravljeno Februar 24, 2007. Popravil lina
pupa Objavljeno Februar 24, 2007 Objavljeno Februar 24, 2007 v bistvu to tebi niti ne bi toliko škodovalo.... bi se mi pa malo kol smilil........
Lobo Objavljeno Februar 24, 2007 Objavljeno Februar 24, 2007 Sta pa precej frigidni. Poleg te silne medsebojne jebačine vama še vedno ni prišlo. Ali pa znata dobro skrivat orgazem.
Alla Objavljeno Februar 24, 2007 Objavljeno Februar 24, 2007 In kaj menijo moški o čikenfajtu? :hmm: :naughty: B)
pupa Objavljeno Februar 24, 2007 Objavljeno Februar 24, 2007 jebatga... moj je šel za cel dan smučat .)
lina Objavljeno Februar 24, 2007 Objavljeno Februar 24, 2007 (popravljeno) v bistvu to tebi niti ne bi toliko škodovalo.... bi se mi pa malo kol smilil........ v bitvu bistva je poanta ravno v biti bistva. Sta pa precej frigidni. Poleg te silne medsebojne jebačine vama še vedno ni prišlo. Ali pa znata dobro skrivat orgazem. pišuka a skrivati ga je treba? Baje ga ogromno žensk hlini. :blink: Popravljeno Februar 24, 2007. Popravil lina
Lobo Objavljeno Februar 24, 2007 Objavljeno Februar 24, 2007 ... pišuka a skrivati ga je treba? Baje ga ogromno žensk hlini. :blink: Ne bi vedel. Nimam izkušenj s takšnimi. Do sedaj sem naletel na same pohotne nimfomanke.
motoristek Objavljeno Februar 24, 2007 Objavljeno Februar 24, 2007 Ne bi vedel. Nimam izkušenj s takšnimi. Do sedaj sem naletel na same pohotne nimfomanke. Prijatelj, bi ti meni dal kakšno tel.št. mobija... :kva2:
moto rider Objavljeno Februar 24, 2007 Objavljeno Februar 24, 2007 (popravljeno) Jaz pa sploh nimam mnenja. :o :o :o :xx: :D :D :P Imam pa želje! ...na osnovno temo. Popravljeno Februar 24, 2007. Popravil moto rider
Broj Jedan Objavljeno Februar 24, 2007 Objavljeno Februar 24, 2007 Danes sem pa nasrkow. :cry: V prevodu sem prišew do dela, ki obravnava wellness (inclusive kozmetika) za ženske in za moške Del za ženske sem prevajal celo popoldne in večer za moške pa 10 minut (zdaj sem nehow) :eek: :headbang: :cry: :blink: ampak potem sem pa izračunov pejneze :OK: .. zdej pa ne morem več .. :yawn: :zzz: ps.: skoraj sem pa crkniw od smeha, ko mi je Kraljica poskušala razložiti smisel vse te kemije :lol1: :lol1: :lol1: kar malce je bila užaljena, božica moja :wub:
andi1 Objavljeno Februar 25, 2007 Objavljeno Februar 25, 2007 Ne bi vedel. Nimam izkušenj s takšnimi. Do sedaj sem naletel na same pohotne nimfomanke. Očitno ima Lina prav, res jih preveč hlini orgazem. :kva2:
Broj Jedan Objavljeno Februar 25, 2007 Objavljeno Februar 25, 2007 Očitno ima Lina prav, res jih preveč hlini orgazem. :kva2: Očitno vi2 z Lino razpolagata s trdnimi dokazi glede tega :hmm:
SiR Objavljeno Februar 25, 2007 Objavljeno Februar 25, 2007 Sta pa precej frigidni. Poleg te silne medsebojne jebačine vama še vedno ni prišlo. Ali pa znata dobro skrivat orgazem. pupa je noseča, če bi se zdj dol dajala, bi to blo v troje, z lastnim otrokom ;)
pupa Objavljeno Februar 25, 2007 Objavljeno Februar 25, 2007 Simči, ravno med nosečnostjo (razen če nimaš problemov) so orgazmi najboljši, najmočnejši in tudi zelo priporočljivi. Sicer pa tisto guncanje palčka le pomiri in uspava...... :grim :P
Broj Jedan Objavljeno Februar 25, 2007 Objavljeno Februar 25, 2007 ... tisto guncanje palčka le pomiri in uspava...... :grim :P :nono: :slap: uspava približno toliko kot tebe orkan na barki sredi morja :lol1:
andi1 Objavljeno Februar 25, 2007 Objavljeno Februar 25, 2007 Očitno vi2 z Lino razpolagata s trdnimi dokazi glede tega :hmm: Samo predvidevam, ker Lobo baje tega fenomena ne pozna in naleti na same nimfomanke. In ker je znano, da nimfomanke ne najdeš že za prvim vogalom, je logična misel, da je igranega orgazma preveč ali pa Lobo zelo malo seksa, pa še takrat naleti na eno tako. :? Nekako se bolj nagibam h prvi varianti. Je moškemu bolj vabljiva, kajneda? :010 :010 :010
pupa Objavljeno Februar 25, 2007 Objavljeno Februar 25, 2007 :nono: :slap: uspava približno toliko kot tebe orkan na barki sredi morja :lol1: ni bilo mišljeno dobesedno :grrr :slap: ..... zagotovo pa mu prav nič ne manjka in še manj mu kaj škoduje...... sicer pa pojma nimam kako uspava orkan, ampak spanje na barki sredi morja je pa vsaj mene lepo uspavalo :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se