Gregs Objavljeno Avgust 13, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2002 Ga bom že pred odhodom tako zmatrala, da bo tam še srečen če bo lahko samo spal........ Cakam.... cakam... ura je ze 22:30.... cakam.... cakam.... cakam.... pa se vedno sem na Motosvetu... pa cakam.. cakam.... :twisted: :twisted:
Gregs Objavljeno Avgust 13, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2002 3:1... malo sem ze izenacil.... :twisted:
Alla Objavljeno Avgust 13, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2002 Ga bom že pred odhodom tako zmatrala, da bo tam še srečen če bo lahko samo spal........ Cakam.... cakam... ura je ze 22:30.... cakam.... cakam.... cakam.... pa se vedno sem na Motosvetu... pa cakam.. cakam.... :twisted: :twisted: Zgleda, da te sploh ne bo treba zmatrat, ker tko al tko skor celo noč visiš na Motosvetu, pa boš ze od tega tko zmatran, da spet ne bo nč od tebe..... :twisted: :twisted: :twisted: Podrobnejši opis Gergsovega čakanja sledi jutri ..... :wink: 8) 8) 8) Alla
Alla Objavljeno Avgust 13, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2002 3:1... malo sem ze izenacil.... :twisted: Sanja svinče kukuruz....... :twisted: :twisted: :twisted: Alla
Gregs Objavljeno Avgust 13, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2002 Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............. :twisted:
HHV Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 Hmmmm? :twisted: Ne, ne Cyc, to ni bilo za Hmmm?, To je blo za Hiii, hiiiii, hiiiii! Gregs, nimaš šans! :twisted: :twisted: Ženske so ženske! :lol: :lol:
Zoolo Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 3:1... malo sem ze izenacil.... :twisted: P'rjatu veš ob tem brezupnem boju sem se spomnil na dve stvari: 1.) Nekdo je reku, da je napis na vhodu v pekel "O vi ki vstopate vsak up opustite!" (isto je na vstopu v nebesa by Zoolo) 2.) Nekako me spominjaš na starega dobrega prijatelja, s katerim sva počela precej neumnosti in kozlarij, če za nazaj pomislim, ... ma saj ga poznaš, modelu je ime Don Kihot, ...predvsem pa ob napovedi 3:1 pomislim na njegov boj z mlini na veter. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
Gregs Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 Eh, saj vem, da opustiti upanje ne smem... ampak upam pa vseeno... Sicer pa: saj je vseeno, glavno, da se imamo fajn.... Jaz se imam.... :twisted: :lol:
easyrider Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 ... glavno, da se imamo fajn ... ... pa da nas v roke ne zebe ... :lol:
TOMY Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 Pa da na pumpah ne zmanjka bencina... :onfire:
Alla Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 Hja, Gregsi se je počasi le odlepil od računalnika in .... :wink: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Mislim, da bo na morju spal........:D :D :D :D :D Alla
TOMY Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 Alla, a se ti mal hvalis? :onfire:
Alla Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 Alla, a se ti mal hvalis? :onfire: Saj se mam za kaj..... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Alla
Zoolo Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 ...glavno, da se imamo fajn.... Jaz se imam.... :twisted: :lol: In tako je prav p'rjatu! 8) 8) 8) 8)
easyrider Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 Alla, a se ti mal hvalis? :onfire: Saj se mam za kaj..... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Alla ... nope ... če bo spal, potem se raje zamisli ... če pa ne bo spal, potem se pa lahko upravičeno pohvališ ... :wink:
Alla Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 Alla, a se ti mal hvalis? :onfire: Saj se mam za kaj..... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Alla ... nope ... če bo spal, potem se raje zamisli ... če pa ne bo spal, potem se pa lahko upravičeno pohvališ ... :wink: O, kako naj ti oporekam, vseved????? :wink: :D :D :D :D :D Alla
Gregs Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 Saj se mam za kaj..... In za kaj?! :shock: :?: :wink: :twisted:
Gregs Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 3:2.... se malo, pa izenacim... :twisted: :twisted: :twisted:
Alla Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 In za kaj?! Hm, pa sem mislila, da si bil ti zraven.... :oops: ...je pa res, da je bla tema, pa nisem kaj dosti videla........ :oops: :oops: :oops: Alla
Alla Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 3:2.... se malo, pa izenacim... Pa ne da TI tekmuješ z mano?! :shock: :? :?: :!: Alla
Alla Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 Sporočim najkasneje jutri do večera :wink: Jaz bom pa šel po vsej verjetnosti malo na morje čekirat v četrtek...če nebo tak scalo :evil: Kaj zdej, a si se Gregsa ustrašu? :?: :?: :?: :!: Alla
AREA Objavljeno Avgust 15, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2002 Ally, ljubezen moja!!! :D :D :D :wink: Ma kaki, z Gregsom sma frenda, ne Gregs? :roll: :P Ej meni je zlo žal samo cele dneve delam tak da bo težka...ej se ni panike, jaz bom itak v roku 2-3 tednov mel zverinco doma pol pa se tak kaj vidima(vidimo?) na cesti :D :D :D 8) Razen če se kaj pripelješ v MB...itak bi ob nakupu rad mel poleg kako žensko, da mi pove če je zverinca dovolj komfortna...kaj praviš? :wink:
Alla Objavljeno Avgust 16, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2002 Ally, ljubezen moja!!! :D :D :D :wink: Ma kaki, z Gregsom sma frenda, ne Gregs? :roll: :P Ej meni je zlo žal samo cele dneve delam tak da bo težka...ej se ni panike, jaz bom itak v roku 2-3 tednov mel zverinco doma pol pa se tak kaj vidima(vidimo?) na cesti :D :D :D 8) Razen če se kaj pripelješ v MB...itak bi ob nakupu rad mel poleg kako žensko, da mi pove če je zverinca dovolj komfortna...kaj praviš? :wink: No, meni je tut zlo žal, ker moraš cele dneve delat in se nisi mogu oglesit. Mi je blo namreč na smrt dolgcajt..... Ktero mašinco pa maš v mislih za nakup? Alla
Priporočene objave