vrbjeganc Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Si želiš zares dobre in zabavne družbe v osrčju Dalmacije, v prečudovitem Bolu na Braču? Dobrodošla boš v družbi postavnih in zabave željnih mladeničev. Žur se začne 15. avgusta in bo trajal po dogovoru Če si brhka, postavna in vedno pripravljena na žur pokliči: 041475739 - Lojz 031286150 - Miha 041535535 - Matej Vljudno vabljene...
master 007 Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
vragica Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Uh, ka pa ce uleti Salome... ona prav da je brhka in postavna... vedno zeljna zabave :shock: :roll: :twisted: :P :twisted: :twisted:
vrbjeganc Objavljeno Julij 16, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Salome fuj! ne, ne mi smo pošteni kmečki fantje in iščemo isto misleče punce za na morje. še za 4 mladenke imamo prostora Uh, ka pa ce uleti Salome... ona prav da je brhka in postavna... vedno zeljna zabave :shock: :roll: :twisted: :P :twisted: :twisted:
klemens Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Salome fuj! ne, ne mi smo pošteni kmečki fantje in iščemo isto misleče punce za na morje. še za 4 mladenke imamo prostora Uh, ka pa ce uleti Salome... ona prav da je brhka in postavna... vedno zeljna zabave :shock: :roll: :twisted: :P :twisted: :twisted: Kaj na vasi ni nobene poštene kmečke deklice ?
Zarja Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 ...vse ostalo mi je se nekak jasno, samo tisto ISTOMISLECE mi ne gre v glavo... :twisted: :?: :idea: :?: :twisted: Ampak guzva pa je, a... :twisted: :P :shock: :roll: :wink:
Ice Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 emperatriz,daphne in (kwa je ze una tretja kobila?) se morda javijo......kao _istomislece_ :shock: :P :lol: :wink:
cyc Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Tako, ja, Ice, one tri "kobile", pa se un what-a-ya-call-it Salome, pa kar dol naj ostanejo, vsaj ta sopek stirih :lol: :lol: :lol:
bostov Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Salome fuj! ne, ne mi smo pošteni kmečki fantje in iščemo isto misleče punce za na morje. še za 4 mladenke imamo prostora Če bi bli pošteni kmečki fantje, bi zdajle sušili seno in kosili travo, ne pa razmišljali o dopustu na morju... :lol: :lol:
kekec III Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Si želiš zares dobre in zabavne družbe v osrčju Dalmacije, v prečudovitem Bolu na Braču? Dobrodošla boš v družbi postavnih in zabave željnih mladeničev. Žur se začne 15. avgusta in bo trajal po dogovoru Če si brhka, postavna in vedno pripravljena na žur pokliči: 041475739 - Lojz 031286150 - Miha 041535535 - Matej Vljudno vabljene... Ravnokar me je klicala Polona Dornik in prosila za tvojo telefonsko...
cyc Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Ravnokar me je klicala Polona Dornik in prosila za tvojo telefonsko... Zdaj me pa zanima, a je vedenje, kdo je ta oseba stvar splosne izobrazbe, kak stos ali kaj tretjega? :wink:
lojzi Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Cyc nekam velik piše v to temo? Da te slučajno ne zanimajo počitnice z "zdravimi kmečkimi fanti" Cyc? :roll: :wink:
cyc Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Ne skrbi, Lojzi, ne delam ti konkurence :wink: Poste nabijam :lol: Tudi v temo o BMW CL sem dosti pisal pa me ne zanima masina ... vsaj ne v tem smislu, da bi jo hotel met :wink: :lol:
vragica Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Cyc ne rin se pa daj malo prostora pravim kmeckim bunkam... :twisted: :P :roll: :wink: Fantje... upam, da hocte tele punce met, da gredo z vami zurat in da jih boste, po damace receno, "crkljali" (opa, pazi na kaj pomislis, ko preberes ta zadnjo besedo :twisted: ), al zato, da vam bodo kuhale pa posodo pomivale :?: :? :?: :roll: :vamp: :silly: :puppydogeyes:
kekec III Objavljeno Julij 17, 2002 Opozori Objavljeno Julij 17, 2002 Ravnokar me je klicala Polona Dornik in prosila za tvojo telefonsko... Zdaj me pa zanima, a je vedenje, kdo je ta oseba stvar splosne izobrazbe, kak stos ali kaj tretjega? :wink: Cyc-Polona Dornik je dekle ,ki je nekoč igralo košarko za reprezentanco in je imela 2metra in neznano kilažo-skratka težko bi ji rekel moj mucek... mimogrede Cyc-Miki miška je bila v resnici podgana...
sramezljiv Objavljeno Julij 17, 2002 Opozori Objavljeno Julij 17, 2002 :twisted: KAJ bo pa polona delala misliš , da bo imela fitnes z fanti.
kekec III Objavljeno Julij 17, 2002 Opozori Objavljeno Julij 17, 2002 :twisted: KAJ bo pa polona delala misliš , da bo imela fitnes z fanti. Vaja dela mojstra-mojster pa vaje....
master 007 Objavljeno Julij 18, 2002 Opozori Objavljeno Julij 18, 2002 A SE JE ZE KATERA JAVILA NA AVDICIJO? :lol: :lol: :lol: :smilecolros: :shocked!: :mrgreen: :wink:
kekec III Objavljeno Julij 18, 2002 Opozori Objavljeno Julij 18, 2002 A SE JE ZE KATERA JAVILA NA AVDICIJO? :lol: :lol: :lol: :smilecolros: :shocked!: :mrgreen: :wink: ja,županja naše prestolnice....(konkurenco ji dela samo še Janica Kostelič)...
cyc Objavljeno Julij 18, 2002 Opozori Objavljeno Julij 18, 2002 Zuuuuuuuuuuuuuur :D No, mene ni :wink: :D :lol: :twisted: (kjerkoli blizu teh gracij :twisted: )
Zoolo Objavljeno Julij 18, 2002 Opozori Objavljeno Julij 18, 2002 :twisted: KAJ bo pa polona delala misliš , da bo imela fitnes z fanti. Vaja dela mojstra-mojster pa vaje.... Nope Kekec, Mojster obdeluje Vajenke! :twisted:
naka Objavljeno Avgust 2, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2002 Kaj pa je narobe z vami fantje, da si takole iščete sopotnice? Ali ni bolj prijetno, da se lepo urediš in jo zvečer mahneš v mesto na oglede in iskanja, odkrivanja in raziskovanja! LP Naka
Alla Objavljeno Avgust 2, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2002 Kaj pa je narobe z vami fantje, da si takole iščete sopotnice? Ali ni bolj prijetno, da se lepo urediš in jo zvečer mahneš v mesto na oglede in iskanja, odkrivanja in raziskovanja......... ..........potem pa se malo zadebatiras, pa kupis kak sladoled, pol pa..... :D :D 8) Alla
aja Objavljeno Avgust 2, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2002 [..........potem pa se malo zadebatiras, pa kupis kak sladoled, pol pa..... :D :D 8) Alla ...ga poližeš! Mjammmmmiiiii... :wink: :D :lol:
Priporočene objave