Skoči na vsebino

Avanturistke pozor!!!!!!

Priporočene objave

Objavljeno
Ga bom že pred odhodom tako zmatrala, da bo tam še srečen če bo lahko samo spal........

Cakam.... cakam... ura je ze 22:30.... cakam.... cakam.... cakam.... pa se vedno sem na Motosvetu... pa cakam.. cakam.... :twisted: :twisted:

Objavljeno

3:1... malo sem ze izenacil.... :twisted:

Objavljeno
Ga bom že pred odhodom tako zmatrala, da bo tam še srečen če bo lahko samo spal........

Cakam.... cakam... ura je ze 22:30.... cakam.... cakam.... cakam.... pa se vedno sem na Motosvetu... pa cakam.. cakam.... :twisted: :twisted:

Zgleda, da te sploh ne bo treba zmatrat, ker tko al tko skor celo noč visiš na Motosvetu, pa boš ze od tega tko zmatran, da spet ne bo nč od tebe..... :twisted: :twisted: :twisted:

Podrobnejši opis Gergsovega čakanja sledi jutri ..... :wink: 8) 8) 8)

Alla

Objavljeno

Sanja svinče kukuruz....... :twisted: :twisted: :twisted:

Alla

Objavljeno

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............. :twisted:

Objavljeno
Hmmmm? :twisted:

Ne, ne Cyc, to ni bilo za Hmmm?, To je blo za Hiii, hiiiii, hiiiii! Gregs, nimaš šans! :twisted: :twisted: Ženske so ženske! :lol: :lol:

Objavljeno

P'rjatu veš ob tem brezupnem boju sem se spomnil na dve stvari:

1.) Nekdo je reku, da je napis na vhodu v pekel "O vi ki vstopate vsak up opustite!" (isto je na vstopu v nebesa by Zoolo)

2.) Nekako me spominjaš na starega dobrega prijatelja, s katerim sva počela precej neumnosti in kozlarij, če za nazaj pomislim, ... ma saj ga poznaš, modelu je ime Don Kihot, ...predvsem pa ob napovedi 3:1 pomislim na njegov boj z mlini na veter.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Objavljeno

Eh, saj vem, da opustiti upanje ne smem... ampak upam pa vseeno...

Sicer pa: saj je vseeno, glavno, da se imamo fajn.... Jaz se imam.... :twisted: :lol:

Objavljeno
... glavno, da se imamo fajn ...

... pa da nas v roke ne zebe ... :lol:

Objavljeno

Hja, Gregsi se je počasi le odlepil od računalnika in .... :wink: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Mislim, da bo na morju spal........:D :D :D :D :D

Alla

Objavljeno
Alla, a se ti mal hvalis? :onfire:

Saj se mam za kaj..... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Alla

Objavljeno
...glavno, da se imamo fajn.... Jaz se imam.... :twisted: :lol:

In tako je prav p'rjatu! 8) 8) 8) 8)

Objavljeno

Alla

... nope ... če bo spal, potem se raje zamisli ... če pa ne bo spal, potem se pa lahko upravičeno pohvališ ... :wink:

Objavljeno

Alla

... nope ... če bo spal, potem se raje zamisli ... če pa ne bo spal, potem se pa lahko upravičeno pohvališ ... :wink:

O, kako naj ti oporekam, vseved????? :wink: :D :D :D :D :D

Alla

Objavljeno

Saj se mam za kaj.....

In za kaj?! :shock: :?: :wink: :twisted:

Objavljeno

3:2.... se malo, pa izenacim... :twisted: :twisted: :twisted:

Objavljeno

In za kaj?!

Hm, pa sem mislila, da si bil ti zraven.... :oops: ...je pa res, da je bla tema, pa nisem kaj dosti videla........ :oops: :oops: :oops:

Alla

Objavljeno
3:2.... se malo, pa izenacim...

Pa ne da TI tekmuješ z mano?! :shock: :? :?: :!:

Alla

Objavljeno
Sporočim najkasneje jutri do večera :wink: Jaz bom pa šel po vsej verjetnosti malo na morje čekirat v četrtek...če nebo tak scalo :evil:

Kaj zdej, a si se Gregsa ustrašu? :?: :?: :?: :!:

Alla

Objavljeno

Ally, ljubezen moja!!! :D :D :D :wink: Ma kaki, z Gregsom sma frenda, ne Gregs? :roll: :P Ej meni je zlo žal samo cele dneve delam tak da bo težka...ej se ni panike, jaz bom itak v roku 2-3 tednov mel zverinco doma pol pa se tak kaj vidima(vidimo?) na cesti :D :D :D 8) Razen če se kaj pripelješ v MB...itak bi ob nakupu rad mel poleg kako žensko, da mi pove če je zverinca dovolj komfortna...kaj praviš? :wink:

Objavljeno
Ally, ljubezen moja!!! :D  :D  :D  :wink: Ma kaki, z Gregsom sma frenda, ne Gregs? :roll:  :P Ej meni je zlo žal samo cele dneve delam tak da bo težka...ej se ni panike, jaz bom itak v roku 2-3 tednov mel zverinco doma pol pa se tak kaj vidima(vidimo?) na cesti  :D  :D  :D  8)  Razen če se kaj pripelješ v MB...itak bi ob nakupu rad mel poleg kako žensko, da mi pove če je zverinca dovolj komfortna...kaj praviš? :wink:

No, meni je tut zlo žal, ker moraš cele dneve delat in se nisi mogu oglesit. Mi je blo namreč na smrt dolgcajt.....

Ktero mašinco pa maš v mislih za nakup?

Alla

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!