maxSI Objavljeno Avgust 2, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2002 lizat???? ja ja to pa vsi počnemo radi :twisted:
kekec III Objavljeno Avgust 2, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2002 Kaj pa je narobe z vami fantje, da si takole iščete sopotnice? Ali ni bolj prijetno, da se lepo urediš in jo zvečer mahneš v mesto na oglede in iskanja, odkrivanja in raziskovanja! LP Naka menim,da je možnost zadetka manjša....najboljši so mali oglasi tipa iščem -iščeš...
A_je_to Objavljeno Avgust 3, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2002 lizat???? ja ja to pa vsi počnemo radi :twisted: A tem zdravim fantom?? MaxSI midva se od sedaj naprej samo še frontalno srečujeva :)
A_je_to Objavljeno Avgust 3, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2002 lizat???? ja ja to pa vsi počnemo radi :twisted: A tem zdravim fantom?? MaxSI midva se od sedaj naprej samo še frontalno srečujeva :)
roly Objavljeno Avgust 6, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2002 Matr ste čudni kmečki fantje. Bi pa že lahko vedl, da se drv ne nosi v gozd.
.T. Objavljeno Avgust 8, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2002 ...ga poližeš! Mjammmmmiiiii... :wink: :D :lol: :D :D :D :D :D :D Tadej
Alla Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Mene pa zanimajo rezultati... :D :D :D A se je katera javila oz. a ste katero "ujeli"? :wink: :D :D :D Alla
AREA Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Alla se ponujaš? :lol: Jaz sem tud sam od včeraj pa do nedelje...!!! :roll: 8) :wink:
Alla Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Alla se ponujaš? :lol: Jaz sem tud sam od včeraj pa do nedelje...!!! :roll: 8) :wink: Hm, jaz sem "sama" šele od srede zvečer pa do petka zvečer. A bo padla kaka drinka? :wink: :D :D :D Alla
AREA Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Opaaa, to pa ni več hec :oops: :D :P Drinka praviš...od kod pa si? :o
Alla Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Naša prelepa bela Ljubljana.... :D :D :D Kar na sredi tega prelepega mesta imam svoj mali domek.... :wink: :D :D :D Alla
AREA Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Kaj a mate sneg? :shock: Aja, megla, se opravičujem! :oops: :lol: Kaj če bi se mi2 zmenla neki na sredini poti...recimo na Trojanah pa te povabim na kaki krof? :roll: :twisted:
Alla Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Kaj a mate sneg? :shock: Aja, megla, se opravičujem! :oops: :lol: Kaj če bi se mi2 zmenla neki na sredini poti...recimo na Trojanah pa te povabim na kaki krof? :roll: :twisted: Pol se pa rajš zmenva na Vranskem, k bom morala tko al tko mal tja skočit. Sporoč kdaj, pa se vidma... :wink: :D :D :D :D Alla
AREA Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Sporočim najkasneje jutri do večera :wink: Jaz bom pa šel po vsej verjetnosti malo na morje čekirat v četrtek...če nebo tak scalo :evil:
Gregs Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Ekhmmm.... kua je klele eno kurbajne, al kua?! :wink :D :D :D :D Ma ne..... A rabte kaksno cifro?! Lohka zrihtam, samo 090 je treba vedno prej odtipkati..... No ja, Alla, sej takrat mas pa res cajt... sam glej, da prides nazaj enkrat v petek zvecer.... :wink
Gregs Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Ej, Area, pa pazi, ker je Alla HUDO fejst decva.... taka fletna bjondica.... Sam, da nimas CBRe, pa bo vse v redu.... :wink: :D Bo treba pol prehitr mofo menat.... eheheheeh..... :D :D :D
Alla Objavljeno Avgust 13, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2002 Hm, uf, hja no...... :oops: :oops: :oops: Sem malo prehitra, moj se ni šel na morje... :oops: No, saj bom čisto pridna, na kako drinko pa menda lahko grem... :roll: 8) 8) Sicer pa, eni gremo sam na kako drinko (če se bom uspela zmenit), eni pa greste še malo na morje in to k samim bejbam, pa še spali bojo tam (spet med samimi dobrimi bejbami).... Uf, kako zaupam.... :wink: :D :D :D Skratka, v četrtek bom sigurno na Vranskem..... Alla
easyrider Objavljeno Avgust 13, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2002 ... eni pa greste še malo na morje in to k samim bejbam, pa še spali bojo tam (spet med samimi dobrimi bejbami) ... ... so pa tudi čudni ... grejo na morje s samimi dobrimi bejbami, potem bodo pa med njimi spali ... ajajajajaj ... le kako jim uspe v takšnih primerih spati? :roll:
Alla Objavljeno Avgust 13, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2002 ... eni pa greste še malo na morje in to k samim bejbam, pa še spali bojo tam (spet med samimi dobrimi bejbami) ... ... so pa tudi čudni ... grejo na morje s samimi dobrimi bejbami, potem bodo pa med njimi spali ... ajajajajaj ... le kako jim uspe v takšnih primerih spati? :roll: Bolš zanjga, da bo sam spal in ne bo stegoval svojih prstkov.... Menda ja ve kaj je dobr zanjga..... :twisted: :evil: :twisted: Jest nisem tko blazn miroljubna, kot mogoče zgledam na prvi pogled..... :twisted: :twisted: :twisted: Alla
easyrider Objavljeno Avgust 13, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2002 Bolš zanjga' date=' da bo sam spal in ne bo stegoval svojih prstkov.... Menda ja ve kaj je dobr zanjga..... :[/quote'] ... tudi če ne bo stegoval svojih prstkov, me zanima, kako mu bo uspelo zaspati ... :twisted:
Alla Objavljeno Avgust 13, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2002 Ga bom že pred odhodom tako zmatrala, da bo tam še srečen če bo lahko samo spal........ :twisted: :twisted: :twisted: Alla
easyrider Objavljeno Avgust 13, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2002 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zoolo Objavljeno Avgust 13, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2002 Alla Vs. Gregs = 3:0, Gregs p'rjatu, ... heh ni tebi niti najmanj lahko, a kamoli teško! :lol: Alla, GO Girl GO! 8)
Gregs Objavljeno Avgust 13, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2002 Zoolo, kaj je ze tvoj middle name?! ...hmmmm.... Ah ja!!! ZLOBA!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Namesto, da bi drzal z mano.... eh, ob takih prijateljih clovek ne rabi sovraznikov... ali kako ze to gre?! :wink: :D Ehehheehheehehe.... Ma ja, zenske so pac brihtne... vsaj nekatere.... Ampak ne skrbi... bom ze izenacil... ehehheheehhe..... :twisted: :twisted: :twisted:
Priporočene objave