Skoči na vsebino

Avanturistke pozor!!!!!!

Priporočene objave

Objavljeno

Si želiš zares dobre in zabavne družbe v osrčju Dalmacije, v prečudovitem Bolu na Braču?

Dobrodošla boš v družbi postavnih in zabave željnih mladeničev.

Žur se začne 15. avgusta in bo trajal po dogovoru

Če si brhka, postavna in vedno pripravljena na žur pokliči:

041475739 - Lojz

031286150 - Miha

041535535 - Matej

Vljudno vabljene...

Objavljeno

:D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Objavljeno

Uh, ka pa ce uleti Salome... ona prav da je brhka in postavna... vedno zeljna zabave :shock: :roll: :twisted: :P :twisted: :twisted:

Objavljeno

Salome fuj!

ne, ne mi smo pošteni kmečki fantje in iščemo isto misleče punce za na morje.

še za 4 mladenke imamo prostora

Uh, ka pa ce uleti Salome... ona prav da je brhka in postavna... vedno zeljna zabave :shock: :roll: :twisted: :P :twisted: :twisted:
Objavljeno
Salome fuj!

Kaj na vasi ni nobene poštene kmečke deklice ?

Objavljeno

...vse ostalo mi je se nekak jasno, samo tisto ISTOMISLECE mi ne gre v glavo... :twisted: :?: :idea: :?: :twisted:

Ampak guzva pa je, a... :twisted: :P :shock: :roll: :wink:

Objavljeno

emperatriz,daphne in (kwa je ze una tretja kobila?) se morda javijo......kao _istomislece_ :shock: :P :lol: :wink:

Objavljeno

Tako, ja, Ice, one tri "kobile", pa se un what-a-ya-call-it Salome, pa kar dol naj ostanejo, vsaj ta sopek stirih :lol: :lol: :lol:

Objavljeno
Salome fuj!

Če bi bli pošteni kmečki fantje, bi zdajle sušili seno in kosili travo, ne pa razmišljali o dopustu na morju... :lol: :lol:

Objavljeno
Si želiš zares dobre in zabavne družbe v osrčju Dalmacije, v prečudovitem Bolu na Braču?

Dobrodošla boš v družbi postavnih in zabave željnih mladeničev.

Žur se začne 15. avgusta in bo trajal po dogovoru

Če si brhka, postavna in vedno pripravljena na žur pokliči:

041475739 - Lojz

031286150 - Miha

041535535 - Matej

Vljudno vabljene...

Ravnokar me je klicala Polona Dornik in prosila za tvojo telefonsko...

Objavljeno

Zdaj me pa zanima, a je vedenje, kdo je ta oseba stvar splosne izobrazbe, kak stos ali kaj tretjega? :wink:

Objavljeno

Cyc nekam velik piše v to temo? Da te slučajno ne zanimajo počitnice z "zdravimi kmečkimi fanti" Cyc? :roll: :wink:

Objavljeno

Ne skrbi, Lojzi, ne delam ti konkurence :wink:

Poste nabijam :lol:

Tudi v temo o BMW CL sem dosti pisal pa me ne zanima masina ... vsaj ne v tem smislu, da bi jo hotel met :wink: :lol:

Objavljeno

Cyc ne rin se pa daj malo prostora pravim kmeckim bunkam... :twisted: :P :roll: :wink:

Fantje... upam, da hocte tele punce met, da gredo z vami zurat in da jih boste, po damace receno, "crkljali" (opa, pazi na kaj pomislis, ko preberes ta zadnjo besedo :twisted: ), al zato, da vam bodo kuhale pa posodo pomivale :?: :? :?: :roll:

:vamp: :silly: :puppydogeyes:

Objavljeno

Zdaj me pa zanima, a je vedenje, kdo je ta oseba stvar splosne izobrazbe, kak stos ali kaj tretjega? :wink:

Cyc-Polona Dornik je dekle ,ki je nekoč igralo košarko za reprezentanco in je imela 2metra in neznano kilažo-skratka težko bi ji rekel moj mucek...

mimogrede Cyc-Miki miška je bila v resnici podgana...

Objavljeno

:twisted: KAJ bo pa polona delala misliš , da bo imela fitnes z fanti.

Objavljeno

Vaja dela mojstra-mojster pa vaje....

Objavljeno

A SE JE ZE KATERA JAVILA NA AVDICIJO? :lol: :lol: :lol: :smilecolros: :shocked!: :mrgreen: :wink:

Objavljeno
A SE JE ZE KATERA JAVILA NA AVDICIJO?  :lol:  :lol:  :lol:  :smilecolros:  :shocked!:  :mrgreen:  :wink:

ja,županja naše prestolnice....(konkurenco ji dela samo še Janica Kostelič)...

Objavljeno

Zuuuuuuuuuuuuuur :D No, mene ni :wink: :D :lol: :twisted:

(kjerkoli blizu teh gracij :twisted: )

Objavljeno

nobena se ni se javila..

Objavljeno

Vaja dela mojstra-mojster pa vaje....

Nope Kekec, Mojster obdeluje Vajenke! :twisted:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Kaj pa je narobe z vami fantje, da si takole iščete sopotnice? Ali ni bolj prijetno, da se lepo urediš in jo zvečer mahneš v mesto na oglede in iskanja, odkrivanja in raziskovanja!

LP Naka

Objavljeno
Kaj pa je narobe z vami fantje, da si takole iščete sopotnice? Ali ni bolj prijetno, da se lepo urediš in jo zvečer mahneš v mesto na oglede in iskanja, odkrivanja in raziskovanja.........

..........potem pa se malo zadebatiras, pa kupis kak sladoled, pol pa..... :D :D 8)

Alla

Objavljeno
[..........potem pa se malo zadebatiras, pa kupis kak sladoled, pol pa..... :D :D 8)

Alla

...ga poližeš! Mjammmmmiiiii... :wink: :D :lol:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!